41

Анонимен

преди 5 години

Даже мисля да не пиша по този форум, защото не искам да съм заедно с бедни хора като вас, даже и духовно.

40

Анонимен

преди 5 години

Bigatite sa bolni ili se rasboljsvat bog im gleda al4nosta i razete im treperat kolena krast gi boli trudno hodat mutrite i fam im pasat gi rasni bodigardove obli4at gi schofirat im i pak gi e strah njakoi da be im svie nomer bogatite ne sa schtadtlivi hora a strahlivi ot zarvuli milioneri miliarderi i kakvo ot tova neschtasni sa tuk mutresa tam mutresa ili pi4 eba4 da si bogat v bg e nischto da si bogat v ch avstria brd usa e dr

39

Анонимен

преди 5 години

На ***-провинциалистЪ мИчтЪТЪ И дЪ имЪ някУлкУ ЪпЪртамИентчИтЪи дЪ живеЙйй *** рИентЪтЪ.

38

рентиер

преди 5 години

Единственото, което ми осигуряват реституираните имоти е покрити сметки и обикновена храна, тип по-читавото от Лидл. Тъй като съм на свободна практика, всеки месец съм в напрежение дали ще имам ангажименти, защото иначе си свивам разходите до най-най-необходимото. Не си мислете, че сме някаква привилегирована, охолна прослойка. Истината е, че в България не се живее безгрижно, освен ако не си от политическата върхушка, която пък трепери на всеки 4 години.

37

Анонимен

преди 5 години

Пият и пушат ***.А по дифолт *** са бедняците.Така че версията ви издиша тежко....

36

Анонимен

преди 5 години

Разбрах основното в тази статия - взимаш ли 1200 лв си богат!

35

Пак до 28

преди 5 години

Познавам няколко човека с творчески професии, които могат да си позволят да не работят, защото имат ренти, но не са изоставили професиите си.Знам и две лица, които са били в БАН, но са напуснали.Продължават да си вършат научно-изследователската дейност, но без да зависят от шефове или от годишни планови задачи.Сигурно има и други такива.Интересно е колко са на брой приблизително.Има и хора на пенсионна възраст, които и да искат, вече не могат да работят. Нямат пълен трудов стаж, но имат ренти

34

До 28

преди 5 години

Рентиерите също са социален слой и когато се прави характеристикана едно общество, наличието на такъв слой също трябва да се отчете.Освен това, те не са еднотипни. Различават се според произхода на онова, от което получават ренти, също и по това, дали тя е единственият им доход или е само допълнение към дохода).И според заниманията си се различават. Едни само вегетират с готови пари. Други вършат някаква дейност, но без да получават заплащане за това - познавам и научни работници, и творци....

33

Анонимен

преди 5 години

Богаташи те могат да смучат aмчъмъ кисело зеле по здравословно е

32

До Анонимен 28

преди 5 години

Има и такива, но не е ясно колко са на брой. защото повечето от реституираните имоти имат доста наследници и като поделят наследството, рядко получават толкова пари, че да си купят поне един апартамент.А заможните баби в това заведение може и да не са реститутки.Освен това, всички знаем, че някои от гурбетчиите предпочитат да се върнат в България. Някои живеят с пенсия, придобита в чужбина, но други разчитат на ренти от имоти, купени със спечелени в странство пари.

31

Анонимен

преди 5 години

Андрешко: - Залудо яж и пий, залудо не работи !

30

Анонимен

преди 5 години

от 32 Продължение..нямам ТOПКИТЕ и мозък най-вече да измисля печеливш свой бизнес. Прoст алкохолик съм който получава 1200 лева заплатица. А с тия пари освен за ядене и пиене и сметки за друго не виждам какво ми остават.

29

Анонимен

преди 5 години

Здравословното хранене няма нищо общо с финансовото състояние на човека. Има общо с философията, разбиранията за живота и природата, образованието и мотивацията. Пак се изпърдяхте на тази статия.

28

Анонимен

преди 5 години

Богатите нямат време да пият цял ден като бедните безделници. Те са на работа и въртят бизнес. А Безделието убива не само организма, като се чудиш каква отрова да си сложиш в стомаха по цял ден, но и психиката на бедния. А защо си беден? Щото толкова ти е акъла. И аз съм беден...спрямо някои хора..блъскам за 1200 лева цял месец. Вижте Колко е относително понятието да си беден. А мои познати взимат по 800 лева и ме гледат учудващо като им казвам че съм беден и прoст. А те какви са тогава? Мързе

27

Анонимен

преди 5 години

Бе що на нашия пазар всичките алкохолици са бедни и не съм видял един богат в тяхната компания, като пиели повече богатите от бедните?Да ви имам данните, папагали от НСИ.

26

Анонимен

преди 5 години

до 25 Ми на жълтите павета срещу руската църква има едно заведение... винаги на обяд ще видиш баби на по 60-70 години да обядват с винце.А там най-евтиното вино бутилката е 30 лева , а една салата 6-7 лева. Само реститутки вътре дето са дали под наем 2-3 апартамента за по 600-700 стотака под наем единия.

25

ъ

преди 5 години

Това е най-голямата простотия,която съм чел през прекрасния си живот!

24

дебел депутат

преди 5 години

пържолки с гарнитуря , за мен пържолките за вас гарнитурята :)

23

Колко процента са

преди 5 години

онези, които живеят от ренти?Колко са приблизително онези, по-голямата част от чийто месечен доход се формира от ренти, а по-малката част представлява пенсия или заплата?Някой установил ли е приблизителния брой на хората, които могат да живеят без да работят, защото получават наеми от реституирани имоти? Спомнете си как преди четвърт век настройваха народа срещу "реститутките"!Има ли хора, които са поработили зад граница и са спестили толкова, че да вложат тук в нещо и да живеят от ренти?

22

Анонимен

преди 5 години

По-голяма простотия не бях чел.Значи клошарят щото има 5 лева у джоба и отива да си купи 4 литра долнопробно вино( което си е направо отрова) от пластмасова бутилка за 1.20 литъра за да забрави в каква мизерия е и ги лочи цял ден понеже е безработен ...пие по-малко от богатия, дето удря 2 Джака и една бутилка от 700 мл качествено вино след работа и си ляга?Хайде, бе?!Смешници!