98

Друг

преди 5 години

Нещата са така инфантилни и изкривени и при тях и при нас ( те всъщност повтарят всички наши грешки със закъснени).Та..тук..спечели( обикновено с измама) някоя партия в някое село избори и се почва едно пъчене..Ето за последно Цвинокио пак с измама в Галиче.Толкова бе щастлив,като че е станал св шампион по шах!!.Ако изборите решаваха нещо- щяха да ги забранят

97

Аз

преди 5 години

Браво "македонци",оказахте се истински българи-не на ЕС и НАТО!А писалите заглавието и матрялчето от коя психиатрия са-при 34 % активност манипулирана говорят за успешен референдум?

96

Анонимен

преди 5 години

Тия на снимката са големи наивници....................викат, крякат, скачат като маймуни...............после ще реват!!Ще стане като Майдана в Киев.....................написано в директивите на американските служби!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Македония може да интересува само Балканските народи, но не и т.нар. Велики сили......................Русия или САЩ!!!!

94

Анонимен

преди 5 години

Не ми пишете глупости за някаква имагинерна руска намеса!Македония е една педя земя................там има само чукари, каманаци и едни хора, дето не знаят какви са................изкуствена нация!!Великите сили(и Русия , и САЩ) си имат много по-големи проблеми, няма да тръгнат да се занимават с Македония!!

93

Анонимен

преди 5 години

При тая избирателна активност това значи 30 % от избирателите - "За".................останалите 70 % или нямат мнение, или са против, или ги е домързяло да гласуват....................това е абсолютен провал за Заев и неговата партия!!

92

Анонимен

преди 5 години

При тая ниска избирателна активност това си е чист провал на тоя референдум!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Заев се подигра на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !Борисов властва над българите със спечелените 10 % от населението , а Зоран може да жъне успехи с 8 % ! Ако се строши някоя от патериците на Боко .. оставка и наново с други !

90

Ахмед

преди 5 години

До Анонимен 72 : Плюйте , плюйте ,седесаро-герберски мекерета ! Македонците излязоха по умни от вас -така нареклите се "демократи". Не стига ,че ни вкарахте в тия кочини /НАТО И ЕС/ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ,но искате и съседите ви да страдат. Вярна е приказката за Киркор и Гарабед.

89

Перо

преди 5 години

До Анонимен 76 : В Украйна като имаше майдан ,да не би Украинците да са цъфнали и вързали. Оказва се ,че Македонските управляващи са сто пъти по далновидни от Украинските и двеста пъти по верни на народа си.

88

Скочизайков

преди 5 години

До Анонимен 80: Не важи , ама нашите власти /и журналистите/ много искат това да не е истина,защото Борисов даде всичко от себе си ,за да вкара Македония в НАТО и ЕС. Както навремето СДС и оня с трабанта вкара България там и сега се чудим на къде да хванем.Та , тъй де ,това беше главната цел и тя не беше постигната.

87

Анонимен

преди 5 години

Щом тези щастливи хора развяват знаме със звездата от Вергина, значи не искат да са северни македонци.Утре в Брюксел камбаните ще бият на умряло.

86

Анонимен

преди 5 години

ГОЛЯМА СВАТБА БЕШЕ, АМА НА СУТРИНТА БУЛКАТА СЕ ОКАЗА ЧЕСТНА.

85

Анонимен

преди 5 години

... И като прочете човек заглавието си вика: Ха, влязаха македонците в ЕС и НАТО.А, пък то к'во било. :)Смехотворно! :)

84

НЕ Е 59 %

преди 5 години

50+1 трябва да гласуват. Някой е спал като е писал.

83

Интересно 2

преди 5 години

В този сайт коментирам за пръв път и се надявам ,тези които пишат ,да са платени, защото иначе психиатриите трябва да са пълни. Под всяка тема Боко,***,Хамериканците,БКП и т.н Нищо общо с темите нищо общо с гледна точка. Озлобени индивиди платени от една или друга фракция се замерят с фекалии, докато на герба на пише Съединение... Жалко че за дребни пари така се излагате(надявам се поне че сте купени а не толкова луди)

82

Анонимен

преди 5 години

Античките македонци провалиха античката демокрация...

81

Интересно

преди 5 години

Не е ясно защо толкова безотговорно подходиха македонците. Чуват се някакви мълви пак за Русия-Америка. Вие сериозно ли мислите че тези 2 велики нации ще плануват какво да става в една територия колкото военната им база ? Ако искат нещо тези държави , то веднага ще го получат. Тези референдуми и политиката около нас , са си наша грижа на нашите народи. След като не искат ЕС и Нато да стоят отвън. Ако искат вътре, то да ги вкарат. Едва ли на някой ще му пука повече от 2-3 дни. Лека вечер

80

Анонимен

преди 5 години

Не вАжи! 69% дефакто са казали - не

79

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Народът на Македония реши да няма гейпаради, содомити ,зоофилистици , наркомани , пияници и всякаква друга евроатлантическа *** .