40

Име

преди 5 години

И да кажат "Да"... Достатъчен ли е референдумът Македония да тръгне по своя път към анадола, който минава през (велика) албания? това трябва да е заглавието, другарки и другари необолшевики.

39

Анонимен

преди 5 години

Македонците никога не са имали свои политици. До преди 100 години бяха турска провинция. После станаха сръбска. И сърбите запретнаха ръкави да ги обработват. Та то сега още са си сръбска провинция. И сега искат от тях да мислят. Ами трудна работа. Да не говорим, че половината им държава вече мина в албански ръце.

38

Анонимен

преди 5 години

Каква хубава сръбска дума-одлука или решение но това е то "македонски"язик.Как не ги срам АП да обиждат така "македонците"имали държава на по-малко от тридесет години,я питайте историчарите да видите какво ще ви кажат.

37

Анонимен

преди 5 години

"Преобладаващата част от македонците подкрепят както членството в ЕС, така и в НАТО."Милите! ЕС се разпада, а НАТО е само призрак.

36

АнонимеН

преди 5 години

До А беЗАЩОТО НАТО СА СТАХЛИВЦИ! :DАКО ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ НА ФАЩ БЕШЕ В МЕН ДАВАМ СРОК НА РУСИЯ ДО 1 МЕСЕЦ ДА ОПРАЗНЯТ ДОНБАС, ЛУГАНСК И КРИМ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ ИНАЧЕ СЛЕДВА НАТИСКАНЕ НА ЯДРЕНОТО КОПЧЕ ! :D ВЯРНО ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА ЩЕШЕ ДА ПРИКЛЮЧИ НО ПОНЕ РУСИЯ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО :D

35

А бе

преди 5 години

Ми що не я приемат Украйна в НАТО и да направят нещо за Крим, ами само подскачат и пищят за Крим, ама Крим е руски, ха ха хааа.

34

АнонимеН

преди 5 години

До АнонименНЕ СЪМ ТИ ПРИЯТЕЛ АТАКИСТКО *** ТАКОВА :D

33

Идеалист

преди 5 години

До 29 Така наречения Цар Симеон, беше внесен точно от комунистите, за да разруши българската политическа система и да да позаграби някой имоти, които не са били на фамилията му, а на Българската Корона. За разлика от руските императори, българските царе от Третата Българска Държава не са самодръжци на държавата. Кой беше охрана на Тодор Живков и на Симеончо? Кой проправи политическата кариера на Борисов и зашо?

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37 УКРАЙНА ДА НЕ Е В НАТО, ЧЕ НАТО ДА ПРАВИ НЕЩО ЗА КРИМ!НЕ НАТО А ФАЩ СА ПОДПИСАЛИ, ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ УКРАЙНА!! ФАЩ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАЛИЧАТ РУСИЯ ЦЯЛАТА НО ЯВНО СА ЕДНИ СТРАХЛИВЦИ :D

31

Анонимен

преди 5 години

До ИдеалистПриятелю, бъди жив и здрав и продължавай все така да излъчваш само мъдрости.

30

Анонимен

преди 5 години

А бе, великото НАТО що не можа да направи нищо за Крим, Русия си го върна, а натовците вече 4 години само посдкачат и нищо не могат да направят.

29

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 26 ЗА КОЕ ПРОИЗВОДСТВО НЕ ДАВА ПАРИ ЕС!!!ЕС ДАВА ПАРИ ДОРИ ЗА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНИТЕ НИ ЗАВОДИ СУБСИДИИ!ДАВА ПАРИ НА ОТГЛЕЖДАЩИТЕ ГО-*** :D ДАВА ПАРИ И НА МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ!НА КОЙ ОТРАСЪЛ ЕС НЕ ДАВА ПАРИ НАПИШИ ДА ВИДИМ ДАЛИ Е ТАКА :D ДОРИ ИМАШЕ И ПАРИ ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС АКО КАНДИДАТСТВАШ С ПРОЕКТ! :D

28

Идеалист

преди 5 години

до 30 Уажаеми господине, да не си приближен на Цветан Шлифера. Бълваш като него простотии.

27

Анонимен

преди 5 години

Ами изберете си го отново да ви управлява, върнето му имотите и двореца, щом може само да си мечтаете пак да ви упрвлвява, той само това и чака.

26

Анонимен

преди 5 години

До ИдеалистКфалифицирани работници не липсват, кой ти казал, кой се чуди да намери кфалифицирани работници? Да не би да проивеждаме високотехнологични продукти, че да ни трябват висококфалифицирани работници. ИТ сектора работи на западните чорбаджии, има работа, макар и на няколко пъти по ниско заплащане от запада и хората сами се кфалифицират и си имат достатъчно кадри. За полагане на асфалт и за строежи на фитнес центрове по селата също има кфалифицирани и други не са необходими.

25

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 29ЦАРЯ УВЕЛИЧИ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ С 2 МИЛИАРДА И НАМАЛИ ВЪНШНИТЕ ЗАЕМИ НА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕ ВЕЧЕ САМО ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ЦАРЯ!

24

Анонимен

преди 5 години

До ИдеалистАми защо не си внесохте капиталистически велможи, или някакви други велможи да ви управляват? Даже си докарахте от Мадрид цар некомунисти да ви оправя, е добре ви оправи, или и той беше е комунистически велмножа?

23

А бе

преди 5 години

Кво става с Украйна бе, а? Нема ли нещо ЕС, НАТО такова, защо ручаха жабетата там? Даже и така мечтания безвизов режим за свободно придвижване не получиха, и асоцииран член не можаха да станат на ЕС, а дори и Турция е асоцииран член на ЕС от 1963 година.

22

Анонимен

преди 5 години

Защо не дава ЕС пари за развитие на българско производство и родни технолигии, пък ние ще си построим сами магистрали. През соца се построиха 100 пъти повече пътища от жалките магистрали с парите от Брюксел. Ама технологии не може с тези пари да развиваме, само балетни зали и спа центрове по обезлюдените села и асфалт за да излиза по евтин транспорта на западните стоки с които заливат България, а българите ще им работят евтини черноработници, депо за евтина работна ръка.

21

Идеалист

преди 5 години

До 19За голямо съжаление Украйна е със САЩ. Затова е толкова добре. Десен съм защото си изкарвам хляба сам, не разчитам на държавата и не искам герберската държава да ми пречи. Докарахме я да, се чудим от къде да намерим квалифицирани работници, инженери, лекари, медицински сестри, учители. Къде са децата ни? Прогонени от алчната ни мафия. Държавата ни се управлява от слугите на бившите комунистически велможи. Колкото до защитата от запада има една поговорка: " Гаранция - Франция"