177

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 177Орбан, Полша, Румъния, Гърция, Австрия... как са със спазването на правилата? Само правилата на ЕС ли изпълняват или бранят и националния интерес на страната си?ЕС, ако каже Бг да вземе 1 млн бежанци, ще се съгласиш ли да спазиш нареждането на ЕС?

176

Бонобо

преди 5 години

До Отвратен 167Отвратен, с ударение на О, бързо се скрий преди да съм те намерил! "Некадърникът" Гурко спаси София от опожаряване. Масонът Сюлейман паша бе получил нареждане от масона от по-висш ранг - равинът Алмозиньо (един незаслужено забравен човек! Никакви Льо Ге и Позитано, а той!) да не опожарява града. Но черкезите вече са започнали полежите. И Гурко прави безпрецедентен преход през Балкана и черкезите бягат! Руснаците били виновни за клането в Стара Загора, не турците! И за Хиоското к

175

Анонимен

преди 5 години

НАТИСК НЕ Е ИМАЛО,САМО ИМ НАМЕКНАХА,ЧЕ ЩЕ ЗАТВОРЯТ КОНТРАБАНДНИТЕ ИМ КАНАЛИ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕДПОЧЕТОХА ДА ПЕЧЕЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ И ДА ЗАГЪРБЯТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 177Това е лош знак, че всеки може да ни подритва както си иска.Думте на Путин са подплатени с действия- провален Ю. Поток, това не с празни думи. Но всичко е точно. Важното е да не клатим властта.

173

Анонимен

преди 5 години

Да провалиш Южен поток, не е като да фалираш кварталната бакалия.Но някои не го осъзнават или не го признават.Путин да те посочи с пръст, че си пълен провал, не е като комшията да ти направи забележка, че плюеш от терасата.

172

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Отвратен Ти не си отвратен Ти си отвратителен лъжец и измамник Първо Българското опълчение никога не е наброявало толкова много хора и То се би рамо до рамо с Руските ни братя за свободата на България Второ турската армия на Сюлеиман паша я докара в България Английската армада която изкла 15 хиляди Българи в Стара Загора в това число и бременни жени И трето полският еврейн на Турска служба и от английското разузнаане се би в Родопите с Капитан Петко воевода

171

оди се шибай чукча

преди 5 години

До До ОтвратенГолубчик,много на дълбоко си налапал кукичката с червените лъжи,с които ни промиваха мозъците комунистите.Трябва ли да правим списъци със светилата на Ренесанса,с Нютон,Шекспир със стотиците носители на Нобеловите награди ,които нямат нищо общо с Русия.Трябва ли да споменаваме великите италиански,френски,немски ,австрийски и още десетки световни композитори .А само създаването от българите на кирилицата е колкото всички псевдо постижения на Русия.

170

Анонимен

преди 5 години

България,като членка на ЕС,е длъжна да спазва законите на съюза,които е приела,като свои,а именно-енергийната харта на ЕС.Не е нужно да има натиск.Путин и Вучич,не пропускат възможността,да очернят България.Това е добър знак,значи сме ги настъпили по мазола.

169

Анонимен

преди 5 години

Посочването с пръст на Путин е знак, че едни хора са се провалили за пореден път и трябва да си ходят.Не зная, още кой трябва да ви каже, че трябва да си отидете?!

168

Анонимен

преди 5 години

До 172Докато има такива като теб, Русия ще се гаври с Бг, както си иска.Дерзайте!

167

Бонобо

преди 5 години

Пуснете си запис на посещението на г-н Премиера ни при г-н Президента на Русия и чуйте какво каза нашичкият! Това изчерпва темата.По-голям срам изпитах само, когато видях плаката при влизането ни в НАТО, където България беше изобразена като малко кученце корги (любимата порода на Елизабет II) под закрилата на огромен ризеншнаутцер (НАТО!).

166

Анонимен

преди 5 години

Министри, експерти, анализатори да си коментират колкото и каквото си щат.ПУТИН ВИ ПОСОЧИ С ПРЪСТ КАТО ПРОВАЛЕНИ НЕУДАЧНИЦИ!Пред цял свят ви се подигра.

165

До Отвратен

преди 5 години

Отвратен с ударение на О, Русия е дала на света Ломоносов, Менделеевата таблица, "Анна Каренина", Достоевски, "Лебедово езеро" и "Лешникотрошачката", Чехов, Бунин, Маяковски, Глинка, А.С.Попов, Лобачевский, лазера, първия космонавт, първото облитане на Луната, първото кацане на Луната, първия донесен на Земята лунен материал, първа достигна Венера и получи безценни данни за природата й, размаза фашистката ***, опълчи се на самозабравилия се "хегемон", а нас освободи от 500-годишно османско иго!

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109 А.ми да спомняме си. За тези които не си спомнят нека да пуснат по телевизиите записите.

163

Burzum

преди 5 години

Нас никой не ни насилва...ние секс правим доброволно...1300 години BDSM!

162

Пфффф

преди 5 години

Само за един по надупен премиер от нашия се сещам и той е Зоран Заев. Той и майка си продаде само и само да вземе властта. И на албанците клекна и на нас и на гърците, а за Русия, САЩ и ЕС да не говорим

161

Пффф

преди 5 години

..каква в тази алтернативна история дето я четеш? Да не си хванал някой македонски учебник? Хахаха

160

Отвратен

преди 5 години

До жалы--161;Руснаците са най-неблагодарната нация. Нашето Опълчение спря Сюлейман. То спаси Б--я ,спаси Русия и руската армия от позор.Руснаците дадоха 22391 жертви ,а нашите са 35-40 000.Заради некадърника Гурко ,опожариха Ст. Загора и изклаха 15 000. Оная вечер при Кошлуков беше Шахматиста Карпов, който ЛЪЖЕ че дали СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ. Аман от ЛЪЖЦИ.САЩ спасиха Русия 3 пъти от ГЛАД ; 1892 ,1922 г. и през ВСВ. Спасиха 10,4 милиона руснаци от СМЪРТ и *** ги заплашва че ще ги изпепели.

159

Анонимен

преди 5 години

NACHITE NOVI BRATIA SPRIAHA GAZOPROVODA...................AMERIKANCITE.

158

Анонимен

преди 5 години

Ни познахти..