19

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 10 А при правителствата на БСП кви министри имаше ? Е хеййй! Най добрия Румен Гечев и шефа му Жан Виденов. Български юнаци.

18

Анонимен

преди 5 години

Помним ги десните в предишния парламент. Точно толкова отвратителни като ОП днес. Борисов ги купи още на втория ден след като влязоха във властта.

17

Пенсионер

преди 5 години

Борисов израстна много и не само като ловък политик , а и като политик признат на Балканите и ЕС. Неговото мнение вече има тяжест. Корнелка е като комар пред него, ама иска да бъде слон.Е , и аз си искам младостта и онзи войнишкия , ама нямааа.Кво до праиш? Съдба!

16

Анонимен

преди 5 години

По всички телевизии се появяват разни анализатори, които освен да хвалят Борисов и ГЕРБ друго не правят. Нямало цензура ли??.

15

Анонимен

преди 5 години

Нинова не може! Против нея са и нейните настоящи и бивши съпартийци! Герговци най вече, въпреки, че и ги приписват! Затова - Подкрепете новата десница от традиционни българи европейци и антикомунисти! не като герберюгите - членове и теляци на номенклатурата!

14

Анонимен

преди 5 години

Не ви искаме смените,оставка,българоубийци!

13

Анонимен

преди 5 години

И какъв Му е риска бе, Харалан!? Че няма да му ,,пееш" медийни меуети ли?! Какво?

12

ФОТОГРАФ продължени

преди 5 години

ДА ПОЗИРАТ ГИ БИВА !!!

11

Анонимен

преди 5 години

Мозъчни диарии на някакви никакъвци...

10

Анонимен

преди 5 години

Сменил трима министри и вече го определи като ловък политик. Понеже до сега каквито и золуми д вършеха не ги пипаше.ВСИЧКИТЕ му министри са некадърници. И предишните и новите. При него други не виреят.Имаше три мандата да докаже, че от него и партията му става нещо. Досега се видя, че не става.

9

гражданин

преди 5 години

ловък политик ?!? по-скоро най-ловкия се*як

8

ФОТОГРАФ

преди 5 години

Като ги гледам тези само

7

бай Вълчо от Хисара

преди 5 години

Прав е Харалан.Ловък политик. Спомням си когато дойде Горбачов и неговата перестройка, то Тато каза / шъ съ снишим ,пък после шъ видим. Та неговия ученик още не е изучил всичко ама ги назнайва.

6

ПЕНКО

преди 5 години

ТА... КАКВА БЕШЕ ТАЗИ ПИЕСКА ЗА УЧЕНИЦИ -НАРЕЧЕНА :" ГОЛЕМАНОВ " ??? НО И НАШИЯТ ХАРАКИРИ.ЛАН СИ ГО БИВА- ОСОБЕННО ЗА ФРАЗАТА : " МОРЕ ВОЙВОДО , ЯНА ПРОДАВАМ ;ГЪ.З.А СИ ДАВАМ ...САМО И САМО ... В ЕФИР ДА СЕ ИЗЯВЯВАМ " ;-" МЕТАНИ НА БОБО ДА ПРАВЯ И НА ТЕГЛО ДА НАДДАВАМ " !?!?!?

5

Браво Борисов

преди 5 години

Поредна нагла ПИАР кампания..Не спряха да крадат десетки милиарди от 2008 година откакто сложиха Борисов за премиер/.Подава коментар на наблюдател от охраната на Европа./

4

яв

преди 5 години

10 години преразпределяне на обществени поръчки, еврофондове и всякакви други врътки НЕ СА ПОЛИТИКА. ГЕРБ не са ЛЕГИТИМНА ПАРТИЯ, с легитимни министри и депутати....това са едни крадливи ШАРЛАТАНИ !! Какво му сипват във водата на тоя народ само не ми е ясно :(((

3

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Изгоряха три дефектирали БУШОНА, но цялото ел. табло е за смяна, като най-дефектен и главния ШАЛТЕР - Бай ***!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

2

Нено

преди 5 години

Борисов в затвора! Който го обещае, ще гласувам за него!!!!!!!!!!

1

ХА

преди 5 години

Ама то и държава ли имало и правителство със министри странно как не сме забелязали. Не могат ли да назначат там по едни надуваеми балони за министри, дали ще усетим разлика.