137

Вън ГЕРБ от властта!

преди 5 години

Колкото и да тролите из форумите, гербави джудженца, истината се вижда с просто око - посредственост, кич и изключително лошо изпълнение на ВСИЧКИ ремонти, които извършва СО! Виж, да секат дървета или да им бетонират корените - да, за това ги бива. Гарантирано от ГЕРБ!

136

Анонимен

преди 5 години

Това ако е мрамор, значи зимата ще има много потрошени крайници. На мраморна настилка се пързаля фантастично! Това беше и един от мотивите за смяна на настилката пред НДК.

135

пак до 136

преди 5 години

Не е нужно да се харесва на всеки, но определено се очаква да е според естетическите критерии на стара София (каквото остана от нея), а не на скакалците, в това число ненаситната Йордана от Компирово.

134

до гр 136

преди 5 години

Нале? Чудничко им се е получило, добре хармонира с един от най-забележителните културно-исторически паметници в България - храмът Св. Седмочисленици. На рязането на лентата очаквам оркестър "Кристали" - друго няма да пасне.

133

гр

преди 5 години

Струва ми се че малко прекалявате. Няма вариант всичко да се харесва на всеки, а и не е нужно. На мен въпросната настилка ми допада.

132

Анонимен

преди 5 години

До КоренякПонеже живя там - ето как мина "публичното обсъждане". Графа беше планиран за ремонт заедно с Дондуков преди две години. Та общината разлепи обяви и имаше среща в Столична библиотека. На която се разбра: на никой не му пука какво искат гражданите (ние искахме да се оправи тротоара, който беше плачевен и да питаме какво става с фонтана-убиец), а вместо това се тропна един мегаломански проект и се каза - "това е!".След което опукаха парите за Дондуков и ние си отдъхнахме...Напразно.

131

Софиянец

преди 5 години

До ВъпросващКакво ще бъде там положението, когато започне да вали сняг?Да не се повтори кошмарът, създаден през късния соц в много от нашите планински градчета? Постлаха централните им площади с мрамор, подходящ за алеи около Средиземно море. Без да помислят как ще се хлъзгат хората на всяка стъпка, когато върху мрамора навали сняг!Тези плочки изглеждат много съмнителни в това отношение. Да сме живи и здрави да дочакаме първия сняг, пък ще видим.Ако стане пързалка, оставки ще има ли?

130

Точно така!

преди 5 години

До КоренякИ аз се питам как така някой ще променя облика на града ни, без да пита дали одобряваме проекта?Също така, ако има пари за ремонти, как е възможно да не се допитат най-напред до гражданите КЪДЕ е най-наболялата нужда от ремонтиране?

129

Въпросващ

преди 5 години

До КоренякА коя настилка е подходяща?? Я кажи като си "голям разбирач на настилки" . Физико-механични качества, състав,носимоспособност,съпротивление на срязване и т.н

128

Отчая-ни-е

преди 5 години

Като чета коментарите, стигам до извода, че нищо не трябва да се прави по никаква причина и за нищо. Тогва писарушките ще цъкат с език и с изкрящи погледи ще пишат: "Ами да, всичко е занемарено и опустошено. Едно време какъв рахат беше." Ако се замислите хейтърчета. Всеки ремонт е усволяване на пари. Дори когато си купуваш хляб, продавачът усвоява парите ти, за да можеш да консумираш хляб. Него защо не го мразите? Направете си фирма за ремонти и почвайте да работите. Стига сте сипали жлъч.

127

ДЕМ

преди 5 години

До ДръндерПред Шератон и на втората спирка на Централна гара, дъждът ли ги е превърнал в пумийна яма? Или хората, които са направили градинката.

126

Анонимен

преди 5 години

За гербавите крадци кражбата си е нещо нормално. Не е възмутително. Те затова са си крадци.

125

Анонимен

преди 5 години

Тука един умник пише, че няма нужда от ремонти, ама не си ремонтирай вкъщи бе, защо да не се ремонтира в София, щели да се усвоят пари - е за без пари вече никой неще да работи! Вие сте свикнали да има ленински съботници и кебапчета и бира.

124

Дръндер

преди 5 години

До Стига ревахте!!!Я млък писна ми от тролчета като теб пуснати от ГЕРБ да пишат глупости. Този ремонт на всякъде из София е пълна простотия и само наивници като теб не се досещат, че се прави с цел усвояване на пари и нищо повече! На градинката и нямаше нищо, защо трябваше да я ремонтират? На бул. Васил Левски му нямаше нищо защо трябва да го ремонтират? На градинката кристал и тази пред СУ също. Просто нямам думи от тази простотия!

123

1234 за фандъчето

преди 5 години

https://youtube/watch?v=pmzr7wtX9uA

122

Дръндер

преди 5 години

Ако продължава някой да защитава ГЕРБ и след тези простотии значи е м -а-л-о-умен с п-ромит мозък. Това е пълна тъпотия. Тази градинка след няколко дъждове ще се превърне в помийна яма. Пример е именно Шератон, втората спирка на автобусите срещу Централна гара и много други.

121

Анонимен

преди 5 години

Кото чета коментарите си мисля, че колкото и да не се интересува човек няма как да не се сети, че ще има кметски избори. Много им се иска на червенотиквеничетата да се намърдат в кметския стол на София.

120

А бе

преди 5 години

Странно е, че все строителят виновен, а ПРОЕКТАНТЪТ - вода ненапита ... Всъщност ПРОЕКТАНТЪТ първи "построява" обекта - със своите предвиждания за архитектура, конструкция, материали, размери, технология ... И трябва да проследи за стриктното спазване от изпълнителя на предвиденото в проекта. Пък ако плочите на площада са като плочки за баня, фиксирани са "като за умряло", основата под тях е като подигравка със занаята - а проектът е спазен - (само) строителят ли е виновен?

119

Кореняк

преди 5 години

Тази настилка въобще не е подходяща за интензивно ползване - тичане, скачане и каране на колело каквито са основните дейности там. Този ремонт минавал ли е на публично обсъждане или пак сме го обсъждали само с нашите си хора ? До кога тази сел.я.нка ще е кмет на София ? Аз съм софиянец и вече ме е срам как изглежда София !

118

Анонимен

преди 5 години

До Стига ревахте!!!Аз живея там и на мен джанките не ми пречеха. Да не говорим, че асфалтът не беше мръднал и имаше къде децата да карат колелата.Но разбира се на ВАС, довлеклите се от село, джанките ви напомнят за селската къща и прасето в *** и много ВИ депресират докато кибичите на пейките и пиете евтината бира от съседните магазинчета.