40

Тра-ла-ла

преди 5 години

Трепане до посиняване! Да и се избият от главата всякакви мисли за ислям, чаршафосване, корани-морани, посещение на джамии и всякакви други психощуротии...

39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМисля си че радикалната форма на каквато и да е религия е психическо заболяване и следва да се оформи като клинична пътека.

38

????

преди 5 години

Вместо да ни занимавате със забрадените германчета, напишете някоя статия за хазартните българи и как Нова ТВ+ Лафка, дръпнаха клиентите на Българското ТОТО и как баби, дядовци, чичковци и лелки търкат ли, търкат билетчета, по 2, по 3, по 5 за 5, 10лв. То не са диаманти, трески за злато, руски рулетки и американски кръстословици... Най-четената новина - няк'во германче се помюсюманчило??? К'во ви засяга бе хора. Осъзнайте се!

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Проблема не е в религиите,проблема е в хората възприемащи религиите!Вярата в Бога е нещо лично,там за колективизъм няма място,а още по-малко за политизиране!Кръстоносните походи са били лакомия,облечена в политика,представяна за вяра!Радикалния ислям е същото!Това не е вяра,а чиста политика!

36

????

преди 5 години

Абе ние си оправихме ***, че тръгнахме Света да оправяме! И повечето българи, които си изливат злобата по коментарите, ми прилича да са емигранти в Германия! Абе мишки, к'ви сте вие и кой го ене за вашето мнение! Не се ли виждате к'ви сте ***!

35

ежедневие

преди 5 години

От Германският халифат на Меркел ханъм...........Берлинската стена отново ще бъде въздигната.

34

Ludoto Lenche

преди 5 години

...neka da ne se lajem ! ..tova be edna mnogo dobre dirijirana invazia v Evropa na primitivni I agresivni drugovertsi v saotvetstvie s interesite na multinatsionalnite kompanii I sazdavene na globalen sviat bez darjavi I natsionalno samosaznanie s tsentralizirano upravlenie ot otbran I nedosegaem elit !!!

33

????

преди 5 години

С какви "новини" ни занимават!? Подхранват злобата в нас. Всеки да си прави каквото иска стига да не пречи на другите. А ние имаме да си решаваме куп въпроси - ниски доходи, емиграция (наша си- на българи), лоша храна, корупция... Ама друго е да си подхраним злобата с някой, да речем, кривнал от "правия път". Не забравяйте, че освен корана има и секти, наркотици по които не малко хора се подлъгват. Та поредната "новината" в "новинарския" сайт "днесбг". Хора, това не е новинарски сайт, ами блог.

32

В Германия

преди 5 години

всички мюсюлмани, се чувстват като у дома си, исляма просперира-строят се стотици нови джамии, затова и ромове и турци масово се заселват там

31

Нищо не ме учудва

преди 5 години

още 89-та бях в Хановер и беше пълен града е турци и араби, представям си сега какво е станало. - ха ха ха германска арабска джамахирия

30

Анонимен

преди 5 години

Пази боже!

29

Това е бъдещето на

преди 5 години

Германистан - пълзяща, подмолна ислямизация

28

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ислямът е агресивна религия, която не търпи други религии около себе си.Тя не понася дори онези, които не вярват в никакъв бог.Милиони невинни хора загинаха по света заради тази войнствена религия.Нямам нищо против онези мюсюлмани, които тихо и кротко ходят на джамия и се молят на своя бог.Онези обаче, които искат да ми налагат тяхната религия с терор, трябва да бъдат преследвани и унищожавани по най-безмилостен начин.

27

до 29

преди 5 години

Бъдещето е някъде там... я камилата, я камилара...

26

Анонимен

преди 5 години

Айде легнувайте бе

25

до 29

преди 5 години

Какво изпреварват? Връщат всичко в Каменната ера. Това според теб е някакъв напредък?

24

Анонимен

преди 5 години

Поредната простотия на DW. Чудя се от кой ръкав вадят такива "after school special" материали - как постепенно се радикализирала, как минала през период на поправяне и как постепенно се връщал към нормалния живот. Един вид, видите ли, радикалният ислям не бил толкова страшен. Напротив, страшен е, това е зараза, смъртоносна, а DW пишат ли, пишат поръчкови либeracтки материали, а Калкулаторката ги преписва.

23

Анонимен

преди 5 години

От кога срещата с едър обpязaн член се води травма?

22

Бай Иван 2

преди 5 години

Навсякаде има черни овци.Сугурно е някоя 80 кг теенежарка дето никой нормален германски теенейжар не й обраща внимание.Какво друго да прави освен да закрие тлъстото си тяло и кругло лице с хиджаб? И как няма да е я харесват мусулманите с тоя дебел ***?Ито вероятно някой с поне 30 години по - възрастен от нея.

21

Анонимен

преди 5 години

Исляма е бъдещата религия на човечеството. Някои просто изпреварват останалите и това в очите на ренегатите изглежда ужасно.