7

анонимен

преди 5 години

Прокуратурата надви тези жени, защото са никои, без пари, т.е., не са от мафията! А Ветко и Маринела с милионите си джиткат по света и нашата прокуратура, дори не ги търси!

6

Анонимен

преди 5 години

Болни от алчност, възмутили дори строителната мафия с претенциите и исканията си. Затова възмутената строителна мафия се оплакала на прокуратурата. Не може така.

5

Платените тролчета

преди 5 години

Хайде, веднага се виждат платените ***, наредени на първите 4 места отдолу. Бързат да се отчетат, да не би някой да си помисли, че "държавата" на ГЕРБ тероризира тези, които не й играят по свирката - я с Главния Прокурор, я с Данъчните, я с някоя спец. акция с плашещо име, за да се котира по националните медии... Няма такава държава.

4

Анонимен

преди 5 години

След като не са били служители на СИК така им се пада!Като не са едри наркотрафиканти, така им се пада, да взимат пример от Брендо в три държави осъден по на 20 години но в България на свобода!Евала на таз държава!

3

Анонимен

преди 5 години

Как пък всички в ареста се разболяват,кат лапат еврата със сакове кръвното им пада а.... гьотверени никаква жалост гнийте

2

Анонимен

преди 5 години

Таз плачюеща върба Иванчева, заслужава черен бор да я ашладиса...,ама чепат!

1

Анонимен

преди 5 години

Брей, защо всеки път като опандизят някой той все взема че се разболява...