86

Анонимен

преди 5 години

Единствените които са по зле от нас са макетата щото са наследили всичките ни отрицателни черти и след 50г. сръбско промиване на мозъците -са станали уникално племе-злобно,завистливо,дребнаво и инатливо! На 30-ти с кеф ще гледам как ще си го нахлузят сами ,как ще си съсипят бъдещето и държавата ,понеже извън НАТО и ЕС няма кой да ги спаси от разпад! Албанците само това и чакат!!!

85

ники

преди 5 години

Единственото решение за С.Македония е скъсването всякакви връзки със съветския съюз номер 2 и г-н Путев.Рай ще стане, а не к04ина като България, която все още е напълно зависима от Русия.

84

мЪкедония

преди 5 години

McDonia, Доматедония или направо Малоумия.

83

ikar

преди 5 години

До проф.Александър ФолМалка корекция : не орхидея, а магнолия. :)

82

проф.Александър Фол

преди 5 години

Ако Македония каже да на референдума и си смени името, България незабавно трябва да и наложи вето за членството и в ЕС и да почне да се гъбарка с нея по същия начин като византийците. Тогава много бързо ще си припомнят че са българи и ще искат нов референдум за да се прекръстят пак. Този път на България вече. Както си е и редно. Но това няма как да стане с пожарникарската тиква и банкянската орхидея начело на държавата. Спешно ни трябва нов премиер.

81

До ники

преди 5 години

Ники пожелавам ти и аз след референдума да идеш в рая дори ако искаш и вземи фамилията си па си живейте райски в македония. до старини. То може и всички българи да побегнат в македония у рая и да се преименуваме източна македония. да стане и рай навсекаде по българските земи

80

ЕС след 20г.

преди 5 години

Заев към Меркел:-Кога ще влезем в ЕС?Меркел:-Ну Заев, ну погоди.

79

баба мара

преди 5 години

така и не разбрах защо трябва да се смени името на македония

78

Проф.БожидарДимитров

преди 5 години

На такива Заекоподобни гризачи като тоя на снимката Яне Гоце и Даме им режеха ушите за да се знае че са подслушвачи предатели и доносници

77

Кики

преди 5 години

"Най-накрая ако успеят да се откъснат от Русия, Северна Македония ще стане рай!"Пожелавам ти да отидеш и да живееш там завинаги. Да ти е райско.

76

Ставрю

преди 5 години

Европеиския съюз е една пирамида нищо друго да ви се ра на съюза. Това нее истинското добро което изгони и прокуди една трета от българия да ходи да бачка в новиоостроените фабрики на меркел. МАКЕДОНЦИ БЕГАИТЕ ОТ ТОЯ СЪЮЗ ЩЕ БЪДЕТЕ РОБИ НИЩО ДРУГО.

75

Ставрю

преди 5 години

ДО 83. Тя па една цивилизация да ти падне шапката. По страшна от комунизъм. Тази цивилизация е има в няколко държави по света всичко друго е лют капитализам в които човека нее нищо друго освен ресурс. Системата те смила изтисква като лимон и това е цивилизация караме коли по на 15 години ядем дървени домати кремвирш от свинска кожа немска пилешки крака и глави. Кисело млеко спрах. Хляб без брашно повече набухватели. Да ти еб а цивилизацията. Запоада унищожи тотално бившите соц държави.

74

ники

преди 5 години

Най-накрая ако успеят да се откъснат от Русия, Северна Македония ще стане рай!

73

pipo

преди 5 години

До по-далече от РусияАко Русия и Европа се сближат, само тогава ще прецакат САЩ, дето се опитват да прекарат ЕС отдавна.

72

pipo

преди 5 години

Референдума отдавана е нагласен от Запада. Ако референдума се провали, почва война и Македония се разцепва! Това е ясно на всички. Такава война ще запали и Косово, после става страшно.

71

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

70

Анонимен

преди 5 години

В неделя на съвецката кочинаа Русия ще бъде показан поредния среден пръст :)))) Само гледайте и се наслаждавайте :))))

69

Ставрю

преди 5 години

Заев е предател. Братя за бога не гласуваите. Елате си къзето ви е местото при майка България ОБЕДИНЕНИЕ НЯМА ДРУГО СПАСЕНИЯ.

68

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Сега македонците ядат вкусни домати и са много глупави. А като влязат в Нато и Ес ще почнат да ядат дунапрен, стиропор и певеце и ще поумнеят. Тогава ще почнат да се псуват сами и да си викат кооооолко сме ***, да бяхме яли само колците на доматите.

67

smoke_chiba_chiba

преди 5 години

Със или без референдум съдбата на коминтерн-ското изчадие е известна. Въпроса е колко ще делнем ние сърбите и албанците. Там е борбата.