146

Различни светове ...

преди 5 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

145

ТHE Патриот

преди 5 години

Ето защо запада трябва да се заличи ,за да има мир !

144

Русия е в 19 век

преди 5 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

143

Анонимен

преди 5 години

Хехехехе....и с какво с Виндовс 10 ли ще атакуват бритишхомосекшуъл?

142

Анонимен

преди 5 години

даже и не предполагате за каква мизерия иде реч в Русия, бил съм на много места по света, ама такава нищета и мизерия не съм виждал даже в африка, не гледайте червения площад и кремъл, голяма част от хората още живеят в комуналки с обаща баня и тоалетна

141

вервам, вервам

преди 5 години

До Анонимен"да бе не ровят, повярвай ми много повече мизерстват отколкото пенсионерите в България, тук поне повечето пенсионери си имат земя от която я получават рента"Повервах ти!

140

Анонимен

преди 5 години

Пентагона е ангажирал 27.000 PR-специалисти (*** ако са от лошите), на които плаща 4,7 милиарда долара за пропаганда по форумите и социалните мрежи в интернет. А Русия с десет хиляда пъти по малък бюджет и със стотина трола (PR-спциалист ако са от добрите) успя да ги побърка, и медии като "The Guardian", "Telegraph", "BBC", "Daily Mail", "Daily Express" им се хванаха.

139

Анонимен

преди 5 години

Напишете в ютюб: "Homeless epidemic in America - Orange county California" и ще видите за каква мизeрия става въпрос.

138

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма безплатен обяд ***. Плащаш през данъците си..

137

Анонимен

преди 5 години

До 139да бе не ровят, повярвай ми много повече мизерстват отколкото пенсионерите в България, тук поне повечето пенсионери си имат земя от която я получават рента, я си произвеждат нещо, в Русия 95 % от пенсионерите нямат никакво имущество, живеят в общински и държавни комуналки и плащат наем за това по 5-6 хиляди рубли 50 % от пенсията си

136

Анонимен

преди 5 години

Напишете в ютуб "бомжи" и вижте какво става в РФ. Не били ровели в кофите. Има толкова много ровещи в кофите, че просто не е за вярване.Темата е гадна, жалко за горките хора. Не знам троловете на КГБ какво се опитват да докажат. Нямате никаква съвест.

135

Анонимен

преди 5 години

То тука заплилича като спора между дядо Либен и Хаджи Генчо. Ингилизина изковал бълха от стомана и я пратил на московеца. Московеца и сложил подкови на всички крака и я върнал на ингилизина.Нищо не се е променило за последните 150 години. Язък че сме в ЕС.

134

Боли ме хуя

преди 5 години

За рассияНо англетата по-добре да спрат парите на олигарсите на ШундинТака ще му навредят повече

133

Анонимен

преди 5 години

136 - И В България май е така, нали?

132

Кибератака срещу

преди 5 години

Електрическата система на Рушката *** е невъзможна Там всичко е на големи шалтери дето трябват двама да опъват за да щракнат.

131

Анонимен

преди 5 години

В Русия пенсионерите не ровят в кофите за огризки от храна.

130

Анонимен

преди 5 години

ДОБРЕ Е, КАТО СЕ ПИШЕ ЗА РУСИЯ МОМЕНТАЛНО ДА СЕ СРАВНЯВА С ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ.ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ, И ПР.ЩОТО В РУСИЯ И ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВСЕ ОЩЕ СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, А И ПЕНСИОНИРАНЕТО ВСЕ ОЩЕ СТАВА НА 55/60 ГОДИНИ.

129

Анонимен

преди 5 години

В САЩ има такова понятие хоумлес, отворете речника и вижте какво е хоумлес. Броят на хоумлесите се е увеличил с 60% за последните 4 години, а само в Ню Йорк има 60 лагера за хоумлеси, а според според организацията "Poverty USA" през миналата година 1,6 млн. американски деца са спали в приюти за хоумлеси.

128

Анонимен

преди 5 години

Ако например средната заплата за РФ е 600 лв., то за Петербург е 1500 лв., а за Москва е 2500 лв. На север са най-високи заплатите, някъде стигат средно до 4000 лв., защото условията на труд са най-трудни.Но нали се сещате, че щом има такива високи заплати, за да е средната 600 лв, то някои работят и за по 100 лв. на месец.

127

Като говорят...

преди 5 години

..за ответен удар, дали са готови и да поотровят някого в Русия с новичока от Портън Даун?