23

Анонимен

преди 5 години

Дядо Добри как е спечелил тези дарения. С просия. Това означава, че има много добри и великодушни хора, който са слагали левчета в протекнатата му за милост ръка.

22

24

преди 5 години

Аз виждам , че твоя фанатизъм е не по-слаб от фанатизма на последователите на посочените от теб личности. Сляпата ти вяра в нихилизма, себемразенето, чуждопоклонничеството, фанатизъм ли е или просто втълпено, "свободно" волеизлияние?

21

Елемаг

преди 5 години

24 Анонимен:Нека те освободя от мисленето и мъките,преди да си пометнал.В името на идеология като комунизма,са загинали доста по-малко ,от колкото в името на Религията.Или може би ,греша,А?

20

Анонимен

преди 5 години

Е вече се отказах да пиша каквото и да е комунистическите *** пак са станали рано във вихъра си са и вместо да говорят проповядват атеистичното евангелие на св.св. Маркс, Енгелс и Ленин и пророка им Сталин.Но с тях да се спори на съм смисъл както и с други религиозни фанатици.За религията дали е опиум за народа не знам но комунизма, нацизма и мутрокрацията са точно това.

19

Елемаг

преди 5 години

До колкото съм запознат,е оставил жената и децата си,за да се занимава с тая простотия-даренията за пияните попове и разядената от разврат църква.Колко свято нещо само!!!Много е богоугодно да зарежеш семейството, си нали?

18

Juls

преди 5 години

Кофтито е, че в този форум четем предимно постове на утайката, платени драскачи, социопати, хора оперирани от всякакво чувство за човещина и ни се струва, че всичко е ***...

17

4 папи

преди 5 години

Направо да го канонизират за папа и после да погали Боко Тиквата по празната кратуна.

16

Анонимен

преди 5 години

"заслужава да бъде Канонизиран за светец от Българската православна църква."Ограничени чифутенца, в Православната Църква канонизация подобно на вампирясалата Римска Църква НЯМА.

15

Анонимен

преди 5 години

Истинското му име е Пенко Данев Крачунов.Това дядо Добри го измислиха журналистите да му отива на физиономията. А и по-добре стои в статиите.

14

Анонимен

преди 5 години

Аман от "светци" които гледат как да ти бръкнат в джзоба!!!!Очаквам и Боко-тиквата да канонизирате като светец.

13

Анонимен

преди 5 години

Българина умее да прави бюстове и да им се кланя, ама да последва добрия пример не умее. Щом дядо Добри е правил добро защо и вие не правите, хубаво е да се помни ама само с помнене не става.

12

Анонимен

преди 5 години

Престанете с ГЛУПОСТИТЕ!!!Престанете да облъчвате тъпите телета щото скоро щеполудеят напълно и ще ви прегазят като луда крава телето си!!!!!Светци, извънземни, Боко-тиквата...................УЖАС!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Българина има спешна нужда от фалшиви идоли.

10

Байлово

преди 5 години

Човекът не се казва Дядо Добри, но а ДобрЕ.ДобрИ го кръстиха журналистите. Грехота е да го прекръщавате. Бъдете коректни. .

9

Анонимен

преди 5 години

Моловидно личице, но нищо повече.Пом я го как се преструваше пред Ал.Невски и изръсвале наивни ите. После се прибираш с такси до Бсйлоео. Цял живот не е работил и не е внесъл един лев, нито в НАП, нито в НОИ. А получаваше пенсия.

8

Анонимен

преди 5 години

Обикновен слуга на корумпираната оедофилна попщина.

7

Анонимен

преди 5 години

Поредната Измишльотина за да отвличат вниманието на материала.Той Левски не е светец, някакъв хитър двдка от Бсйлоео бил.

6

Анонимен

преди 5 години

ЕДНИ ВЯРВАТ В ГОСПОД И С НЕГОВОТО ИМЕ СА НАНЕСЛИ ОГРОМНИ ЩЕТИ, ДРУГИТЕ ВЯРВАТ В ЧЕРВЕНИЯ ДЯДО КОЛЕДА И С НЕГО НА УСТА НАПРАВИХА 3000ЛВ 1 ДЛ, 1000ЛВ- 1 ГМ, 2700ЛВ- МИН ЗАПЛАТА НЯМА И 1 ДЛ,5 ДЛ СРЕДНА ЗАПЛАТА, 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ И НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЛЕД ТОЯ ПОГРОМ ВЪВЕДОХМЕ ВАЛУТЕН БОРД И ЕТО ВЕЧЕ 30 Г СМЕ ЛИШЕНИ ОТ СОБСТВЕНА ПАРИЧНА ПОЛИТИКА.

5

Религиозен

преди 5 години

Тука пишат хора обладани от сериозни бесове. Ще се молим за душите ви, грешници!

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1А Боку, Цвъци и т.н. ? Много сте лицемерни.