16

Анонимен

преди 5 години

И сега как ще санкционират поредната фирма? Или поредното замитане на проблема. Те повечето фирми така правят, защото разчитат, че никой няма да погледне срока на годност.

15

Анонимен

преди 5 години

Държава дето не си пази децата е/би и ***/мата!

14

Анонимен

преди 5 години

Димитър Върбанов е виновен.

13

Анонимен

преди 5 години

За да не се изхвърлят храни, които могат все още да се консумират, се правят специални магазини с намалени цени и който няма много средства ходи там да пазари, но да се знае, че храните ка с изтекъл или изтичащ срок на годност. А не така тихомълком да ги пробутват на децата.

12

Анонимен

преди 5 години

Пусто дърво неокастрено!Тогава гледай джипове,любовници в Тайланд и осигуровки на 4 часа на минимална!Ама няма кой!

11

Анонимен

преди 5 години

Не може да се подменя срока на годност. Това става при производството. Пълни лъжи и замазване на ситуацията. С децата на България ли решихте да си разчиствате застоялата бракувана стока?

10

Анонимен

преди 5 години

Нашите производители, доставчици и кухни сами не уважават здравето на съгражданите си, жадни за бързи печалби, пък искат от производителите на храни от другите държави да нямало двоен стандарт в производството на храни.

9

Бате Гойко

преди 5 години

"Става въпрос за техническа грешка, не е имало време да се сложат новите етикети. Категоричен съм, че няма изтекъл срок на годност."?????? Ясно е, че няма опасност за децата, няма какво да им стане на тия бисквити за месец- едно време по поделенията в армията такива бисквити лежаха в складовете с години, като НЗ. Но какво означава тази реплика на този господин? Как да няма изтекъл срок, след като на старите етикети пише началото на септември?

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Никак. Всички са Андрешковци, крадци и разбойници в различна степен. Зависи какво "положение" заемат в обществото. За проверките се знае отрано и всички се подготвят с каквото е необходимо нали разбирате ?

7

Анонимен

преди 5 години

Имам един въпрос хранителните вериги които имат топла кухня как ще разберете сготвените продукти кога им е изтекъл срока на годност повечето от тях готвят с такива продукти с изтекъл срок

6

Анонимен

преди 5 години

Значи ако БАБХ казват истината това означава, че дистрибуторите могат да си слагат каквито етикети си искат и всъщност оня репортаж на оня симулант показва някаква истина и в складовете за храни стават страшни работи. Просто няма как да започнем да се опраяме дори ив далечно необозримо бъдеще. Няма начин. Никакъв. (Всички нападнаха журналиста който наистина си е виновен и абсолютно се забрави за храните в склада. Направиха заговор НОВА, БАБХ и складажиите. Кой на кого е плащал...друг въпрос)

5

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте мрънкали хранете си децата вкъщи

4

:):)

преди 5 години

стара новина, вчера беше актуална

3

Анонимен

преди 5 години

Нова тв и арменеца незабавно да изпратят Димитър Върбанов и "господарите"

2

Анонимен

преди 5 години

Случая ме подсеща за производството у нас. Пример с "Петрохан" или "Тест" - едното вече никой не го купува защото е само кокали и жили, но те упорито го произвеждат в такъв вид. Второто е "Тест"-а който домакините познават-вече продават някаква отвратителна каша която да свършва бързо за да се купува повече. И съответно домакините се насочват към екскурзии за перилни и миещи препарати. После нашите галфондери набедени бизнесмени се чешат по главите пр.ости.

1

Анонимен

преди 5 години

Тцъ тцъ тцъ...и какви нови етикети бре... Те не се ли отпечатват автоматично по време на производството ? Брях тая липса на време. И откъде накъде фирмата дистрибутор или обслужващата училищата ще слагат етикети за срок на годност ? Хептен нормални ли сте бе да лъжете така ?