53

Анонимен

преди 5 години

Убава работа, ама македонска...За сега за заювците морков, а скоро и тояга...

52

хм

преди 5 години

Сръбско-руската пропаганда и враговете на България спечелиха гейма

51

Анонимен

преди 5 години

Латвийския език е славянонемски. Това е резултат от немското поробване на местните Латишки славянски племена. Днес просветените латвийци чрез историята откриват славянския си корен.Македонският език е българо-сръбски.Това е резултат от сръбското поробване (и културен геноцид) на местните македонски българи.И за това ли са виновни немците и Фердинанд, че сърбите са затворили границата и вътре са били и трепали всички, които не употребяват сърбизми в езика си?

50

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам, каква е разликата между БЮР Македония и Северна Македония? Според мене не са отишли да гласуват, защото принципна разлика в името няма.

49

Анонимен

преди 5 години

Триумф за Русия!

48

SS

преди 5 години

тоа на снимката е обикновен прос селски хитрец, който обаче се мисли за голям хитрец и играч от хамерикански тип...

47

АнонимеН

преди 5 години

КАЗА ЛИ, ЧЕ ЩЕ НАПУСНЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ РЕФЕРЕНДУМА СЕ ПРОВАЛИ ЗАРАДИ ОТКАЗ ИЛИ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!!! КАЗА , ЧЕ ЩЕ НАПУСНЕ А СЕГА КАЗВА , ЧЕ КОЙТО МУ Е ПОВЯРВАЛ ДА НЕ ГО Е ПРАВЕЛ :D-------------------------------------НА ИЗБОРИ НОВИ СИГУРНО ЩЕ ИМА СЪЩИТЕ ГЛАСОВЕ!!!НО ВЪПРОСА ТУК Е ПРИНЦИПЕН КАЗА НАПУСКАМ СЕГА КАЗВА НА МАКЕДОНЦИТЕ МНОГО ВИ ЗДРАВЕ :D

46

Анонимен

преди 5 години

Латвийския език е славянонемски. Това е резултат от немското поробване на местните Латишки славянски племена. Днес просветените латвийци чрез историята откриват славянския си корен.

45

Анонимен

преди 5 години

Немците искат да поробват ама сега са едва колкото две Българии и половина, при това мерната единица е орязаната от тях България.

44

SS

преди 5 години

Вижте го тоа - щял да "продължи да води страната към членство в НАТО и ЕС"...Води я към обикновена колония и марионетен режим, нищо друго. Познато, нали?...И няма НИКАКВА "Република Македония"! Има бивша Югославска република Македония!

43

Анонимен

преди 5 години

Никой българин няма проблем в общуването с обикновените сърби, гърци, македонци. Великите сили настройват хората едни срещу други.

42

Анонимен

преди 5 години

Управляващите в последните години ги правят в някакъв завод за Наглост!Това на черното бяло да се каже им е никакъв проблем. Нашата Тиква е същата.Нагли и в чepвата!

41

Анонимен

преди 5 години

До азНЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, ТРЯБВА НИ БАЛКАНСКИ ПРАВОСЛАВЕН СЪЮЗ И КОЙТО ПИПНЕ ЕДНА ОТ ДЪРЖАВИТЕ ДА ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ДРУГИТЕ. Европейския съюз се нуждае от реформиране, сега е Мигрантски съюз, ама като падне Меркел догодина ще се оправи работата и там.

40

Спиро Киров

преди 5 години

Спокойно ЗайчарчеВ политиката всички провали се представят като успехи. И твойта е тъй. Нали запада те подкрепя в гръб...

39

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ НЕМЦИТЕ СА ИСКАЛИ ДА ПОРОБЯТ СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ. Те напълно поробват и понемчват полабските славяни, сред които най-голямото племе са Прусите. Австрия възниква като немска окупация над местните славянски земи. Австрийската империя подтиква марионетката си Милан да нападне България, после завзема Босна и Херцеговина. Набутват немци за българска династия. Сърбите свалят австрийското протеже Милан. Австрия иска Македония и Солун, земи с българи да са австрийски. АВСТРОНАГЛЕЦИ

38

АнонимеН

преди 5 години

ТОЯ Е ПО-ИЗМАМЕН И ОТ БОРИСОВ!БОРИСОВ КАТО КАЖЕ, ЧЕ НАПУСКА НАПУСКА :DТОЯ КАЗА НОВИ ИЗБОРИ А СЕГА ЛЪЖЕ :D

37

Анонимен

преди 5 години

Защо да сдава поста?Заев съвсем умишлено пусна въпроса за решаване на референдум, т.к. бе сигурен, че народът няма да се огъне пред натиска на Гърция и НАТО. Това да не са българските слуги на чужди интереси? Хората си бранят името, интересите и достойнството! Голям келепир, че не са в НАТО. Без друго сегашните международни институции търпят големи критики за начина си на работа и са в незавидни позиции, някои - пред разпад.

36

аз

преди 5 години

До АнонименАми - три от изброените от теб държави (България, Румъния и Гърция) вече са в съюз. Още две (Сърбия и Черна гора) са на път. Ако и Македония тръгне (както твърдят, че искат) - след десет години шестте държави наистина ще са в съюз! Европейски Съюз!

35

Анонимен

преди 5 години

НА 34 ЕДНО НЕМСКО *** ПОБЪРЗА ДА ИЗРАЗИ С ЧЕРВЕН ВОТ ОМРАЗАТА СИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕГОВАТА МЕЧТА ЗА ОБЕДИНЕНИЕ И СВОБОДА!

34

честито БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Референдумът е победа за България и българите в Македония и катастрофа за косовско-албанския сценарий.