64

Анонимен

преди 5 години

5.завоевателите смятат "толерантността" за слабост и я използват за своя победен марш. 6. в европа има все повече джамии, докато църквата на папата насилва деца. 7. тези за интегрирани са недосегаеми за правилата на "толерантните" необолшевики, а собствените си народи са превърнали в безправни роби, които само трябва да мълчат и да плащат за цялата тази вакханалия. 8. моделът "мулти-култи" (много-културелен), защото на една огромна част от този модел му липсва всякаква култура и добро възпитаниe

63

Име

преди 5 години

1. интеграцията е като демокрацията. всички говорят за нея, но никой не я е виждал. 2. не можеш да интегрираш завоеватели. 3. тази рикер каза за жените изнасилени пред катедралата на педофилската църква, че сами са си виновни, а лашет е просто бездарен натегач от времената на комсомола. 4. разликите в джамиите в москва и европа е в имамите в тях. на тези в европа им плаща уахабитска арабия, а в руските "пеят" други песни... айде със здраве неолиберал-болшевиките на сорос и сие!

62

Хачо

преди 5 години

Направили са джамията да не прилича много на джамия че да не хвърлят камъни по нея германците. Имамите ще пускат по тонколоните от минарето всеки петък избрани парчета на Азис.

61

Ади

преди 5 години

Те и евреите не искаха да си тръгват от Германия и мислеха, че германците са добри хора.

60

Тинев

преди 5 години

Да могат кръстоносците да станат от гроба и да видят за какво са си проливали кръвта ...............!П.П. ХАРИЗАХА Европа на исляма западните *******, а ние искаме за НАС да се грижат.

59

Анонимен

преди 5 години

Ердоган вместо да открива учелища, университети, или нещо полезно за хората той открива джамия. Е това показва че турците трябва да са неуки, за да ги държи в подчинение. Няма да е далеко времето, и пак ще се проведат кръстоносни походи. Но първо трябва да изгрее второ слънце над Ерусалим и еврейската земя.

58

Анонимен

преди 5 години

Някой от Шумен?

57

Анонимен

преди 5 години

Следваща стъпка:На власт идват млади момчета и момчита, която се кълнат във вярност към тактовината си, като държат ками.За назидание, отнемат гражданстовто на всички ъурци и ги засилват към Турция.Това естествено не се получава и се почва с конц.лагериете. Турция отговаря, но Русия надушва, че не иска да се бие с целия свят и всига ръце. След това идва цялото НАТО.. И Германия го отнася, защото никой не вярва на неонцаистите ... Браво на кака ти Меркел !!!

56

куала

преди 5 години

Е това е, тая джамия разтресе вече Германия. До сега германците си мислеха че като дадат някоя пара на турските деца, като например футболистите Йозил и Гьон какъв беше там, тия турски деца ще минат към германската вяра. Но не стана. И сега турците им го кават директно с тая голяма джамия, че са си турци. Едно време в 1968 г тогавашните млади европейци решиха че са много умни. На им сега джнедърство, феминизъм, простотии. Турците са вече владетели на ЕВропа.

55

Пашата

преди 5 години

Пиша до автора на статията, докога ще бъдете слуги, и да ви пишете това което ви го слагат, долни сте и много жалки

54

Анонимен

преди 5 години

Кво искате .. в Швеция осъдиха един пич, че ял чипс с бекон, пред деца ислямисти във влака ... WTF бе ?

53

Анонимен

преди 5 години

До Берлин - Бил съм немски мишелинов ресторант. За арабски дюнер, добра дума не съм чил. Вашата "кухня", ако можем да наречем събраната помийка от вчерашната манжа, която е увита в провален опит за хляб, кухня .... Е леко ограничена и скучка. Извинявай риятел, ама сигурно ти е трудно да разбереш. Това, кеото пробутвате вие, гоядът общаците.

52

РиП Европа

преди 5 години

Европа гъмжи от джамии, до колкото знам няма страна без поне няколко. А замислили ли сте се колко църкви има в ислямските държави ? Хващам бас че само тези джамии в България ще са повече от църквите в целия арабски и ислямски свят.

51

Анонимен

преди 5 години

Щом от велето квичът значи Ердоган е на прав път.

50

Jas

преди 5 години

Падението на Европа е същото като това на Рим преди около 2000 г. Признаците на разкола и разпадането са налице, чужди племена и народи, в сравнение с римляните, варварски и диви, разрушават за нула време граденото повече от 1000 г. Защо? Щото Рим е бил разглезен, слаб, развратен и декадентен, също като Европа днес с нейните "неолиберални владетели", живеещи само за момента и удоволствията. Гладните и агресивни племена ги помитат, също както ще го сторят мюслитата при първия удобен случай.

49

Анонимен

преди 5 години

меркел със пълни *** сега защото афроазитски скакалци идват и идват подобно заек със енерджайзер.

48

Анонимен

преди 5 години

Ми,стана,каквато стана.Време е арийците да получат подарък по един ибрик от Реджепа,комплектован с вазелин. Те ще разберат манталитета на турците,но ще е доста късно за реакция.

47

Анонимен

преди 5 години

Ето как Ердоган официално оповести, че той е истинският държавен глава на Германия. Баба Меркел лично му предаде поста.

46

месара

преди 5 години

германия се срина! от държава мечта, стана държава сметище - турци, мигранти, джамии,......

45

Гринго

преди 5 години

На снимката Душманя с мустака - турах му го на ханъмата забулена !