16

Тъпанар

преди 5 години

3 нарушения за 1 година е много. Ама от друга страна, като се замисли човек, тия във Франция и Германия като ги проверяват, та какво?

15

Служител

преди 5 години

"Уволниха служител от Дирекция "Сигурност"..." - нема страшно бате. То това е само за парлама. След два месеца ще обжалвам, и съда ще ме върне отново. Дори ще си взема и някой лев отгоре за неправомерно уволнение.

14

Анонимен

преди 5 години

Защо вините митничaрите туй летищE не е строено да има толкоз полети. С трици маймуни не се ловят трябва ново летище адеквAтно построEно за полетитете с повече терминали и митничари. C 10 човека искате да поемете хиляди хора трафик.

13

Българина

преди 5 години

Абсолютно същото е и на кпп тата с мигранти и стоки, оръжие,цигари наркотици. Минават и заминават без проблем... Особено от турция насам

12

ПАРИЧКИТЕ

преди 5 години

НА НАШ БОКО ЛИТВАТ..АМА КЪДЕ ЛИТВАТ--ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЗ НАРЕЖДАНЕ ОТ НАЙ--НАЙ--А НАЙ-НАЙ Е БОКОЛИНЧО....ГОТВЯТ СЕ ДА БЕГАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ГЕРБЕРИТЕ...!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Ще се бъркате в работата на частни фирми . Да бяхте ги оставили държавни.

10

Анонимен

преди 5 години

Браво, като не ни приемат в Шнген нма да ги пазим те ни лъжат за Шенген ние ги лъжим, че ги пазиме.

9

Анонимен

преди 5 години

Трети път: Французи, нашенци, сега ливанци без проверка на аеропорта...Абе това са само технически проверки. Чакат пичовете от ИГИЛ да минават, тестват системата, за да им е лесно да се връщат в Европа, че в Сирия са ги натиснали силно Руснаците.А това са лични гости на Меркел и любимци на САЩ, финансирани от СА, няма как.

8

Хах

преди 5 години

всичко това ще бъде удобно използвано като аргумент за да се даде летището на концесия на турска или др фирма....много хитро

7

Анонимен

преди 5 години

Един дебеловат мутрафон, по недоразумение обявен за генерал, цяла година се дра на разни форуми, да обяснява как той пазел границите на Европа...... и верно.

6

А 2

преди 5 години

След всяка такава новина се чудя, защо ще ни приемат в Шенген и Еврозоната не по-рано от куково лято ?....

5

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ!Трети път: Французи, нашенци, сега ливанци без проверка на аеропортаНачалници с жестоко наказание - мъмрене.Добре, че не са им дали и по някой медал, за постигнатите успехи.Това летище е пародия, но пародията е следствие от пародията на държавно управление...

4

Анонимен

преди 5 години

За три пъти се разбра, а колко са ... едва ли някой знае с точност.Шенген ли?!

3

Филия с мас

преди 5 години

Това вече и в латино страните го няма !

2

Анонимен

преди 5 години

Лично аз съм си минавал с Мара без проблеми от там ....говоря за собствена консумация

1

zeus

преди 5 години

Служителя е получил нареждане отгоре, обаче гори като бушон, а началниците само мъмрене пред строя. Ясно е, че нещо е минало транзит и някой е взел пари от това.