43

И така

преди 5 години

Най-голямото паве за БКП! Но в наши дни е за Герб.

42

ОСТАВКА НА КМЕТА

преди 5 години

ОТИДЕТЕ И ВИЖТЕ ГРАДИНКАТА КРИСТАЛ, В ПЪРВИТЕ ОТ РЕМОНТА Е РАЗКОПАНА И 3 МЕСЕЦА НЕ СЕ РАБОТИ ПО НЕЯ. И ТЯ ЩЕ СТАНЕ КИЧ КАТО ВСИЧКИ РЕМОНТИ. ФАНДЪКОВА ОСТАВКА. ФАНДЪКОВА УНИЩОЖИТЕЛ НА СОФИЯ.

41

Анонимен

преди 5 години

Българска работа

40

Анонимен

преди 5 години

След като главният архитект е от Червен бряг на ми се и мисли проектантът на седмочисленици от кое село е.

39

Естет

преди 5 години

След като разгледах обстойно приложените снимки ми се доплака, Невероятна комбинация от павенца , плочи редени без симетрия, никаква естетика пълен блудкаш. Ученици от Строителната гимназия 1 ви курс щяха да се справят много по добре.

38

СЛЪНЧАКА БЕЙ

преди 5 години

Ей кърей Росенйе - иш къкъй павйета

37

Анонимен

преди 5 години

Архитекта що не си гледа работата да си прави картинки на къщи, а се е захванал с работа, от която хич не разбира?

36

до Джедай Мастър

преди 5 години

Този "прословут" архитект да си каже къде е работил , какви и кои са неговите реализирани проекти за да ни стане ясно.......разбрахте ме.

35

Анонимен

преди 5 години

Ами дори да има някакъв проект то изпълнителите са неграмотния електорат на герб с лилав оттенък.А работата е за образовани хора.Но така ще бъде

34

Анонимен

преди 5 години

Провктантът Иво Панталеев да си изкупи плочите от площада и да си ги нареди в двора, ако не да си ги фрасне в главата!

33

Джедай Мастър

преди 5 години

"авторът на проекта архитект Иво Пантелеев си ги харесва, "защото така е много хубаво и много ми харесва. Аз съм проектант - имам това право".Иво като си проектира ке.нефа у тях, да си харесва колкото си иска. Когато ремонтира важни обществени места с нашите пари е важно ние да харесваме. Ама на тия простотията и дебелащината граница нямат.

32

АНТИ

преди 5 години

Пак кражби и то големи,милиони данъци потъват в схеми.Господата (преди другари),крадат си заедно със общинари.Крадливи сте комунисти,късмет, че Пиночет не ви очисти.

31

Анонимен

преди 5 години

На снимка 2 се виждат фугите покрай трамвайните линии с какво ще ги запълнят с цимент ли и след една седмица от вибрациите на трамваите ще цъфне като майска роза. Или пък така ще го оставят и като завали ще стане река а паветата ще тръгнат да плуват.. Кой е този технически или няма такъв а се осланят на селския бригадир. Та този няма и килино образование няма си и на идея как се правят тези неща. Да дойде тук в холандия да се научи.

30

100%

преди 5 години

***!!!!!!!!!! ВЪН ОТ ТОЗИ ГРАД!!!

29

дедо

преди 5 години

те тва е - ремонт на ремонта! Класика! нали никой не се съмнява че като кажат че нещо струва примерно 20 милиона то в цената са включени автоматично и потенциални рекламации. Та да не вземе някой сега да им вярва като кажат - дефектите са за тяхна сметка...не, те вече са платени, предварително :) живи и здрави !

28

Анонимен

преди 5 години

КРАДЛИВИ ГЕРБАДЖИЙ

27

Огорчен

преди 5 години

Те така се пропилява Народна пара, на ремонта ремонт, от това нищо добро не чакайте. Жалко за пари, труд и материали.

26

До 22 анонимен

преди 5 години

То хубаво да наредят старите павета (когато са правилно наредени издъжат в пъти повече от поставения асвалт без да се разместват и потъват), ама си трябва хора които го могат иначе паветата лесно ще се вадят и на един следващ протест ще полетят към главите на управляващата шайка!!!

25

Зозо

преди 5 години

михихи тези да не бяха правили нищо, по-добре щеше да изглежда :) :)

24

Анонимен

преди 5 години

Решили са да платят на някой, който разбира какво прави и да оправи резила. А иначе ходят по махалите да търсят някой да им работи за без пари и си остави ръцете там. Проблемът на олигарсите в момента е, че има достатъчно работа за истинските майстори, който си работят на частно и не искат и да чуят за смръдливите им фирми.