33

Анонимен

преди 5 години

На Нинова краката са къси!

32

шматка

преди 5 години

До 31Че кой луд ще краде Москвич ЗаЗ и Трабант

31

RAUL

преди 5 години

Защо при Тошко,със същите закони,колите не се заключваха и вратите бяха с обикновенни брави,касите с кисело и прясно мляко ги оставяха в 6 ч.,пред магазина и никоѝ не пипаше........а

30

Анонимен

преди 5 години

Фантастики някакви... На принципа на "намеренията" тогава да арестуват още отсега всички автоджамбази, защото намерията им предварително са ясни, освен това МВР-то им знае имената, прякорите и къде да ги намери. Ама това няма как да мине пред съда.

29

Анонимен

преди 5 години

Ако ме хванат да коля някой и докажа, че съм имал намерение да го обръсна?

28

Анонимен

преди 5 години

Ае, как точно се доказва намерение в съда, и какво точно означава намерение според този т. нар. закон?

27

opps

преди 5 години

До БългаринаБраво Братле. Отдавна не бях чел нещо по-смислено. Но има и този ГЕНЕРАЛЕН проблем: Като НЯМА ПЪРВА ПРИСЪДА какво ще утрояват ????Тоест N*0= 0 винаги....

26

Muradoff

преди 5 години

Намерението да се защитя също трябва да е.

25

Анонимен

преди 5 години

До !!!!баце, таратайките не се гепят със специални устройства бе.

24

Крадльо

преди 5 години

Ама аз съм влязъл да гепя музиката що ще ме товарят с цялата кола.Не е честно

23

хахахха

преди 5 години

Имам чувството, че автоджамбазите се активизираха, изключително! Аз нямам намерение да крада коли и ме боли фара, ако ще и на бесилото да ги провисват!

22

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се наказват намеренията, плановете, замислите за престъпление, едва, когато всичко факт, трябва да се търси отговорност, като в банановите републики, НИКАКВА ПРЕВЕНЦИЯ ЗА ВАС, нека ви крадат, трепат и еб***т, на воля, после като ги вкарат в затвора ще сте щастливи нали, бугарина обича възмездието!

21

Анонимен

преди 5 години

Герб задължително трябва да наемат специален човек, който да стои плътно до Борисов и всяко премиерско изказване да бъде потваряно по смислово подреден начин, за да бъде разбрано. Страшно беден речник има този човек, а пък за правилно подредени изречения да не говорим въобще Главата може да го заболи човек, докато разбере какво е искал да каже!

20

Анонимен

преди 5 години

Като хванат някой да ви ръчка вътре в колата, съдията ще реши, че е имал намерение да ви ремонтира колата. Така че пак същото.

19

Българина

преди 5 години

Казвал съм и преди, всички наказания свързани с лежане в затвора да са вид трудова повинност бачкане в кариерира за камъни, а срока на присъдата да се утроява при всяка следваща независимо от деянието. Краде лежи 1 г после 3, 9, 27г... Така в България няма са има нито един престъпник с повече от 4 престъпления в досието си. Проста поправка която ще реши генерално проблема и с циг анската безгранична престъпна безнаказаност.

18

Анонимен

преди 5 години

Губим правото си на свобода на мислите. Свобода на словото нямаме, вече ни отнемат и свободата на мислите. Някой като реши, че ти си минал покрай колата му с лоши мисли, върви се защитавай!

17

Анонимен

преди 5 години

Така е, не трябва да се наказват намеренията за извършване на престъпления! Утре като хванат някой тюрбан с жилетката с експлозиви, запътил се към метрото, примерно, трябва да го пуснат веднага след като са му отнели желетката, защото е имал само намерение ;)

16

Край

преди 5 години

От 10 г. Герб е с мнозинство в народното събрание - обаче Борисов бил в опозиция - не го слушали. Ти да видиш.

15

Анонимен

преди 5 години

До !!!! 8Когато го хванат да ръчка не е намерение, а си е направо опит за кражба точно от такива игри на думи адвокатите си правят гаргара със законите

14

Явор

преди 5 години

Драскачите толкова държат да има въпросителни в заглавията (защото решават, че основната им цел е не, даването на информация, а задаването на въпроси към нищото), че започнаха да слагат въпросителни по средата на изречението.