346

Счети

преди 5 години

До 353. Ами нали точно това обяснявам, че въпросната политическа система е направена по такъв начин, че на никого да не бъде търсена отговорност, обаче за всички други е важно конкретното лице да си поеме политическата отговорност. Един политик поел политическа отговорност обикновено освобождава поста и му дават друг мисля, че няма смисъл да давам примери. А политическа отговорност означава, като си некадърен не само да не заемаш постове, а да напуснеш политиката, за да дойде друг по-можещ.

345

Мето

преди 5 години

Някакви неуспешни гастарбайтери взели по $100 на човек от КГБ и се опитват да клатят държавата. Искат нещо но и те не знаят какво. Най-вече бой искат.

344

П.Петров

преди 5 години

До СчетиИма преференциален вот, можеш да избереш на кого да гласуваш доверие, но по-важното е за какво ще му искаш отговорност! За това, че се казва Иван Драганов Петканов ли ?Нима кметовете не се избират мажоритарно? Нима не са затънали в корупция и нагласени обществени поръчки? И каква персонална отговорност са понесли ?Когато "материалът" е ***, медиите казионни, а съдът политически зависим, няма НИТО ПОЛИТИЧЕСКА, НИТО ЮРИДИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ, независимо от избирателната система!

343

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕх, славчо, славчо, толкова си жаден и оскотял за власт и ОЩЕ ПАРИ, че вече на човек не приличаш бе. Нищо нормално няма в теб за жалост. Трагедия откъдето и да те погледне човек. Скрий се и не се показвай бе. Малко ли се изложи - п одлогите никога не са успешни, ок.

342

Анонимен

преди 5 години

До Вярно е, чеЗа десет години "управление" тиквите изведоха България на първо място по корупция и на последно място по стандарт на живот. Протестът е правилен и всеки нормален български гражданин трябва да го подкрепи. ----------------------Нали не ми казваш, че съм ненормален защото НИКОГА НЕ БИХ СЕ ПОДДАЛ НА ВАШИТЕ ИНСИНУАЦИИ БЕ г ламар с гламар такъв. Я пътя - и откъдето си дошъл еднопосочно.

341

до 332 - Счети

преди 5 години

"Демокрацията е нещо много лошо, но по-добро все още не е измислено"У.Чърчил

340

Анонимен

преди 5 години

корупцията съществуваше и преди Герб - при Костов говорихме за клиенетелизъм.При царя - за 10 процентапри Станишев -за корупция.Засилав се корупцията, защото се засилват неравенствата в социален план, а няма откъед толкоав да се граби вече. Който и да дойде след Герб пак ще има корупция.въпросът е, че тепърва ще трябав да се учи да управлява.

339

Анонимен

преди 5 години

Знаем го Слави - първо доведе на власт Борисов и Първанов. После се изпокара с Борисов за имоти и защото искал да му нареди половината листа. Посел доведе Миглена Кунева и я подкрепи за президент -той винаги е бил на "ти" с червените. Канеше Станишев, също и Царя. само Костов го прозря и откааз да му дойде, затоав Слави го намрази и напраив всичко възможно да го бутне. Костов го свали от екран, а Слави отиде в Червена телевия - Тв7

338

Анонимен

преди 5 години

Нищо такоав - протестите са на слави , които обяви че ще търси българи в чужбина за новата си партия и даже цял специалон кастинг да прави.

337

Вярно е, че

преди 5 години

За десет години "управление" тиквите изведоха България на първо място по корупция и на последно място по стандарт на живот. Протестът е правилен и всеки нормален български гражданин трябва да го подкрепи.

336

Анонимен

преди 5 години

човек може да харесав японци, *** и пак да не харесва мюсюлмани и да не е расти. Пък и исляма не е раса. нещо си се объркал. ОСевн тоав цели държави си затварят границиет за имиграните - Полша, УНгария, чехия, Словакия, Италя, холандия, Австрия предприе по-твърад политиак, Британия излиза от ЕС...но България която посна 60 000 имигранит е ксенофобска??

335

Анонимен

преди 5 години

МАФИЯТА ИСКА НАПРЕЖЕНИЕ И ПОСЛЕ...ПОСЛЕ БЕЗВЛАСТИЕ И ГРЪМНАТИ ИНСТИТУЦИИ И ПОСЛЕ ВСИЧКИ 4.5 МИЛИАРДА- 2013/2014 Г СЕ ПОВТАРЯ.

334

Анонимен

преди 5 години

Тоест, стигнахме до извода, че сега пак Бойко си ги плаща протестите. Цвъки е учил драматургия в Щатите. Нещата бяха стигнали до кокал с поръчките на Трейс, с това и онова журналистическо разследване и сега дай да изтипоса е едни клоуни там да им се посмеем.

333

Анонимен

преди 5 години

333 - расизъм? ксенофобия? ти наясно ли си какво значат тези думи? каков лошо има, че не искаем децата ни да да мюсюлмани, като цял свят вижда какво представлява мюсюлманската култура - една серия от изнасилвачи и агресивин типове.

332

Анонимен

преди 5 години

После на 6-7 ия ден почан да се появява Антон генов. някои го свързваха с Томов, но не бяха сигурни. посел се появи и Антоанета Цонева, много хора я свързваха с Плевневлиев и Иво Прокопиев. Както стана ясно Протестираащ мрежа бе един параван на ДСБ и Герб

331

Анонимен

преди 5 години

Дори протестите вече приличат на бойковчета, нормални българи не останаха. Бойко от червено-милиционерската хунта, пръв борец срещу комунистите, ще падна от смях колко хора ти се вързаха. Когато се прибирам в България буца ми засяда на гърлото, защото смешно не е, а истински тъжно.

330

Анонимен

преди 5 години

335- то беше ясно. Яз бях на протестите среущ Орешарски до 4-тия ден. До третия ден имаше плакати "не искаме Туй, за да не се върне Онуй" и хората бяха против статуквото. на четвърият ден ддойдоха провокаторите и започнаха да викат срещу всеки който търсеше по-мирно решение - "ти си комунист" .Найо Тицин пак беше там, както и Босия. също и Калин Янакиев. като ги видях разбрах накъде отиав работата и се махнах.

329

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава се напълни с нацепени бойковчета.

328

Хахаха

преди 5 години

Бойко, пръв комунистически довереник, мутра и шефче на структурите от 90-те, глав сек на МВР, два пъти кмет на София и премиер, който засенчва с дипломатическите си гостувания, дори президента. Човека, който реже лентички и лично разпуска и назначава местната власт. Нашата гордост с образование за пожарникар, доктор онорис кауза, пръв артист, футболист на държавата. Смееееееех. Тошо маймунката може да се гордее със своя Франкенщайн!

327

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми Слави за кой работи? Доган? Бойко? Той цял живот слугува на властта, никому не е неудобен, в случая пак ще го използват. ----------------------Е, като си безгръбначно ще те яха всеки - така му се пада на този дългуч