32

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е продукт на американската "демокрация" и фалшивите ценности на американците. Нито повече, нито по-малко. Най-хубавото е, че разтърси статуквото и не спират да го заливат с помия от самото начало. Както каза един анализатор, Тръмп спечели изборите, но още не управлява.

31

Анонимен

преди 5 години

Тя таз и за порно звезда не става гледайте и филмите пълна скръб.

30

Кифла

преди 5 години

Ами като му е малък и не ти харесваше,защо не го остави веднага!Мъни,мъни,мъни,на село му викат *** ,маце!Тежък и бил живота!Хората бачкат като луди,тая ги изкарва с катерицата!

29

Анонимен

преди 5 години

До 35Човек тая е толкова разпрана, че няма нормален който да я поиска. Ти ми говори за лево десно и тн...

28

Анонимен

преди 5 години

Пореден епизод на "Га яде кифтетата не рева"в САЩ. Измамена бръмчалка си отмъщава.

27

вероятно самореклама

преди 5 години

Аз разгледах въпросната ***. Не е привлекателна за мен.Дано е взела някой цент затова че съм влязъл. Определено няма да сваля.Спомням си по времето на Станишеф имаше много "загрижени" статии за момичета дето правели по един милион на година на червените фенери.Под рикритието на защита на момичетата прозираше рекламата:Зер, момичета какво чакате тука? Хайде заминавайте!

26

що и е платил

преди 5 години

Мен ми направи впечатление че госпожицата е взела парите и е дала дума да не се обажда. Сега пише книга и влиза в подробности които можем да се надяваме Трумп няма да започне да разсейва.Просто искам да подчертая че не само у нас има такива характери.Президента поне до встъпване в длъжност беше прекалено беден за да стане жертва на такъв подход. Но да внимава, защото се случват какви ли не неща по света.Някоя може един ден да се изяви като писател.

25

странно

преди 5 години

Защо Тръмп като е имал пари си е купил евтина трошка, а не ролс ройс. Това са рисковете да си купиш нещо евтино - скапано е по природа.

24

Анонимен

преди 5 години

В тази история едва ли Тръмп е "нещото"...

23

Петърчо

преди 5 години

Бил Клинтън *** всичко дето се ходи на два крака и е от женски пол *** на Тръмп му спретнаха скандал? Да не говорим че същия този Бил лъжеше пред съда и то като президент на САЩ че никога не е имал сексуални отношения с Люински. *** прав е човека то свирката сексуален акт ли е или духовно общуване? Зависи как гледаш на нещата май. Тръмп дал на някаква си *** стотици хиляди долари и то преди изобщо да се намеси в политиката и това било скандално? Подивяха щатските либерасти и туй то.

22

Анонимен

преди 5 години

При всички случаи не гласуваме за " онова неко", а за политически платформи.А дамата няма как да го знае, защото в гимназията не е учила, а правила сексуслуги за пари.Сега пише пошлости пак за пари

21

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам да има друг политик който може да издържи на толкова гнусна и отвратителна атака вече две години. И не само това реформира целия свят бе нито една война.

20

Анонимен

преди 5 години

Не бройте Тръмп за полкова откачен, колкото го изкарват медиите!

19

Анонимен

преди 5 години

Не ми се вярва Тръмп да "прави секс" (има си по-хубава думичка за израза :), с представителка на рискова група по отношение на STD.Не бройте са толкова откачен, колкото го изкарват медиите!

18

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно долно поведение.------------Съгласен съм, но всичко е въпрос на гледна точка!Не забравяйте, че казуса има две страни - Тромпета си е поискал, а тя му пуснала, но нещо не се доразбрали за цената на "услугата"!-)))))))

17

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно долно поведение.

16

Анонимен

преди 5 години

Правих секс с това... нещо (Тръмп)-----------Правила секс за Пари!!!"Обвинението" на дамата с ниско нравствено и социално поведение е също за... Пари!!!Просто решила да се възползва от случая за да направи "пачка" и не само от Тромпета, а и от медийната индустрия. )))))Виж, ако републиканците загубят изборите през ноември на Тромпета ще му се стъжни фамилията в прекия смисъл на думата, освен ако не реши да спретне война с Иран или не дай Боже с Русия!

15

Анонимен

преди 5 години

Тя е ясна . Това което е почити не е ясно каква е целта на такива публикации в този сайт.Както казват младежите пълна О.Т.В.Р.А.Т.

14

И ТЕ ТАКА

преди 5 години

НА СЕЛО МУ ВИКАТ ............**ЕНСКИ НОМЕРА !!

13

Анонимен

преди 5 години

Бита карта.