120

Анонимен

преди 5 години

За бедностаИз ученическо съчинение в Бевърли Хилс:"На бедния човек и шофьорът му е беден и градинарят му е беден ... бе, въобще, всички са бедни."Та бедност в САЩ е едно, а в Шри Ланка - друго.

119

Анонимен

преди 5 години

А бре Лорде!Ако те бяха "сделали" щеше да мязаш на Т34!

118

ЛОРД ВЕЙДЪР

преди 5 години

ГОВОРИ, КОСМОС.ДО, Г-Н "ХИ - ХИ" И СИЕ.НЕ БЪРКАЙ "РУШКИ" СКЛАДОВЕ С "ЧУШКИ" СКЛАДОВЕ. А И ЗА ТЕЗИ F-35 СИ ОБЪРКАЛ "КАНАЛИН" С "ВАЗЕЛИН". МНОГО ЩЕ ИМ ТРЯБВА КАТО ПАДАТ НА ЗЕМЯТА. ЧАКАМ ГИ НА НЕБЕТО, АМА СА КРОТКИ КАТО АГЪНЦА. ПРИГОТВИЛИ СМЕ ИМ ГОЛЯМ "КАВАЛИН".

117

Анонимен

преди 5 години

Що не вземат да се обединят Русия, Китай, Иран и Турция и да наложат санкции на САЩ?Да не им продават домати, примерно! Или бакла!

116

Анонимен

преди 5 години

Посмали малко т.е. наполовина.Та продавайки продуктите си в тази бедна страна китайската икономика стана втора в света.

115

Анонимен

преди 5 години

Във ФАЩ има 70 млн крайно бедни-колкото цяла Германия.

114

Анонимен

преди 5 години

В Русия има 20 милиона бедни. Това е почти колкото населението на Швеция, Дания и Австрия, взети заедно. Можете ли да си представите тези народи да живеят с 10 000 рубли на месец?"

113

До ognyanz

преди 5 години

"Най-бедната страна е България, като минималната заплата в тази страна е 261 евро месечно. Ако прехвърлим тази сума в рубли, то България, която в Русия наричат бедна страна, има минимална заплата от 18 000 рубли. Докато в Русия минималната заплата е 11 000 рубли. Със 100 евро по-ниска от бедната България, пише Епицентър.И с 520 евро по-ниска от раздираната от финансови проблеми Гърция. Литовците имат 400 евро минимална заплата, латвийците - 430 евро. В рубли - 27 500 и 30 000. Как така? А живеем по-лошо от братята българи и гърците, които няколко години са спасявани от ЕС. В Русия има

112

Анонимен

преди 5 години

Най-яките статии на днес.бг са винаги преписани те статии!

111

За 126

преди 5 години

Хи хиПрехвалените С400 са в Сирия и израелските Ф16 нямат проблеми да бомбят Рушките складове-да,руски складове!А Блядистанци срещу Ф35 нищо не могат да направят освен да си сипят по един каналин за утеха

110

Анонимен

преди 5 години

Американците ги е страх защото за С-400 няма СТЕЛТ самолети и те вече не могат да летят необезпокоявано над чуждите държави. Не могат да прелитат с дронове като ГлобълХоук и тн. Страх ги е че хората ще разберат истината за така наречените "невидими" самолети на САЩ и неверните им характеристики. Страх ги е че цялата програма ще замине в кофата за *** а до момента са изхарчени 1 трилион долара. Това е причината и да *** срещу Турция която също купува С-400.

109

Хей корумпета

преди 5 години

А БГ е толкова корумпирана че ще купува 40 годишни Ф-16 при това морално остарели но за сметка на това ще продадем 30 годишните МиГ-29 за жълти стотинки на Габон!мбухаха егати корумпета ще купят стари Ф-ки за американците в Безмер........

108

Анонимен

преди 5 години

ФАЩ приличат на морбидно затлъстяла жена, която разчита на чужда помощ за да си избърше г*жъ, да излезе от вкъщи или да се изкъпе, но крещи и заплашва да накаже мъжът, който я храни.

107

ognyanz

преди 5 години

Сделка за 5 милиарда долара. Никой не ги дава току така, от "братски чувства". Китайците са преценили, че С-400 и Су-35 си струват парите. Да виним ние за какви самолети ще си дадем парите.

106

Ludoto Lenche

преди 5 години

.do 137..... "bezanalogovi zalkari "...naistina li se smiatash za mnogo originalen ?!??...tipichen 80%-nik ...ot "matriala " !!!

105

Ludoto Lenche

преди 5 години

До 143......nali ...

104

Анонимен

преди 5 години

Ако С-400 представляваха нещо, Путин щеше да обяви Сирия за безполетна зона. Не го прави, защото за нула време ще му ги превърнат в скрап. Предпочитат да се обясняват как си пазели само тяхната база. С оръжие, което уж имало обсег 400 км...

103

Анонимен

преди 5 години

Първата и втората световни войни са започнати от ***.

102

Анонимен

преди 5 години

Запада св мъчи по всякакъв начин да влезне в война с Русия !Така започна първата и втората световна война !Лошото е че човек не си прави изводи от историята !

101

!

преди 5 години

Запада е изпаднал в истерия, защото вижда че "лидерството" му свършва. За това пищят 24х7 и не спират. Но и това ще мине след некоя година. Просто запада ще се примири с неизбежното... Както отделните хора се примиряват със староста и смърта.