31

anon

преди 5 години

защо всичките *** като ги карат на съд и насам натам си крият физиономийте? българина можеш да го озъптиш само по два начина - като му бръкнеш в джоба и като го направиш за резил- този като го гледам е *** беден селянин та няма пари- но поне да му сложат муцуната по всички медии, че след като излезе от затвора след 7 години (щото ще му дадат 20 ама ще лежи 7) всички да го помнят и да казват "този е убиец"...

30

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е е наркотиците, а в ЛИПСАТА НА КНИЖКА! Оъ там на сетне е убиец, при това осъзнат! Тепане му е майката!

29

шматка

преди 5 години

До 24Грешиш.Той ще каже че се е друсал СЛЕД убийството за да се успокоиСамо гледай какви врътки ще има.Накрая съдията здраво подплатен ще кажеДве години ефективнаГолям цирк се задава

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Съвсем естествено и справедливо наказание е:1. Протокол за поведението.2. Проверка за алкохол и наркотици - т.е. пътник към затвора3. Колата се конфискува и физически унищожава в някоя автоморга.Всичко е лесно. Воля няма.

27

Анонимен

преди 5 години

Еее тия скапани наркоманчета. Сега ще лежи в пандела да му дойде акъла

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Абсолютно си прав. Това е предумишлино убийство извършено със оръжието на терористите. Жертвите можеха да са 1,2,3, или 10. Този почти не подлежи на превъзпитание.

25

Шопо

преди 5 години

Поредният $род ,който ще отърве въжето...

24

Анонимен

преди 5 години

До GSX-RНяма как да знаем, убиеца е избягал така че той може да твърди че е друсал преди месец и е с бавен метаболизъм........

23

Анонимен

преди 5 години

Друсан, без книжка, и избягал от местопрестъплението........ предумишлено не ами предумишлено. Но понеже това е България накрая ще излезе че семейството на ужития ще трябва да плати ремонта на колата на убиеца щото...... причини

22

GSX-R

преди 5 години

има следи от употреба които може и със седмици да седят в организма или по време на сблъсъка е бил под въздействието??

21

Анонимен

преди 5 години

Това откъдето и да го погледнете си е предумишлено убииство. Първото което е се е надрусал и то не с една а две дроги. Второто и по същественото е че кара без очила а недовиждал. На пешеходна пътека се кара с 40 а този е летял. Е драги съдии колко ще му дадете. Две години условна с 3 години изпитателен срок. И ако съм на мястото на бащата на момчето ще направя революция в истинският смисъл на думата. Едва ли този някога ще може да убива в този си живот.

20

Анонимен

преди 5 години

Докато не се въведат брутални наказания за дрифт, въртене на гуми, гонки, форсажи и всякакви тарикатлъци, няма да стане. "Рацерите" трябва още в зародиш да бъдат наритани, а не да се чака да утрепят някой.

19

мастер минд

преди 5 години

Пискайте го да се подруса на ел.стол докато диша. После ще видим.

18

шматка

преди 5 години

Дращим тук но на този ще му дадат 4г и на втората ще е вън.Такава е реалностаИли другия вариант ще е гаранция и беж при Галеви

17

Сп???нс

преди 5 години

като цяло хората сме мноо зле, единици са тези който ще отидат да се напият и навръщане ще оставят колата и ще си извикат такси, а би ни спестило толкова главоболия.

16

търтей

преди 5 години

Набивайте го на кол киртакът ве. Нема да го хрантутим следващите 10-20 години миризливият друсалник.

15

Анонимен

преди 5 години

За този 20 години решетки. Не общежитие, а решетки. Управляващите, за вас пиша - този 17 години решетки и 3 години /последните/ на по-лек режим!!!

14

Анонимен

преди 5 години

В Чехия разрешеноно количество алкохол е 0 промила. Щото чешките депутати казали, че няма как да седнеш и изпиеш само една бира.

13

Ристу

преди 5 години

Бил яко надрусан. :D

12

Кънчо

преди 5 години

Тревата е безопасна докато не сгафиш,тоя си е бандит от всякъде,не го жалете, ако ви е било жал да сте му казали преди това сега е късно.