16

така е

преди 5 години

Това е т. нар. сирийска опозиция, събрани главорезите от къде ли не, но почти няма сирийци. Сирийците не искаха тази война, тя им бе внесена от вън, от едни демократи и борци за свобода, но най - вече ламтящи за нефт и газ западни корпорации.

15

Бате Гойко

преди 5 години

Краят ми хареса много. Той пише на телефона в 3 часа нощес, тя му прощава... Абе романтика, като от любовен роман(предполагам, не съм чел такива). Иначе останалата част е объркана доста- защо се смеят момичетата, след като са отвлечени и насилвани? Оставили го с месеци да гледа телевизия? Отчаял се от бедността и си купил самолетен билет? И т.н.

14

Бай Иван

преди 5 години

Баба Меркел ще си го прибере и хрантути сега ;) !!!

13

we

преди 5 години

Голяма ИЗМИШЛЬОТИНА!

12

Некъф

преди 5 години

И му вярвате на тоя!?Връщайте го в пустинята!

11

Анонимен

преди 5 години

Вие акъл имате ли да ни публикувате статия за "разкаял" се джихадист?

10

Пет

преди 5 години

Джихад...свещенната война на мюсюлманите срещу не мюсюлманите...ако трябва и да убиват и унищожават...и тоя си е мислил че отива на канцеларски работа на бюро?! Измислена мюсулманска приказка...като в 1001 нощ!

9

Анонимен

преди 5 години

Ако ме назначат пак кадо директор на хлебозавода в Кържалийто, тук да живея и тук да си омрЪ. Благодаръ.

8

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой не у ред? Които четем това или който го е написал.

7

стига бе

преди 5 години

Какви чувства иска да породи в нас този пасквил? На съжаление към главорезите ли? Отивал да реже глави и се цанил за канцеларска работа. Щял да описва броя на убитите от ИДИЛ ли? Това може да мине пред публиката в Англия, но не и тук. Баста!

6

Додо

преди 5 години

Тъкмо се чудех откъде ли са тез безумни пропагандни глорификации на мохамеданите и забелявах надписа "The Guardian" на снимката! Не нам, моля, лиричната драма за "променилите се и вече станали много добри мохамедани"! Не я купуваме! Защото Джихада е шестия стълб в Исляма, а лъжата към "неверниците" е обявена на свещена ('такия' с ударения на "я") и е един от прийомите на Джихада! П.С. Накрая на историята, като прошепнала "прощавам ти" мохамеданката, Абу Али разплакал ли се е?

5

Професор

преди 5 години

Трогателна история. Разплаках се. Ще си налея още една чаша.

4

Бате Гойко

преди 5 години

"Роден е в Кувейт, притежава йордански паспорт, но по-голямата част от живота си прекарва в сирийския град Алепо."След като прекарва по- голямата част от живота си в Алепо, защо търси как да влезе нелегално в Сирия от Турция?

3

Додо

преди 5 години

"Започнал да се колебае. Дяволът застанал на рамото му и се опитал да го разубеди. Не го послушал."==============т.е.????

2

Анонимен

преди 5 години

Това е като Адолф Айхман разкайващ се и не е знаел какво представляват и за какво се борят нацистите.

1

Анонимен

преди 5 години

Абу Али вън от Европа! Шич не вярвам, че се е разкаял .