47

zdf

преди 5 години

Стига с тая инфраструктура бе,неандерталци!!Истината е, че 80% българските шофьори са доказани и откровени чукундури с некролози в джобовете!Ниска култура с лошо възпитание, нервни и зле преценяващи, невиждащи и непризнаващи знаци/маркировки, агресивни, злобни-това са характерни черти на българските шофьори!Не са виновни пътищата,Боко, правителството,времето...Виновни са шофоьорите,а когато причинят смърт стават много примерни в съда!Никога в Бг не е имало толкова нови и прилични пътища-мълчете!

46

Воеводата

преди 5 години

Виновно е турското робство. Требе да се мобилизира в армията всичко от 17 до 54 години и на военен поход към Истанбул!

45

Анонимен

преди 5 години

Виновни са малцинствата. Да им спрът децките!

44

Анонимен

преди 5 години

Тия от института за пътна безопасност не са ли същите, дето пишат тия правила и недомислици в законите ни? Спрял камион на светофара - какъв е проблема със светофара? Или той е сгазил жената, защото светофара го е спрял? Или защото не е видял маркировката или какво? Човешка грешка и най-вероятно пресичане на червено на бабичката.Когато никой не спазва правилата за движение, не са виновни правилата, а хората, които си носят отговорност за действията. Тия сигурно ще искат пари за нещо....

43

Българина

преди 5 години

Като говрим до 89 и след! ТЖ оставил много дългове, точно 10 млрд долара, много били! Сега е 32 млрд евро държавен и официален частен разликата е че тогава срещу тези 10 млрд стояха 9млн души и десетки хиляди фабрики. Сега тези 32 млрд ги дължат 6 млн души а производствените активи нямат нищо общо като мащаби и стойност с тези от преди 89. Ето за това сме бедни и ще ставаме все по бедни, още дългове и още бедност

42

Православен

преди 5 години

Според Бойко мутрата сме виновни ние, целия народ сме наркомани и за това има толкова катастрофи. Това му му беше извода от изказването му в ООН

41

Един

преди 5 години

Проблемния светофар в кв. Красна поляна, пред 28-мо училище продължава да дава червен сигнал за всички, само на трамвая зелено. Хората виждат, че всички са спряли и започват да пресичат на червено НАПЪЛНО БЕЗОПАСНО. Хората вече не са толкова глупави за да не видят, че могат да пресекат безопасно. При предишния режим на светофара заедно с трамвая се даваше зелено и на потока към Овча купел. КОЙТО РАЗПОРЕДИ ДА СЕ СМЕНИ ЦИКЪЛА НА СВЕТОФАРА ДА ВЪРНЕ ПО-ПРЕДИШНИЯ РЕЖИМ НА РЕГУЛИРАНЕ.

40

Пипи

преди 5 години

Хора, трябва да се направи нещо за да спре това безумие със светофарите и пътните знаци в София. В кв. Разсадника направиха такава организация на движението, че целия поток към квартала, който идва от К.Величков и Гешов да навлиза по улица Хъшове край парка Боримечката, забраниха следващата улица КОЕТО Е КРАЙНО ОПАСНО ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА, МАЙКИ С КОЛИЧКИ, ПРЕСИЧАЩИ УЛИЦАТА ЗА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРКА. В цял свят се стремят да отдалечат трафика от улиците край парковете САМО У НАС ПРАВЯТ ОБРАТНОТО.

39

Българина

преди 5 години

Само в България караш по някакъв широк път и не знаеш нито къде е осевата линия или колко платна е 2,3, или 3,5.... А за шахтите да не говорим. В германската строителна наредба шахтите могат да са с отклонение от настилката 0.5 см!! А тук слагат асфалта шахтата където дойде отгоре отдолу.. Масово шофьорите в града никога не гледат пътя а пред колата как да заобиколи шахтата.. Това е отклоняване непрестанно вниманието и е стрес! А за бордюрите няма да говоря или ги няма или са с абсурдни височин

38

Ха-ха

преди 5 години

Институт за пътна безопасност ... Още едни смешнициНякога имаше само кантонери и се оправяха :)

37

бай Х

преди 5 години

До анонимен 37По времето на Бай Тошо , в кофите нямаше огризки от храна , ядехте свинска супа по заводските столове , в малкото хладилниче ,,Мраз" нямаше нищо , сещаш ли се , *** !

36

Б.Б.

преди 5 години

Няма виновни ! Съдба !

35

българин

преди 5 години

И много шосета БЕЗ МАРКИРОВКА ! Къде по света има такова нещо ! В БГ много много не се обръща внимание на маркировката , а тя е изключително важна ! Ако са откраднати знаците , как ще разбереш линията непрекъсната ли е , или не !! Дори в Албания няма немаркирани шосета !!

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри бай Тошо пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

33

До 28

преди 5 години

Ако можеше да осъзнаеш каква безмислица си написал, щеше да се гръмнеш. Ами то според теб излиза, че няма нужда от знаци, светофари, маркировки, табели и т.н. Шофьорите трябва да шофират според тези неща, а за да шофират така трябва контрол. Без контрол никъде по света правилата не се спазват.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен31Точно в случая правилата са спазени - камионът е спрял на светофара, чакал е.Случило се е, човешка грешка, не е видял бабичката.Кои правила не са спазени?

31

1

преди 5 години

Кога ще сложите светофари на кръговото 4-км в София??? Или е по-важно се сложи БЕЗУМЕН светофар на ул.Раковска и ул.Аксаков???

30

Анонимен

преди 5 години

Аз като данъкоплатец питам: Каква е свършената работа и за какво са взимали заплати тези в тоя:ИНСТИТУТ ЗА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ

29

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е и онези 80% да разберат, че вината за неспазването на правилата е в контролните органи на държавата, както е навсякъде по света. Поведението на шофьорите, пешеходците и останалите участници в движението, винаги е следствие от този контрол.

28

Предложение

преди 5 години

Предлагам на следващите избори да изберем БСП и те да изградят хубава пътна инфраструктура.