429

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ha ha ha.....smiah prez salzi.kolko e prav Putin (za sajalenie ) !!! a nie dsa si go nahabim !!!

428

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Силвестър А ти спря хапчетата и това доведе при теб до трагичен резултат

427

Плюс/минус

преди 5 години

Путин нахейти България , защото е нервен от факта, че не успя да изгради Южен поток , който щеше да му излезе по- евтино и щеше да печели повече. И сега може да доставя газ през Турция , но рентабилността няма да е същата. Като се има в предвид, че става въпрос за милярди , няма как да не е нервен.

426

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Е голям праз че сме в Нато и ЕС така цъфнахме и вързахме че може да ни завиди селият свят

425

По потока

преди 5 години

Изгодата от Южен поток е толкова голяма, колкото от американските ТЕЦ-ове. Крайно време е да има политика за защита на националните интереси, защото никакви работни места и такси не могат да покрият разхода , който всички ние трябва да платим за по-скъпо отопление и ток. Въпроса е много *** , а решението трябва да е прагматично.

424

Пишман социолог

преди 5 години

А бе, чудя се, цацаратурата спи ли, та още не е подгонила националните предатели??? То тука поне на 200-300 гласоподаватели им е ясно кои са те, ама кой да чете!

423

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 440Отказвайки се от Южен поток, ние се отказахме от много пари, работни места и много други неща, едно от които са и националните интереси на България, но за сметка на това пък настъпихме Путин по мазола. Това наистина е много по-важно.

422

Анонимен

преди 5 години

Путин не смвята престъпниците за хора и действа,като Сталин,"йест человек,ъест проблем,нйет человек,нйет проблем.За него съд,закони,не важат.България е сложила подписа си под енергийната харта на ЕС и спазвайки я,спря "Южен поток".Щом Путин и Вучич ни обиждат,значи сме ги настъпили по мазола.

421

Станция МИР

преди 5 години

Владимир Владимирович отново е точен и коректен. Троловете-джендърасти нямат основание да негодуват. Българите нямат д-пето на гърците и Орбан да защитят дори себе си. С тоя темп на "европейския" България скоро ще стане първата индийска държава на Балканите. Затова хората сами ще почнат да правят паметници на бай Тошо Велики след време, помнете ми думата.

420

не може да бъде!

преди 5 години

Да съжаляваме -в никакъв случай!Но газ ще пикаем със сигурност!Особено ако нефтът стане 100 долара за варел/нататък върви/!

419

До Анонимен 412

преди 5 години

Ха, значи Газпром се е сдобил с 40 декара плаж от този проект! Абсолютно вярно че, Путин спря проекта - не знам защо са ти наслагали толкова минуси? много българофоби във форума сигурно...Германия мота изключително много Северния поток, но Путин не фръцна като с България и не се отказа от него!

418

Уважаеми...

преди 5 години

...Г-н Путин! А Вие какво направихте за да възстановите Съюза и да привлечете собствените си естествени партньоре обратно? Какво направихте за народа си в социален аспект? С какво помогнахте на Българи, недоволни от запада свободно да изразяват волята си, да подобрят живота си? И ти като останалите си колеги политици продаваш ПРАЗНИ обещания. Само, че Българина Ви е сърбал вече попарата и Ви познава. Жалко, че се подведохме по западняците, но и тях ги разбрахме вече що за стока са...

417

ruski

преди 5 години

русия е проклятието на България!докато ни се месят развитие няма!

416

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 434Путин не съжалява ни за Потока ви, ни за хъбчето ви. Путин си има партньори и си прокарва плановете.Путин открито ви посочи с пръст, че сте провал.Провал във всичко.

415

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 413Навирането ни в Западните Балкани беше поредната голяма грешка.

414

Анонимен

преди 5 години

Ние съжаляваме,Путин още повече,щом не забравя да ни спомене за щяло и нещяло!Усетил е че "хъбчето" ни може да го захранва ТАНАП,а "Турски поток"да си оправдае абсолютно името и да си остане паметник на руско-турската Дружба!

413

Анонимен

преди 5 години

Отказалата му България, доколкото разбирам, му е като мазол на Путин. Не за първи път дава пример и се оплаква пред трети лица!

412

До430

преди 5 години

Значи щом бягаш от собственият си интерес си Троянски кон? Що ми се струва че ти си "кон с капаци"

411

анонимен

преди 5 години

Украйна иска да завиши 10 пъти цената на транзита на газ което значи,че цената на газта която преминава през Украйна ще поскъпне не от газпром а от украинците.Тръбата която доставя газ у нас през Украйна 80% купена от американски бизнесмени.Газта която ще влиза в Турция се плаща от турците а на излизащата газ цената ще я определят турците.

410

Анонимен

преди 5 години

Троянският кон е Австрия, но подло твърдят, че сме ние! Но се вижда ясно кой играе валс и се слага мазно на Путин.