25

Анонимен

преди 5 години

И руснаците избраха доста по-малкото зло диктаторът Путин отколкото държавата им да е разграден Елцинов пиянски двор.Македонците избраха по-малкото зло - без нато и албанизация, а ако западът почне да меша и вкара остатъцете от главорезите, то Русия ще ги свари и направи на сирийска псевдоислямска кайма. Запъдът мътеше главете на мирните хора в Родопите, кротки мюсюлмани с бандите на офицеро от Наглия Сен Клер. На арабите ги мътеше Лорънс Арабски. ТЕПАНЬЕ ТРЕБЕ КОЙ НЕ Е МИРЕН.

24

Анонимен

преди 5 години

Албания и Косово са ислямски държави и нямат място в Европа, а ЕС е обречен.

23

Явор

преди 5 години

Важни идеии. Ще е добре да се даде пълен достъп на тези държави то общият пазар на ЕС. Това ще им помогне да се развият и ще ги обвърже повече економически, поставайки по голяма цена на мисълта за конфликт.

22

Зозо

преди 5 години

Единствената надежда за Западните Балкани е далече от ЕС. Нека съдбата на гербавата *** им служи за пример. Ако не харесват истинската си храна, живите си села, законността - ЕС е правилното място за тях. Връщането обаче е почти невъзможно.

21

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ НАТО ДА НАТИРИ ТУРЦИЯ ОТ КИПЪР. Да върне Косово на Сърбия. Не може териториални претенции да се предявяват с разплод. Който не уважава конституционния ред в Сърбия да влиза в затвора или да си ходи в баирите на Албания. Ние българите не можем да търпим на 120 километра от столицата ни София незаконна държава - Косово.

20

преди 5 години

Юнкер пак е пил ... ишиас

19

Анонимен

преди 5 години

ОНЯ АМЕРИКАНЕЦ КОЙТО ТЕСТВАШЕ БОМБИ В ТЕРЕМ И СЕ САМОВЗРИВИ ЗА КОГО ГИ КУПУВАШЕ АКО НЕ ЗА СИРИЙСКИТЕ ИДИЛЦИ? Нашето правителство продаваше оръжие на американски фирми а защо им е руско оръжие освен за прикритие откъде идва въоръжението. Що сегА Тръмп не купува българско оръжие за да го праща на диванетата в Сирия. кОЛКОТО И ДА СЕ КРИЕ ЗА ВСЕКИ Е ЯСНО ЧЕ СИРИЯ СТАНА ГРОБ НА ИСЛЯМИЗМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОСВОБОДИТЕЛКАТА РУСИЯ.

18

Анонимен

преди 5 години

Ние, коренните европейци, католици и православни рано или късно ще се обединим около общочовешките ценности а не около джендърството и намесата в суверенитета на страните. Протестанските еретици ще горят в ада, заедно с масонщината и ще се капсулират в Наглия и Америка. Пък там да си правят хелуини, дроги сатанински празници квото щат да си правят, ако искат и ходжи да си канят от демократизираща се на книга Мека.

17

Анонимен

преди 5 години

Никой не бяга от хубаво , бяга от Собственика на ГЕРБ

16

Анонимен

преди 5 години

Българските медии им е поръчано да внушават, че Русия е лоша, а да я намразим. Който ви плаща залудо си дава парите. Трудът неуморен на троловете, каквито няма сред обществото. Жалки напъни. Единствения русомраз който познавам, стана русомраз ,след като изкара тежък инсулт и вече не е същия човек. Стана лесно внушаем и не може аналитично да осмисля нещата.

15

до 11

преди 5 години

Какви македонци, бе?Те даже не отидоха да гласуват на клозетния им референдум.Виж албанците се натискат. Ми да си ги взимат и да им се радват.

14

Анонимен

преди 5 години

Ишиасния само не казва кой се натиска за НАТО и ЕС пък няма надежда да влезе?Разни *** като нас ги набутаха без да ги питат и непрекъснато ги уговарят колко им е хубаво.Другите ги попитаха - те казаха, че не искат.Та кои всъщност искат, пък не могат да влязат?

13

Анонимен

преди 5 години

Какво е секретното в офертите за самолетите - ами нищо освен невероятно завишените цени.

12

Анонимен

преди 5 години

Ишиас боков !

11

Анонимен

преди 5 години

Македонците не искали? 91% ЗА пък някви ***.ьофили си говорят. Сърбите също искат бързо присъединяване. Мечки, ала бала...полека се изтикват далеч на изток

10

Анонимен

преди 5 години

Братска Сърбия се би със запада - агресор и с 6000 въоръжени от запада муджахидина в Босна и 4000 в Косово. Западът поддържа на антиправославна основа хървати, босненски по м а ц и и албанци в косово. Никой нормален в Сърбия и Македония не иска и да чуе за нато както и в България. Ако сме им съюзници щяха да ни дадат безвъзмоздно самолети, а ти ни третират като зависими васали и ни ги продават. В уикипедия саморлет ф 16 струва петдесетина милиона долара а каква е тая оферта за тройно по-висока ц

9

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов , ти ли ще спасиш ЗАДНИ БАЛКАНИ ?????ХА ХА ХАЛЬО !!!!

8

евролъжа и измама

преди 5 години

Юнкер въобще не споменава Косово. Косово никога няма да бъде прието в ЕС. По някое време Сърбия леко да си го окупира ако иска да е в ЕС.

7

Анонимен

преди 5 години

Оооох! Ако изчезнела надеждата на страните от Западните Балкани за присъединяване!Ми те не искат, бе! Алооо, лумбагото!Само преди седмица ви казаха Македонците, че не искат!Сега насила ли ще ги набутат в НАТО?

6

Анонимен

преди 5 години

При скоростта с която нормалните българи се изнасят ... скоро в България ще останат само турбо селяни - путинисти.Руснаците затова купуват имоти в България ... виждат какво ще е бъдещето на тази територия.