226

inak

преди 5 години

Нищо няма не може да се оправи.След като всички политици в Нар. събрание след 1992 не са влизали в казарма исъответно в червата си мразят казармата я разбиха така както турчин не я е разбивалНаистина много от тези които приеха много закони и убиствени наредби за Армията не сабили войници, а вие какво очаквате от такива който с най-големия кеф разбиха всичко българско?! Какво очаквате? Такава омраза нее съм виждал и от хуните който са нападали коварно и подло младата Българска държава.

225

Анонимен

преди 5 години

До emigrant 218Кат не можем да си оправим икономиката , поне да си оправим казармата. И това е нещо. Иначе нищо. Тъмнокожите също влизат в сметките за наборна казарма. Те сега са безценен ресурс.

224

Анонимен

преди 5 години

До Зозо 224Господин/жо Зозо цепенето на дърва, миенето на пода, носенето на въглища е също вид обучение при това не маловажно. Първо се учи това и после те учат да стреляш. Има си последователност.

223

Анонимен

преди 5 години

Някаква сборна група травестити и *** се противопоставят на световната тенденция мъжете за определен период да пребивават в казармата. Предполага се че там мъжкото самочувствие укрепва, мъжете се научават да боравят с оръжие и други полезни качества придобиват. Тия природно разбалансираните е по добре да мълчат и да отидат да си купят по една булчинска рокля и да чакат. Дано дочакат!

222

Черна котка бял кота

преди 5 години

Папрдаците в казарма докато изпукат. Ще апестим от пенции. За Джендърянската конвенция ура ура ура... и шушана!

221

Клиничен фармацевт.

преди 5 години

1 Явно тия изперкали пенсии, пак са ги изтървали от Карлуково 2 Трябва по - често да даваме халоперидол 3 Осмирителната риза и в стая 2х2 м. 4 С кви пари ще я върнат. 5 Бъдещето принадлежи на професионалната армия

220

Зозо

преди 5 години

До Ким Чен УнКакто обикновено но изкуфялите ***-путинисти им остават глупостите като аргументи. И какво като съберат младежите в "казарма"? Ще цъфнем и ще вържем ли или ще ги "обучат"? Има да цепят дърва и да носят въглища по цял ден. Който иска и сега може да иде в армията.

219

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнКажи в коя детска градина си служил! Мъжете бяха в поделения, за разлика от тебе, дето си си клатил оpехите цял ден и си си въобразявал, че си в казарма!

218

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнАбе клоyне, ти дори не си бил в казарма! Или ако си бил, значи си бил от последните набори, които ходиха само за по 1 година или за 6 месеца! По всичко личи, че си бил глезено хлапенце с комплекси, а сега цел ден висиш по форумите вместо да излезнеш в това хубаво време на разходка!

217

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнКакво знаеш ти, джендъp скапан, знаеш ли при Симеон Велики как мачкахме гърците?! А ти ми говориш за твойта казарма... докъде я докарахте младите! Нищо не свършихте! АХАХАХХАХА!!!

216

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнА каква армия имахме при Хан Крум... ехеееее... не като сега!

215

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Зозо АБЕ шмърхел то има ли такава телевизия ,че аз от десет години не гледам никаква телевизия ,ползвам само интернет и нищо друго .

214

emigrant

преди 5 години

каква казарма бе, оправете си икономиката и спрете тъмокожите да се размножават така бясно.

213

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Амати си глупав по рождение бе ,на теб ти липсват първите седем години .Ти искаш да поумнееш за две ,е няма как да стане тази работа .

212

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Тук шепа *** и наркомани облечени в розовите *** ,искат да ни убеждават че казармата е лошо нещо .Е вярно е лошо нещо за педеру.гите ,за истинските мъже няма трудности неопредолими .

211

Зозо

преди 5 години

До Ким Чен УнКакво си се развълнувал бре, зомбьо кремълски? Я си пусни ТВ атака да кротнеш! Казарма няма да има, както го няма и СССР!

210

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе ти служили си някога в казарма ,явно не си помирисвал воинишка партенка въобще .Щом като не знаеш че задръжката си е чист запас ,докато новият набор приеме клетвата .Аман от неграмотници тук . .Тя затова е и 40-45 дни гольоо гольоо .

209

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ще влезеш в затвора и още как и там всяка вечер ще играеш бели пеперудки ,сорос отре.пко .А занаркотиците мен са ме учили че от тях се става *** като теб и затова никога не съм ги употребявал . .Само такива мъ.рши като теб ги употребяват .Нормални хора не ги ползват .

208

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе гласуваме ама гледам само минуси ти слагат вече .Те сорос отре.пките ги няма днес на амбразурата ,чакай ги довечера към полунощ тук. И друго вие сорос отреп.ките няма да унищожите света ,нищо че искате да деградирате националните държави .Както се разправихме с фашизма ,така ще се оправим и с вас .

207

Fallschirmspringer

преди 5 години

Гледам "професионалните "войници и се чудя защо в екипировката им не включат и сгъваеми алуминиеви стълбички,защото имам предположение,че на борда на БТР могат да се качат само със стълбичка.На времето 18-19 годишните социалистически момчета с отскок се качваха.Интересно ми е дали ще издържат един марш на скок в юлския пек,а те в бойно снаряжение,т.е нож,сумка с четири пълнителя/празни/,с тегло х 0,450кг,автомат,манерка с 1л вода,но не за пиене,а за освежаване,маскировъчен вонящ комбинезон/цял/.