140

Анонимен

преди 5 години

До ЯМХАбе какво значение има какво имало на снимката??Отворко

139

ЯМХ

преди 5 години

До Анонимен На снимката е изтребител - прехващач МИГ 29,а не" тихоходния"*** ИЛ 20 ЕМ,който няма средства за защита.Преработен самолет за радио и електронно разузнаване.Не въоръжен.Пух да бъде земята на загиналите момчета!

138

До 146

преди 5 години

Много си жалък, ако не си глупав!Ами нали ушанките създадоха идол!Почти всички са рускоговорящи! Ако прочетеш какви злини е докарала Русия на родината ни след тъй нареченоата от русофилите освободителна война, може би предположенията са ти правилни!

137

Венцислав

преди 5 години

Аномимен *** а колко загинаха от идил Ти да не си бил там за да знаеш истината или се ръкпводиш от първична та си умраза към Руснаците Може би ти е и жал за убитоте турци по време на руско турската война

136

Анонимен

преди 5 години

На снимката се вижда как руският самальот се е ус.рал от страх !

135

Анонимен

преди 5 години

Може ли някой отворко- гъ..лизец да ми обясни какво дирят алкохолиците в Сирия?Също така, понеже русолизците са много запознати да каже колко невинни, жени и деца, болници и училища затри Джуджагин за тези години. Бейрут от миналият век е като цветна градина, сравнен соблика на цяла Сирия, изглеждаща като Хирошима след атомните бомбандировки.Всички тези зверства са гордостта на империята на злото.

134

Анонимен

преди 5 години

А колко невинни избиха ушанките в Сирия така, че това е незначително възмездие за престъпленията им.

133

Реалист

преди 5 години

Първо, жалко за момчета загинали!!От друга страна, факт е че там около Сирия се тестват системи, стратегии, с една дума и жертви има и ще има и от многото участници в играта. Пък и честно казано, не става въпрос до самата Сирия. Нали наблизо се откриха залежи от газ, Фарисейска политика!!

132

Don't worry бе

преди 5 години

Путин казал днес, че само ще засилят ПВО в Сирия, за мерки срещу Израел и зъб не е обелил, щял да говори по телефона с Нетаняху.

131

Solar Power

преди 5 години

Какво са виновни израелците ?Руснаците сами са си свалили самолета. Това е факта.

130

Анонимен

преди 5 години

Грешна стъпка на евреите, да свалят руски самолет................сега ще има ответни действия!

129

Гост

преди 5 години

След този подъл номер сега нищо чудно да почнат да падат израелски самолети.

128

Мнение

преди 5 години

Някои чиляци много мразят Русия. Болни хора.

127

Хахаха

преди 5 години

Рашките пак нacpaни... Айде нападнете Израел де! Ама не ви стиска. Ще повикате, ще повикате и ще подвиете опашки. Вече никой за нищо не ви бръсне, третират ви като досадни конски мухи, бръмчащи около зaдникa. Русия е вън от дневния ред на планетата.

126

Цветан Караилиев

преди 5 години

Моралноостарялата машина е ударена с руска ракета,от руски зенитен комплекс,защото зад него се криели израелски изтребители?Като не могат да си разпознават целите,т.е.да различават свой от чужд,май са им виновни израелски летци?!Май цялата им работа е такава,спомнете си гражданския самолет,свален в Украйна!

125

Ели

преди 5 години

До:"дикатура на пролетарията , партията е велика , загниващ капитализъм " .Бре хора, вие да не сте брамини, които живеят по 300 г.Ха, хаа, научих нещо, това не е ли терминология от началото на 20 век,Вие сте си едно сто години назад, в 21 век.Добре сте запознати с лозунгите.Как беше: "кой не скача е червен", "кой не скача е руснак"?Факт е, че имаме проблем?Визирам България, вижте Швеция, Австрия, Унгария, Чехия, Полша - не трябва да разчитаме на случайности.Кои са нашите интереси?

124

TT

преди 5 години

Интересна история....Израелски самолети хвърлят бомби по сирийски наземни цели,тоест летят над сушата-това по думите на руското командване. Сирийците изстрелват руска ракета и свалят руски самолет намиращ се на 27 км. навътре в морето-по думите на същото това командване...И изведнъж вината не е в калпавото руско оръжие нито в камиларите които стрелят с него,ами на израелците...Бравос на великата Раша дето се вика..Нали знаете приказката за кривия х--- и вълната?

123

до СВОБОДЕН

преди 5 години

само че обърни внимание в коя посока бягат и заради какво бягат

122

ти не се ли радваш

преди 5 години

До СВОБОДЕНв наше село има всенародно веселие заради случката..ха.ха

121

СВОБОДЕН

преди 5 години

Като чета коментарите разбирам, а винаги сякаш съм знаел, че понеже сме изпростели до краен предел.....сме си заслужили дереджето- тази хубава турска дума. Изключително глупави коментари, много ниско интелектуалн ниво. Ей така се хвърлят някакви думи, само и само за да избием вътрешните си комплекси за малоценност. Веднага се делим на на наши и ваши и почваме с псувните1 и глупостите. За това Българите с малко мозък бягат - те бягат от посредствеността и простащината.