15

Ха-ха

преди 5 години

Братчедите са подготвили кученцето за рекламно лице на БСП телевизията

14

Анонимен

преди 5 години

Ами, грижи се за тези хора. Не е забранено.

13

до 12

преди 5 години

Много си объркан - едно е лов, храна,поръчка за месо, друго е гавра. Нещата са или- или. Смесваш елементарно. Има си хранителна верига в животския свят, друго не е измислено. Ако си веган, вече е друго - може да говориш така само от свое име, но не от името и на месоядните, които така са създадени. Дали е морално да се яде месо - питай целия животински свят.

12

Azз

преди 5 години

Големи моралисти се извъдихте всички. А кой се грижи за безопасността на прасетата, пилетата и кравите, които се избиват всеки ден за да може Вие "моралистите" да се тъпчете всеки ден? Каква е разликата да убиеш куче или да убиеш прасе?

11

Анонимен

преди 5 години

ти на това ли му викаш пакости, да убиваш котки и птички?Не си разбрал - "пакости" го наричат родителите им.

10

Анонимен

преди 5 години

То от шега на шега... Едно момче преди години ромите в казармата го бяха надули с компресор, та му съсипаха живота.Просто кучето е имало късмет, че не са решили да го напръскат с някаква баш си боя.И не са само ромите, такива има всякакви.

9

до 9

преди 5 години

ти на това ли му викаш пакости, да убиваш котки и птички?Аз пък викам пакости на следното - да счупя прозорец на съседа докато спят след обед с прашка, да вляза в градината на някои и да откъсна 5-6 ябълки и да избягаме с приятелите, да вържа тенекия на опашката на куче и да гледам как тича 10-15 м. докато падне тенекията, по гьоловете да целим жаби и т.н.

8

Анонимен

преди 5 години

Всички сме правили дивотии като малки, но въпросът е все пак да вземем някаква поука и един ден да не се гордеем с тях, а да станем по-добри. Случката с кучето е по-скоро безобидна шега, а семейното възпитание не се измерва само с това. В крайна сметка тези ромчета не са проявили излишна жестокост, но това няма да ги направи и по-добри хора.

7

Анонимен

преди 5 години

2 дена статии за едно куче боядисано с боя за коса и очевидно в добро здравословно състояние.Защо ?

6

Аз

преди 5 години

"Но тя не може, тя е абсолютно необорудвана, там няма елементарни условия за диагноза. Това също е болезнен въпрос. Кучетата са общински, Реди е на общината, не е домашно. Не може ние постоянно да искаме пари"А В ОБЩИНСКИТЕ БОЛНИЦИ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ДА НЕ БИ ДА ИМА ЕЛЕМЕНТАРНИ УСЛОВИЯ ЗА ДИАГНОЗА.

5

Анонимен

преди 5 години

като сме били по селата не сме правили пакостиЕ то точно това е, че му викат "пакости". Абе, хванало детето и пребило коте с камък, или убивало птички с прашка, айде кво толкова, играло си е, всички сме били малки.После детето пораства и почва да ги пребива всеки ден за да им вземе пенсията и те се чудят що така и къде са сбъркали.

4

Анонимен

преди 5 години

айде стига сте се поднасяли! Нищо му няма на кучето, малко ще го поизмият и готово. За хората не обръщате толкова внимание

3

Анонимен

преди 5 години

Нали има зоополиция. Или те са поредните шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка, които имат устна заповед електората на банкянския еднокнижник да не се закача. Но виж, ако нормален човек се разкрещи на домашния си любимец, ще се изсипят поне три вида мършички на държавна службица.

2

Анонимен

преди 5 години

Да събираме дарения ли, намерете кой го е боядисал дръпнете му една глоба 500 кинта и платете сметката на Реди, трудно ли е ?

1

zeus

преди 5 години

Поредния случай, в който няма отговорна институция. Държавата е на самотек и никой не е виновен или отговорен за нищо...