18

Педофилията

преди 5 години

и *** са особено високо разпространени сред елитните кръгове на цивилизованите страни и сред служителите на тайните им служби, но те се "борят" видите ли? Качествено и успешно. И най-важното, ИЗТОЧНИЦИТЕ СА ИЗВЪН ЕВРОПА. Това веднага го "повярвах",

17

Анонимен

преди 5 години

Някой долу нещо написа за Танга тая глупост още ли я има в учениците мислех че само Атака я ползва за пропаганда.Но във всички древни източници пише българите са от религията на персите.Един византийски автор казва направо българите се кланят на боговете на седемте планети тоест имат астрологичен тип религия някога е бил много популярен в целия близък изток.

16

PNVD

преди 5 години

ХОЛАНДСКАТА партия на "Милосърдието, свободата и разнообразието", узаконена с решение на съда в Хага има за цел да се намали легалната възраст за секс от 16 до 12, което ще позволи на 12 годишни да се снимат в порно продукции. А честито евродебили и евроизвратеняци. Бори ли се? И тия евродегенерати се оплакват, че ги хаквали. Това ви се пада на аморалните, джендерирани евробоклуци.

15

Анонимен

преди 5 години

*** образованието дава резултат.

14

om

преди 5 години

Бг фолклор- слушах една песен в която се пееше- най добре е да се къса росно цвете най добре е да се люби малка мома

13

Анонимен

преди 5 години

Абе глупостите спрях да ти ги чета ти си драскай.За Индия ако ще става дума там има три основни нации бенгали нация която само по цвят на кожата прилича на *** но иначе нищо общо няма арийци нищо общо нямат с Хитлеровите тъпотии произлизат от Иран от бялата раса и ке са дръпнати и и до днес в Иран областта от която идват се казва Ариана а третата са тамилите изцяло от черната раса като африканците но нищо общо иначе изключително напреднала и цивилизована нация, и къде тук има ***.

12

Анонимен

преди 5 години

До 22 да се върнат от където са дошли тоест от Индия че те там хората си дадоха без война на Александър Велики държавата да им снексира в замяна на това да ги разкара от там ако в Индия чуят че ще ги връщане те ще искат да се изселят при нас а тогава ще имаме обратния проблем на сега ще сме два милиарда суперсила която се чуди какво да прави с толкова население а султана от юг ще го е страх и името на държавата да ни каже плюс това е Северна Индия са от европейския антропологичен тип става.

11

Анонимен

преди 5 години

До 16 Фройд казваше че хвалбите отразяват комплексите.Ако е така няма как да не е обременен като е с малка пи.шка и гледа другите от нацията му как спят с по три за една вечер а той не може с една за три десетилетия.

10

ахтунг

преди 5 години

Пазете децата от русофобите в нета !

9

Анонимен

преди 5 години

1.Кои са тези пет държави?2.Коя е тази "неправителствена" организация?Следват редовните брътвижи за увеличаване, успешна борба, "качествена" работа и т. н. и т. н. Трала-ла, трала-ла. Каквито евролидерите такива и европапуасите. Педофили, но католици и други...Не забравяйте "Весела събота" е от редакцията на Смех.

8

!?!

преди 5 години

Интересен факт, който никъде няма да публикуват:Над 83% от пeдoфилитe са хoмосексуалисти.Интересно....

7

Анонимен

преди 5 години

Кратко обяснение че некои не са наясно за какво става дума ***.детаст=обратен, педофил= нормален или обратен който обича да прави секс с деца.Растежа на количеството педофили прогнозирам че ще доведе до растеж на популацията на биячи на преофили.Което е чудесно защото тия педофили ще се появят след боя в реанимациите на болниците те ще си вдигнат приходите бюджета на министерство на здравеопазването ще се напълни и няма да ни вдигнат осигуровките, това е пример за конструктивна представа.

6

Анонимен

преди 5 години

Охо колко Естатиевци има

5

Анонимен

преди 5 години

Напълно нормална тенденция. След като педерасията в мъжки и женски вариант стана официална политика на ЕС какво друго може да се очаква? В Швейцария вече за обида на педитата осъждат на 3г. затвор. Интернет от система за научен обмен се превърна в средище, на всичко отрицателно. За социалните мрежи да не говорим. В тях няма нищо смислено. Социологически изследвания от Русия, САЩ и др. страни констатират,че популярността им намалява.

4

Анонимен

преди 5 години

Ми в Африка всичко над 10 годинки се счита за зряла жена.При арабите май на 11-12 години.Либерастите събраха отпадъка на няколко континента и сега полицайте свенливо признават че има много педофили и изнасилвачи.Едни такива на социални помощи,кафявички с произход Африка,Пакистан,Афганистан,Сирия,Ирак и тн нали? А за обществото веднага се вади историята за шведският доктор който го хванали с 5000 диска детско порно и пасторът дето изнасилвал момченца от 1970-та до сега.

3

Анонимен

преди 5 години

Българска работа всичко му расте

2

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен

1

Анонимен

преди 5 години

те педофилите са в холивуд, нали го показаха, доказаха