8

Анонимен

преди 5 години

хайде без крайни мнения. редно ми се струва на лица по 18 да не се продават алкохол, цигари и енергийни напитки. сащ го имат от време оно.осъзнайте се заспали българи.

7

Анонимен

преди 5 години

Аз като ученик имах по 2 лв на ден, и да исках, енергийна напитка не можех да си купя!А сега ходят с по 20 - 30 лв за ден! После българинът бил беден! Парите на нашия народ бликат яко от портфейла, на ви сега демокрация и свободия! Искахте пари, берете си плодовете сега.

6

алхимик

преди 5 години

За дрогар не ставах сине,ти си тра ла ла.Щом те сваля коФеина,с мъничко трева.

5

Анонимен

преди 5 години

Радев защо мълчи, да вземе отношение!Навярно в напитката е имало хасковска вода с уран, каквато и клепоухият *** е пил дълго време!

4

Анонимен

преди 5 години

никой не е виновен,че малкият наркоман е предозирал.прекалената грижа за сигурноста ражда неспособни да мислят същества с коефициент на интелигентност около 50.тва е забранено,онова е забранено и от година на година все по-големи ***.Да забраним,химикалките,че ги дъвчат и гълтат,да забраним ножовете ,че се режат с тях да забраним електричеството,че пъхат тел в контакта,да забраним автомобилите,че не могат да карат и са с купени книжки да забраним огъня защото се палят да забраним водата ..

3

Анонимен

преди 5 години

Коментар 1 е напълно точен. Просто тийновете се чудят с каква простотия да блеснат.

2

Не съм трол

преди 5 години

Сега нека Криско, който рекламира цигари, алкохол и наркотици чрез песните си, да им плати леченията и рехабилитациите, за да станат отново пълноценни индивиди на обществото.

1

Анонимен

преди 5 години

Е вие какво очаквате като изпие 2 литра енергийни напитки? То си пише на опаковката - препоръчителна доза (1) на ден. Това е като да пробва да изпие 10 литра вода... Отровите работят на принципа на количество, всичко може да е отрова. А пушело трева, ей *** ***, спрете да пишете глупости.