76

Разбира се...

преди 5 години

... , че има остра нужда от мигновено събаряне на досегашния национален стадион и изграждането на друг на 50 километра извън София Област. Така зомбираните последователи на ритнитопковците спокойно могат да извършват "подвизите" си, БЕЗ да пречат на нормални Софиянци. И да допълня - Българска Армия и Герена също далеч извън София, моля. И ако може единият стадион възможно най-на север, другият най-на юг. Като по време на мачове ако обичат зомбитата да НЕ ползват Софийски обществен транспорт!

75

Magistral Stadionov

преди 5 години

...a I sportni zali !!! kakvo da komentirame poveche ?!??

74

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

За РИТНИТОПКОВЦИТЕ наши цял стадион?1. Явно Бойко Борисов ще се облажи с тлъста комисионна! 2. Явно Бойко Борисов ще си купува ВТОРИ апартамент в Барселона!3. Явно ..........СЛАВА НА ГЕРБ

73

Пурко

преди 5 години

Броят на картотекираните футболисти у нас/ всички групи/ надхвърля средната посещаемост на мач в А група. Да си заделят парички от хубавите за България заплати и да си строят каквито си искат стадиони. И да си ги поддържат. двеста души са ангажирани с един мач на Националния стадион, толкова е и публиката на мачовете на Славия... Ами да играят в зала!

72

бай ПЕТКО

преди 5 години

За децата със здравословни проблеми няма, за белодробни трансплантации пак няма, за пенсионерите пък ХИЧ. На гол тумбак - чифте пищови! Не му се вързвайте на акъла на ти..вата. Ако иска да дари няколко стотици милиони евра да бръкне от собствения си джоб и да го построи в с. Банкя, няма много да се охарчи. Футболисти нямаме, иска ***...ия, вижте ме !

71

"""

преди 5 години

Този Папазян говори, колкото да не заспи. "Всички столици имали нови стадиони?!?" Та се питам къде е новият стадион в Атина, Белград, Виена, Берлин, Брюксел, Рим? Правят се ремонти и се поддържат. Новите са с пари за първенства от УЕФА и ФИФА. Бойко пък се изцепи как в Мюнхен бутнали стария стадион и построили нов. Само не знам как видя, че Олимпиящадион е бутнат???? Тиква и всичките крякат около нея!

70

Анонимен

преди 5 години

Да правят нов модерен(супер, лошо няма), ама този не виждам защо трябва да се бута.После МОЛ ли на негово място? аман от молове.

69

ахахаха

преди 5 години

пак ли се сравняваме, но в бутане сме първи, после като падне да не плачете

68

Анонимен

преди 5 години

Задръствания ще има винаги. Заради сигурността трябва полицаите да блокират периметъра. Ако ще на магистралата да го сложат - пак ще има задръствания. Ако се прави стадиона за да няма задръствания, трябва да се бутнат всички сгради в София, да се построят 2 пъти по-широки улици с по 5 платна всяка - но не само булевардите - и едва тогава може да няма задръствания-

67

Джедай Мастър

преди 5 години

До БэрдокватаБоко пари винаги ще намери, за да крадне. Всяка година бюджетът преднамерено се планира да е лесно изпълним. Така всички сфери мизерстват поради липса на достатъчно финансиране, но накрая се натрупват едни излишъци, които Боко "дава" за каквото му хрумне. Прав е Савов, че 100 млн. могат да се ползват за далеч по-важни неща, ако не за здраве или образование, може например да се оправи любимата магистрала на Боко, която е заприличала на кадаиф и на практика е само с по една лента.

66

Анонимен

преди 5 години

Освен всичко друго Васил Левски има историческо значение. Той е и единственият стадион в България който отговаря на евростандартите. Борисов е много добър в бутането. Неговият човек -Иво Тонев - бутна Георги Аспарухов - с претенцията, че ще направи нов стадион и досега е в плачевно състояние. Борисов явно иска да нямаме и стадиони. Утре ще се жалва, че е измамен.

65

Анонимен

преди 5 години

Да го изнасят извън града, писна ни от задръствания.

64

Анонимен

преди 5 години

Папазян говори пълни глупости.Ако ще да напрявт 10 пъти по-голям стадион, ,ултрамодерен, аз няма да отида на него, като знам, че не вкарват ултрасите в затвора и може да ми хвърлят пиратка във врата и да почина на място. Няма да отида на стадион на който играчите не предлагат футбол, а чужденците са повече от местните. Няма да си дам 20-30 лева за да се ядосвам.Първо измислете как да предложите футбол и стадиона ще се напълни.

63

Анонимен

преди 5 години

Задръствания в София има, защото Общината ги създава. Когато има мач, излизат милиционерите и започват да заграждат всички улици в периметър на стадиона - не знам защо. Има си достатъчно място извън пътната настилка, хората да се придвижат до стадиона. Връщането по същия начин.Този стадион се ползва 2-3 пъти годишно, като отиват на стадиона ок. 5000 човека. Закакво ти е нов стадион??? Става ясно, трябва да се откраднат пари покрай строежа му.

62

Реалист

преди 5 години

Алоо Пазянчоо, да вземем да закрием и всички пожарни из страната. Може ли да ни обясниш как пожарната може да стане печеливша дейност?

61

бай иван

преди 5 години

За 20 млн. да се ремонтира стадион "Пловдив" и ще се решат няколко основни въпроса:1.Вместо 100 млн. с 20 млн. ще имаме един прекрасен стадион с 45 хил места2.Посещенията на мачовете на националния няма да събират 5 хил. човека, щото само на Марица и Спартак феновете са толкова, да не говорим за тези на Ботев и Локомотив. 3.Стадион Пловдив има най-бързата лекоатлетическа писта в страната4.Затръстванията в София ще намалеят покрай някои мачове.5. др. примери за които нямам "символи" да опиша

60

Анонимен

преди 5 години

Що за коментар ,що за запитване.разбира се ,дори е смешно ,жалкото е ,че дори има и се задават такива въпроси и става въпрос за смешни пари ,но нали трябва да се краде.В България това го могат най добре.И искаме спорт,отидете в Пазарджик ,и ще видите градинаря с червените домати (кмета,който интересно е все още на свобода ),там няма един тревен терен ,който да се исползува от нормални хора,всичко обградено с огради ...,а спорта за кого е ...Що за човешко падение и мерзост....Докога....

59

Анонимен

преди 5 години

До До 44С какво е запълнена Арена Амеец влез в програмата и виж, досега има проведени десетина мероприятия горе, долу толкова са и до края на годината .

58

Бэрдоквата

преди 5 години

А откъде Боко ще вземе пари. Вятър работа е да разправя, че Емржопа ще му даде 21 милиона за стадионче в София. България ще го плаща. А България съгласна ли е в София да се строи нов стадион? Кой ли пък я пита. Тя плаща парното на Софиянци, тя плаща една и същи булеварди всяка година да ги ремонтират, тя плаща за метро, което никой не е казал дали е икономически ефективно или само служи за заравяне на някои милиарди в земята, разбирай в тяхното краднене. И България се превръща в пустиня

57

Гонете Борисов

преди 5 години

Вместо да отдели от Бюджета пари за раждане и отглеждане на деца ограбва над 1 000 000 000 лева з а дигитално терористична техника с която да ОБОГАТИ партиините фирмички и да УВРЕДИ тежко децата в училищата/Няма раждания на достатъчно деца за ОЦЕЛЯВАНЕ НА НАЦИЯТА.Родените са ТРАЙНО ПОВРЕДени от кАМЕРИ|..