272

е

преди 5 години

До 281Абе разбира се, че ще ти слагаме минуси бе, ти какво си мислиш?

271

Waffen SS

преди 5 години

Чудя се дали дали държавата няма място за решаването на проблема с попълзновения на джендъризма.Дали няма начин държавата да организира нещо то санаториуми където с помощта на усилен физически труд ,малко сън,малко храна,повече работа няма да бъдат излекувани,болните от тази социално-либерална-морална язва наречена джендъризъм.Все пак това движение ,което се маскира като свобода на сексуално самоуправление,ерозира устоите на обществото.Казват,че един мотивиран и редовно прилаган бой върши чудеса

270

Пак съм аз

преди 5 години

Обърнете особено внимание на таблиците от 40-та страница нататък. В тях се говори, че децата трябва да се учат на джендърни идентичности, ранна детска мастypбация, видовете "семейства" и т.н.

269

Пак съм аз

преди 5 години

Който иска да разбере какво ни чака, да намери този документ в нета и да го прочете:WHO Regional Office for Europe and BZgAStandards forSexuality Educationin EuropeA frameworkfor policy makers,educational and health authoritiesand specialists

268

Пак съм аз

преди 5 години

Проблем е представянето на хомосексуализма като норма. Требва недвусмислено да се каже, че това е сексуално отклонение. Второ, всички много добре си даваме сметка, че това е само началото. Тепърва ще се увеличава подобно съдържание в учебниците. Вие сте за затвора!

267

Bad company

преди 5 години

Щом и като агенти на ДС като Александър Урумов -агент Абел взеха да учат на морал.......

266

Анонимен

преди 5 години

Защо изобщо се коментира? В крайна сметка, е написано правилно. *** не *** идеология, има и ще има хомосексуализъм, защото хората са различни и всеки сам избира какъв да бъде. Затова с децата отрано трябва да се говори за чувства, какво е секс, какво е да имаш деца. А не за пчели и щъркели да се говори на първолаци!

265

281

преди 5 години

Не ми слагайте минуси а кажете кое НЕ Е вярно от написаното в учебника??!

264

Анонимен

преди 5 години

Така и не можах да разбера кое от написаното в учебника не е вярно.Изброени са факти общоизвестни.

263

До Страхливи мъжаги

преди 5 години

България е пълноправен член на ЕС и НАТО, а не е в международна изолация, икономическите кризи от 90-те години са само лош спомен, всяка година бележим икономически ръст, но за съжаление тръгваме от много ниска база. Грантаджиите национални предатели като теб трябва да лежат по луднuцuте и затворите за подривна дейност!

262

Анонимен

преди 5 години

До ПешоАми абсолютната истина са написали.

261

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се, психичните отклонения трябва да се учат в поне 12 клас. В 9 - ти е твърде рано. Те децата още не познават пълната поквара на света, а само се опипват в междучасията. *** дисфорията си е сериозно нещо. За осъзнаването на проблема се изисква зрялост и съчувствие към болния. Сигурен съм, че дори в българския парламент много от работещите не са съзрели за да са в състояние да осъзнаят тежестта на ситуацията, в която се намират хората с *** ДИСФОРИЯ.

260

Страхливи Мъжаги

преди 5 години

Тук се перчите , но на улицата сте по ниски от тревата.Вас ви унижават ежедневно мутри и олигарси , но на джендърите ще се доказвате.Мутрите и червените им господари се изгавриха с родителите ви , убиха мечтите на децата ви , а вас направиха роби , но шепата ***(които до вчера не съществуваха) е виновна за всичко.От страх дори , охрана за лидер си избрахте , но мъжаги ми били.Да ама евнусите дори ще ви сритат по джендърски

259

Американ

преди 5 години

Трябва да се забрани на НПО да плащат пари на индивиди. Трябва да им се разреши единствено клубна образователна дейност осъществявана на доброволни начала.Иначе демокрацията остава само за параван и чужди и враждебни интереси няма как да бъдат ограничени.

258

Пешо

преди 5 години

Прочетете внимателно какво пише в учебника и с ръка на сърцето кажете дали има нещо невярно :) ама наистина го прочетете и го осмислете, колкото и да ви е трудно и да мразите да го правите :) само *** са ви в главите...

257

Анонимен

преди 5 години

Обещавам, от Анубис никога, нищо няма да си купя,

256

Анонимен

преди 5 години

Нали искате ЕС, капитализъм и демокрация, нали???Е.................това са т.нар, евроценности.....................една от тях е джендърството.А в тия министерства има хора за затворите.................един ден в затвора...............за национално предателство.

255

луТ

преди 5 години

Всичкото това напиняне по учебници и медии ,за насилствено изджендърестяване е свързано с голямата цел,за намаляване на популацията . Да доведат хората до еднополови ялови бракове .

254

Сериозно

преди 5 години

Ориентация е понятие, като осъзнаване на човек какво му е призванието в този живот - т.е. с какво следва да се занимава /работи/, за да бъде полезен на обществото и на себе си! Няма такова понятие "сексуална" ориентация! Всяко друго влечение извън противоположния зрял пол е извратенящина - към собствения пол, животни, старци, деца и т.н. Та кой измисли тази ***.щина - "сексуална ориентация"!? Това да не би да е професия или призвание?!

253

Мюмюн

преди 5 години

Най-после и Турция даде нещо на света!Истамбилската Конвенция!