131

Анонимен

преди 5 години

Аз съм роден в източна България,Бургаз.Когато говоря с македонец не ми трябва преводач.Нещо говори ли ви това?

130

Анонимен

преди 5 години

Албанците казаха на макетата:"С *** ще ви превземем"...............и така стана, албанките раждат по 4-5 деца............накрая демографията решава!!!

129

Анонимен

преди 5 години

Никой не се интересува от територията Македония.........................там отдавна командва албанската и косоварската мафия !!!

128

Анонимен

преди 5 години

Не са американците виновни а нашите пухльовци.Ако резултатът е какъвто е в т.н. македонска диаспора то референдума няма да достигне 50% гласували не пък одобрение на мнозинството.Албанците ще са тези които ще напомпат % ЗА но дали с тяхното масово гласуване ще се достигне % от 50%+1 не знам.БОРМ не само ще е с ново име,но ще трябва да промени дори имената на табелките по пътища и улици,например вместо Сер,Серес.Освен това производните определение от думата Македония СЕ ЗАБРАНЯВАТ!

127

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги!!!Свикнаха ли западните лицемери и слугите им у нас???

126

да да да

преди 5 години

Видяхте ли как американците ни взеха част от България -Македония и ни разбиха климата в държавата Ближете им задните части

125

Анонимен

преди 5 години

100% ще изберат договора. Те и сега си обичат ?, обичат си ЕС. И НЯМА ДА СЛУШАТ ПРЕЗИДЕНТА СИ, КОЙТО СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ДА ХОДИ НА ИЗТОК ИЛИ В ТУРЦИЯ.

124

Анонимен

преди 5 години

За каква Македония говорим като вота го решават албанците там. Да отиват в Нато ,ЕС да видят що е това защита на самозабравили се малцинства(които явно вече са мнозинство) и дискриминация на коренното население.Нека да учат децата им за гейове, трансове трети четвърти ....пол .

123

Доктора

преди 5 години

Ако стане Северна към ЕС,ако стане западна България....се обединяваме

122

Анонимен

преди 5 години

Като влезнат в НАТО и ЕС.............ще цъфнат и ще вържат братята македонци...............хаха...............голям смях ще падне!!Да не реват после само??

121

Герб

преди 5 години

Братя бягайте като дявол 😈 от тамян от НАТО.

120

Колев

преди 5 години

Желая успех на македонците, мястото им е в НАТО и в ЕС...всяка нормална държава се стреми към това! УСПЕХ!

119

чичо Гошо

преди 5 години

Като гледам как са формулирали въпроса за референдума,все едно са казали "Ке влиза ли Македония в НАТО и ЕС или да?"

118

Анонимен

преди 5 години

Македония ли??????Няма такава държава......................то е ясно!Тракия, Мизия, Македония..............................географски области на България!!!

117

Анонимен

преди 5 години

Т.нар. псевдодържава Македония..................дали е северна спрямо Гърция............или югозападна спрямо България се командва от албанската мафия отдавна!!!

116

Анонимен

преди 5 години

Те дори и да се прекръстят, гърците ще се отметнат от "споразумението", така че...Абе с накратко: изкуствено създадена държава, с изкуствено създадена нация, превзета отвътре от албанци - няма бъдеще. А те бленуват за НАТО и ЕС...

115

Анонимен

преди 5 години

124 - активността е 2,51 по данни сигурни от 10 часа. Нормално хората не са се събудили. Като стане 2 часа ще говорим

114

ДУДУК

преди 5 години

ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ НАС......ОТКАКТО СМЕ В НАТО ,.......ЦЪФНАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ ,...В ДЕВЕТАТА ДУПКА У КАВАЛА !!!!!!!

113

Handel

преди 5 години

Абе стига с тая Македоня. Каквото искат това да правят - нека си се варят в собствен сос като Кимирчун и да си се обясняват един на друг колко са велики.

112

Анонимен

преди 5 години

*** племе си е тъпоо. Ще пропилее и последния си шанс да излезе от калта. Добре че на времето нашите политици взеха решението вместо простолюдието и военните тъпунгериии. Все пак вярвам, че до вечерта младите хора в Македония, ще изберат правилния път и ще заровят оглупелитее си старци.