30

Сралин поц

преди 5 години

меркел във порностудио

29

Анонимен

преди 5 години

Ще видим преселване на западняци в Унгария, Чехия и Полша. След време ще останат само те. Останалите са ясни, ако не вземат пример от тях! Сега виждаме истинското лице на ЕС. Абсолютни кукли на конци управляващи най големите страни! Сорос прегръщайки се с Юнкер докато влива милиарди за ислямизирането на Европа. Макрон бивш банкер на Ротшилд. И вече смешните, изтъркани, фалшиви ценности които са просто празни приказки! Голямата стара Европа, стана една разградена ***

28

Анонимен

преди 5 години

Със или без Меркел, Германия ще продължи да е под натиск. А натиска е да се запусне отново националистически процес, който да доведе до нова война в Европа. После зад океанските спасители получават послушна и работлива Европа, като от времената на план Маршал. Меркел не е велик политик, само е постоянен. Каквито и филми да и вкарват, в крайна сметка частично се съгласява, но Германия, като бизнес предприятие е устойчива. Който и да я смени,очаквам подобна реална политика.

27

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Бабичката ще си замине, както и Тиквата, Макарона, пияндето Юнкер ...Няма вечни в политиката !Поразиите, които направиха на Европа и в частност на България обаче ще се тежат с десетилетия ....

26

Анонимен

преди 5 години

Не се хващайте за една личност...............Меркел..............тя само изпълнява един чужд план ...............утре Меркел ще я сменят с друг политик..............планът за унищожение на Европа ще остане!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Да видим дали ще си подаде оставката след изборите в Бавария и Хесен, когато нейната партия ще получи исторически нисък резултат. Предполагам , че няма да се махне сама ами трябва с дърворезачка да бъде отделена от канцлерския стол. Алчна комсомолка брей.

24

Анонимен

преди 5 години

Меркел е само едно парче от пъзела, който се нарежда от масонския елит в Брюксел, Париж и Берлин!!С Меркел или без Меркел..............Европа е вече почти унищожена.............остава да се унищожи малкото останала съпротива............масоните знаят как да направят това!!

23

Анонимен

преди 5 години

Меркел си свърши работата перфектно..................сега може и да се оттегли..............ще я възнаградят, за това, че разсипа Европа!!!А вие сте велики само по форумите и на масата с ракия...............пишете каква била Меркел, какъв бил Путин...................а БГ-политици, които, избирате, са слуги на същите, които командват Меркел!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Меркел беше използвана / употребена като дамска превръзка и ще бъде захвърлена на буклука на историята.

21

Жълта лимонада

преди 5 години

Анджелка е изветрела мноооого отдавна!

20

пехотинец

преди 5 години

Проблемите се създават не от Меркел, а от подъл и жесток диктатор малко по на изток от цивилизацията.

19

Анонимен

преди 5 години

Меркел и да си тръгне................Европа е вече разсипана!ЕС е пълен с бежанци и потенциални терористи!!!!Добър вечер, селяни прости!!!От вас нищо не зависи, нито от политиците, които избирате!!!ЕС се командва от около 100 човека-масони.............висш елит!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Айнцу, цвайнцу.. и вън бабушкерата от политическата сцена в Европа.

17

Историк

преди 5 години

Унгарци, чехи, поляци - това са железни народи, непокорни.Те събориха комунизма, те ще съборят и ционисткия експеримент ЕС.

16

ergen4ev

преди 5 години

До Анонименв кое се изразява съсипаността на ЕС заради бежанците?хора говорите по инерция без да може качественно да се аргументирате

15

Анонимен

преди 5 години

Уф, дано да се разкара, че ми омръзна с празните приказки а и на немците също. Кукловодите и те разбраха че е бита карта без перспектива. Лейм дак.

14

Bye bye EU

преди 5 години

Със или без Меркел - ЕС е бита карта.

13

бай ганю

преди 5 години

със сигурност лидерския пост за нея не е авторитарна цел и не само гермаците ще бъдат ощетени от този качествен лидер но и целия ЕС за съжаление за късогледството на нейните хейтъри няма лек след оттеглянето на британия от ЕС и без меркел съюзът остава със слаб гръбнак но последствията от нейния залез ще се усетят не толкова от богатите западняци а от бедните плевели като нас

12

Анонимен

преди 5 години

Тая съсипа ЕС с бежанците.

11

Антимеркелист

преди 5 години

Не мога да и се нарадвам на намръщената физиономия. А ще има и още, сигурен съм.