198

точно

преди 5 години

До 212Първо - Европа се пише с главна буква. Второ - Научи каква част от територията и населено на Европа се падат на Русия.Трето - реши първите две задачки, пък после пак се изявява.

197

Анонимен

преди 5 години

212 петербург е четвъртият по население европейски град с един от най-големите музеи в света - ермитажа. запомни го това.

196

Анонимен

преди 5 години

До 210 Точно така . Правилно си разбрал. В европа само европейци могат да си ходят на гости. Запомни го това.

195

до 209, не е така

преди 5 години

Властта е безсилна и тръгна към фалшифициране на волята на гражданите. Има сериозни индикации за пълнене на избирателни урни в община Сарай и по-точно в Ласкарци и Радуша. Има драстично увеличена избирателна активност до 15 часа, дори по-голяма за целия изборен ден в сравнение с миналите избори през 2017 година, написа Янушев във Фейсбук.Той добави, че кражбата на народната воля няма да мине.Избирателна активност на референдума до 18:30 е в община Сарай 65%тук същото се прави с ***

194

точно

преди 5 години

Още нещо за двойният аршин:"Никога преди толкова много видни западни политици не са посещавали Скопие както този септември."Ако беше отишъл и един руснак, щеше да наддадат вой до небесата за намеса във вътрешните работи на макетата но сега ... сега всичко е точно.

193

Анонимен

преди 5 години

Ем те първо заблудените пенсии и панелни чичовции гласуват ...естествено старомодно и глупавоо по правило. После чак работещите млади и умни хора. Нормално е процента да скочи към края.

192

Анонимен

преди 5 години

Искам да видя физиономията на Ципрас сега. Сигурно гледа оцъклено като Никифор на масата на Крум.

191

амииииии

преди 5 години

До Някой знае ли?Половин час преди приключването на референдумът , изборната активност е около 35 процента

190

Аста ла виста говеда

преди 5 години

Натовизацията погърчването се отменят. Ципрас да си изяде вратовръзката, а Паси трабанта.

189

Анонимен

преди 5 години

Дон203И като се събудиш отивай да живееш в богатата Македония и Сърбия. *** :) Даже амуджитее от Афганистан знаят , къде е стандарта на Германия и западните страни...Само ти бай *** пак се мислиш за мн умен .

188

мдааааа

преди 5 години

някои предричаха вчера , ще е се леят русофилски сълзи , след края на иборния ден . Засега се чува само американофилско и сорософилско мълчание .Чудят се платените , какво да изсмучат от пръстите си Амииииии хайде започвайте - ПУТИН Е ВИНОВЕН

187

Анонимен

преди 5 години

189 германците ядат паламарката на мигрантите, не случайно afd е втора сила вече. Не се притеснявай накрая ще му намерят лесното, бутат ти ги на гости и ти забраняват да ходиш в германия, то и без това още не си в шенген. пък ти разправяй за други че били зле, сърбите през войни и ембаргота минаха и имат по високи заплати вече от тук.

186

99999

преди 5 години

ДИК: Дo 18.30 часот одивот изнесува 34,09 процентиТоест 30 минути преди завършването на изборния ден , са гласували 34,09 % от имащите право на глас

185

Оптимист

преди 5 години

Дано" Македония"влезе в европейското семейство така няма да има граници между нас

184

Анонимен

преди 5 години

Защо няма новини за референдума, май не можете да ги съчините?

183

Анонимен

преди 5 години

Тръмп си отдъхна :) За малко още една простолюдна *** да влезе в Нато с 4 руски летящи щайги и 10 танка подарени от БГ. Тея никога няма да влязат в ЕС , не знам защо не го разбират ...официално им изиграха театъра , за да им откажат с Кеф :)

182

Бай-бай Нато

преди 5 години

Е те сега Соломончо ще си изяде трабанта от яд. Без сол и гарнитура.

181

Анонимен

преди 5 години

Челен сблъсък има само в простите тикви на джендърите и русофобите.

180

Анонимен

преди 5 години

Абе, оказва се, че по ключовите въпроси макетата са умни..

179

МИРО:

преди 5 години

ВЕЧНИ ЛИ ЩЕ БЪДАТ:1.ЕС2.НАТО3.БОКО-ТИКВАТА!!! ПРЕДАТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯ4.ГЕРБ!!!КОГА ЩЕ ПАДНЕ ТАЗИ ЦЯЛА ПАСМИНА