82

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАЩО МИСЛИТЕ ,ЧЕ ТОЧНО ПРОКУРАТУРАТА "ПРЕСЛЕДВА " БИВШИТЕ АГЕНТИ -НА БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ - "КУФАРЧЕ-ЛИСТИ " ??? НО ГРУПАТА РЪКОВОДЕЩА "БИВШИТЕ " НЕ СЕ РАЗБИВА , НЕ СЕ НЕУТРАЛИЗИРА , НЕ СЕ ИЗНАСИЛВА , НЕ СЕ : " НЕГО -ЖЕНА МУ -ДЕЦАТА И ЦЕЛИЯ МУ РОД " -ЦАР БОРИС -| !!! ЕХ БОЙКО -ТАПАНАРО ТОЙКО И -СИЕ -ЦРУ !?!?

81

Пич

преди 5 години

Само ще помоля журналистите да не наричат тези "перачи на пари" от средния ешалон - "големи риби". Това не са "големи риби", това са подставени лица, които имат няколко задачи - 1) да са лоялни и дискретни, 2) да изпълняват стриктно указанията, 3) да операт пешкира когато му дойде времето. В някакъв момент стават нахални и много самоуверени, и следват шамарите. Така стана с Мустака, така стана с Ветко, така стана с Миню, така ще стане и с Шиши. Големите риби са в една друга държава на изток ...

80

Чичка

преди 5 години

Е какво толкова са направили - вземали кеша на двама кокошкари и ги пуснали пак да набират пара за следващия рекет. Тръскат джобовете на некви никому известни бедни милионери, ама по-нагоре не пипат. PR акции, театро, балет - това по-скоро бие на културен клуб за народни танци, но не и на кампания с цялостна визия.

79

Анонимен

преди 5 години

"Големите риби" са други.

78

Анонимен

преди 5 години

СЧЕТОВОДИТЕЛ ПОРТИЕР- СЛАДКО А

77

Макс

преди 5 години

100 физически лица и фирми са си поделили 75% от агросубсидиите ! Дали тези са случайни ???????

76

бай Х

преди 5 години

така се прави бизнес тук - в чужбина изкупуват фирмите- в България пращат прокуратурата и полицията

75

Макс

преди 5 години

Избори идват и за това е целият цирк, за да бъде заблудено за пореден път стадото (избирателите) че видите ли ние се борим с олигархията и институциите работят и това ще се отчете като ОГРОМЕН УСПЕХ НА УПРАВЛЕНИЕТО. Не гледайте в паницата на GP Group тези са от нашите, гледайте това което ние ви казваме.

74

Няма случайни неща

преди 5 години

В България пазара е малък, за него се борят доста хиени подкрепяни от различни партии. Ако ви прави впечатление на мушката са,, бизнесмени"престъпници финансирали БСП. За затвора са, но не само те а и тези подкрепящи ГЕРБ. А политици като Костов Цветанов, Плевнелиев и ред други, тях защо ги маят? Надяеам се тези народни вампири да се самоунищожат финансово дори и физически. Обзалагам се, че това време е настъпило, защото справедливост в държавата ни няма!!

73

Анонимен

преди 5 години

АЛО НЕВИННИТЕ АРАБАДЖИЕВИ...КЪДЕ СТЕ БЕ ? 1 МЕСЕЦ СЕ ПРИБИРАТЕ!!!СЕДЯ И РЕВА!!!

72

реалист

преди 5 години

"Защо погна големите риби"Истината е, че най - големите риби хищници са неприкосновени и изяждат по малките. Но Цацаров и да не вижда, Господ вижда него, ББ, ЦЦ, Пеевски и такива като тях. Скоро ще гледаме падението им.

71

Анонимен

преди 5 години

Идват избори, и трябват пари. Държавата си затваря очите за далавери, дава им поръчки за много пари, контрол никакъв - сега трябва да си плащат за масрафа "бенефициентите". Щом се правят на луди, ще отръскат тук-там, пък другите сами ще се сетят. "Елате вие, да не дойдем ние."

70

Bk

преди 5 години

Видяхте ли в репортажите Босия как се беше ококорил на митинга. Нали щеше да мре, а си е същия и нищо му няма. Тоя е голям измамник и комунистическо ***. През 90- те години лъжеше хората да му съдействат с информация за далаверите на комунистите. После ги топеше и *** ги гонеха яко.

69

мак

преди 5 години

Защо не ги погнаха преди години, позволявайки да въртят съмнителен бизнес? Цените растат, хората негодуват, затова трябва да се направи нещо велико, което ще намали недоволството, затова е тази акция срещу безсрамно богатите.

68

Анонимен

преди 5 години

Случайно или не: Защо прокуратурата погна "големите риби"?Защото не са снесли когато трябва и комуто трябва. Тоест, не снасят на ГЕРБ, а вероятно на други партии.Свои хора около върхушката на ГЕРБ не пипат.

67

Анонимен

преди 5 години

Вълчо е БУШОН!!Въпроса е какво правим с онези които са му дали кинтите да ги изпере???Вълчо е *** но дали прокуратурата ще продължи с истинските собственицина парите???Това е въпросът??А че има общо между всичките нелегални цигарени фабрики и собственика на бизнеса е един и същ НЯМА СЪМНЕНИЕ.Вълчо, Миньо, Бирми.............тези са шушумиги и бизнеса за който говорим не е лъжица за тях. Малки са!!

66

Анонимен

преди 5 години

Нищо случайно няма! В политиката.Нищо не се прави току така! Нима тия бизнесмени.Са били невидими за всички които са били на власт?! Не разбира се!-:)

65

Бълхари Еничари

преди 5 години

Тука се правят и перат пари на цяла Европа бре .Тука е рая за богатите .Никой не те пита откъде имаш тея пари .В Германия с пари кеш над 1000 евро изискват произход на парите .Иначе всеки крадец и изманик би си пазарувал като в *** .

64

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО КОФТИ САМО ЗА ГЕРБ И НИТО ДУМА ЗА ДОГАН ЕФЕНДИ- ТОЙ СИ КУПИ ТЕЦ ВАРНА- АМИ ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ КАЗА- ХА ТАКА- КОФТАК БИЛЕ ГЕРБ.

63

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ КАТО СА ЗАПОЧНАЛИ ЕТО С ТИЯ ЕДРИ ОЛИГАРСИ- ДА ПРОДЪЛЖАТ С ДРУГИТЕ- ВИЖДАМЕ ЧЕ ЗАСЕГА ИМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ ПРОТЕСТИРАЩИ- А ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ПЛАТИ- ПОМНИТЕ ЗА ЕДНА ТАКОВА- СЕГА ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ- НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО ЗАПЛАТИТЕ НИ СА НИСКИ- КРАДАТ НИ ОЛИГАРСИТЕ.