125

Анонимен

преди 6 години

Боже, написаното по-горе е толкова поръчково и плоско, та чак дрънка!Кого лъжете? То не останаха тук толкова наивни хора чак, освен бабите и дядовците със склероза, дето мятат пари от прозорците, които са им ги пратили от чужбина деца и внуци. Смешни сте!А постановката е жалка и бездарна.

124

България в цифри

преди 6 години

Лицето на " богатите" българи :5% заможни и 95% мизеруващиНякой да ме оспори ??

123

Анонимен

преди 6 години

"...нетните финансови активи на глава от населението в България са 7680 евро на човек..."Е, стига с това "пиле със зеле! Това, че няколко мутрафона разполагат с милиарди, а останалото население живее на ръба на мизерията или е яко удавено в нея, не правят средностатистически активи за нормален живот!Моля ви, имайте малко уважение към децата, които схванаха също елементарната заблуда, господа и госпожи, правили изследването по поръчка! Обидно е. За мизерстващите българи е обидно!

122

Анонимен

преди 6 години

Въобще не сте бедни, и милион да имате пак ще викате че сте бедни, в момента спестяванията наближават 70 милиарда лева, а имотите които имате, колите, вилите, под дюшеците?

121

Стою

преди 6 години

до Алек -70Много по-добре щяхме да сме , ако" мрънкането" беше каприз , а не на база факт. И...защо трябва да се сравняваме с Молдова и Украйна ? Ние сме в ЕС от сума време, не от вчера , а боксуваме на едно място , че и по-лошо движим се в посока назад.

120

Мюмюн

преди 6 години

Махнете тази статистика!Оплюх си монитора,нищо не виждам вече ша полудея от злоба и яд ва оууууу

119

Много кока и бело

преди 6 години

Само семействата на Баце и Диди Пеевски вдигат общата статистика с 4 бона

118

Е

преди 6 години

София та София!Ами ако махнем ромския етнос и данните ще са още по-добри за българите.

117

беден като Крез

преди 6 години

Много бедни има. Ходил ли си из вътрешността на страната някога?

116

Анонимен

преди 6 години

Българите изобщо не са бедни, напротив огледайте се какви коли карат, какви имоти имат, къде почиват. Има бедни но те не са чак толкова много

115

Една от Молдова

преди 6 години

Не се учудвам.Българите са по трудолюбиви от всички изброени

114

стефчо

преди 6 години

в икономическа зона Пловдив има 30 завода и търсят роби бачкатори за 700 лв заплата на смени. КОйто е мераклия да идва,ще го вземат!

113

Учуден

преди 6 години

ЛЪЖА.!!! ПО ГОЛЯМА ЛЪЖА ОТ ТАЗИ НЯМА.!!! ............................................................. ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕСТАНЕ С ЛЪЖИТЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.!!! НЯМА СРЕДНО НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.!!! ИМА НАЙ-МАЛКА ПЕНСИЯ.!!! ИМА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.!!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЛЪЖА.!!!

112

Реалист

преди 6 години

Готов ли си бочо,диктаторе мой,готов ли си да подправиш изборите отново ?!!!!

111

Анонимен

преди 6 години

Методът на Статистиката е еднаква за всички!За българи,румънци или турци!

110

До 111

преди 6 години

АБСОЛЮТНО си прав !Нека се уточнява за коя държава става въпрос.За държавата София или за България? !

109

Ха ха ха ха

преди 6 години

....ха ха ха ха ха ха ха ха ха НО не се учудвам.Живеем в абсолютна диктатура основаваща се на принципа, че една лъжа кът' я завъртим 5-6 пъти и на 7-мия вече излиза като истина.Най-важното е хората да знаят,че подобен род статии са елементарни провокации от медиите по заповед на правителството.Игнорирайте или просто подминавайте със див сарказъм.

108

Анонимен

преди 6 години

Брутни финансови активи ОЗНАЧАВА че в сметката не влизат кредитите!!!Това проучване си го заврете ОТЗАД!!!Това е като да се набалбукаш с кредити като накупиш каквото ти падне и да тръбиш "Аз съм бУгат".ДДА ама НЕ!!

107

Анонимен

преди 6 години

Нека писъците на комунисти,турци и *** продължават!

106

провинция

преди 6 години

София не е България, изследването сигурно се е правило в Столицата.