18

Българин

преди 5 години

Така е. общото наблюдение е, че не останаха хора в държавата. Новината е повече жалка и тъжна, отколкото повод за радост.

17

Петров

преди 5 години

България прооцъфтява, няма безработица, пред Германия сме по доходи, Дания е след нас по финасова сигурност, целият свят е стреснат от великата българска демокрация и нейните успехи.....е това е малко много, си каза БокУ и каза на Цвъ да зачеркне последното изречение в статията.

16

Анонимен

преди 5 години

Безработицата била намаляла , хах , за малко да повярвам на тая партенка .

15

Анонимен

преди 5 години

Днес бг, скоро читателите ще спрат да ви посещават. Ще останат само партийните *** на ОП, ГЕРБ и някои нереализирани историци с националистически наклонности. Ще генерират еднотипни постове един след друг, да хвалят илюзорния напредък на Бг и високите заплати в ИТ сектора.Читателите се отвращават от дежурната пропаганда, поръчковите статии и субективната информация, която разпространявате.

14

до иван

преди 5 години

В българия работи само ит сектора

13

иван ит

преди 5 години

Да наистина се търсят хора аз работя в ит сектора при заплата 7000лв. и шефа мисли да ми я увеличи за да не избягам защото никой не иска да работи таз тежка и уморителна работа

12

Анонимен

преди 5 години

С инвестиции както през 1958 г и нито едно ново работно място безработицата е както при Станишев ! Браво другарю Бойчо Борисов !

11

Анонимен

преди 5 години

До програмист 9Няма лошо, но не гледай нещата само от твоята камбанария всички не могат да бъдат програмисти така, че преценката ти важи само за такива като теб.

10

пропагандата се лее

преди 5 години

Безработицата е ниска, защото от бюрата по труда отписват трайно безработните. Те не си намират работа, просто не са регистрирани като безработни.Народът емигрира. Бг се стопи. Те отчитат спад на безработицата.Пак пропаганда.

9

програмист

преди 5 години

Наистина е пълно с работа поне за хората с моята професия.Отвсякъде ме търсят за проекти и досега не съм изкарвал толкова пари.

8

Констатация

преди 5 години

Май всички коментиращи са единодушни относно темата.Този сайт очевидно обединява народа.

7

Анонимен

преди 5 години

В село Лавандула , другарю Борисов , безработицата е 0.00 % ! Младите са в Италия , ... ., старите измряха !Българино за пердуха те взе СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

6

Анонимен

преди 5 години

Откровена ЛЪЖА, за това всяка обява в ***.bg дори в малките градове е разглеждана над 300 - 400 пъти

5

труд

преди 5 години

те не останаха млади хора тук

4

Анонимен

преди 5 години

Колко удобно то тя безработицата изтече през терминал две даже и бежовите вече са разбрали накъде вървят нещата и бягат да се "интегрират", и да точат социалните на либерастите из европата.

3

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е: Останаха ли работни хора в БГ?

2

СмЕх!!!

преди 5 години

Добре, че вече няма визи! Плюс това и заетоста, и безработицата едва сега се изравниха с нивата отпреди 10-на години. Тоест няма счупени рекорди освен по подмазване на правителството.

1

?!?

преди 5 години

Леле,леле,леле!!! Докогааааа???