102

Solar Power

преди 5 години

Няма нищо велико в това да боготвориш американците или руснаците. Това показва колко си зле :) И точно заради такова боготворене България е на това положение. Трябва да си защитаваме Българското другари и господа.

101

Solar Power

преди 5 години

Дори и нашето освобождение е целяло достъп и превземане на Константинопол. Нищо друго :) А за сведение точно заради княз Светослав падаме под византийско робство. Някои хора обаче не си четат историята само "плямпат" колко велики били американците или руснаците.

100

Solar Power

преди 5 години

Руската мечта се храни също с кръв точно както американската. За цялото си съществуване Русия води на 300 войни. Само 4-5 са отбранителни. Всички са нападателни. А истинския патриот няма да го интересува нито русия нито америка а само България !

99

Руска работа

преди 5 години

Сега Белите каски са разположени на постове покрай детските градинки и гледат към небето откъде ще им дойде варела с новичок, хлор или друго химическо оръжие за масово поразяване на деца и жени, за да ги къпят с голи ръце и вода от маркуча. Ама сатрапът Асад им спира течащата вода и им е приготви/на дечицата/ новото оръжие Льопаж, известно му още от Кепт. Йосаран от параграф 22 - лепило! Ще ги лепи с лепило! Да знаете.

98

Руска работа

преди 5 години

До хахахахаааааааот къде знаеш, - от бели каски......Ха ха ха. И от лондонската обсерватория, и той така казва. А и Днес не са съобщавали за съпътстващи жертви в Мосул и Рака. Само масово клане на невинни деца и жени в Алепо. Не им ли верваш?

97

Анонимен

преди 5 години

Откога тия платени главорези са бунтовници? Срещу кого се бунтуват, в Сирия има законно избрана власт, колкото и тя да не се харесва на някого.

96

хахахахааааааа

преди 5 години

До Руска работаот къде знаеш, - от бели каски......

95

Българин

преди 5 години

До АнонименАми така им нареждат да ги наричат, бунтовници. Като ги е грижа за мирните граждани ти я брадати *** що не се предадат, така и така ще ги избият ?

94

Анонимен

преди 5 години

Тия независими центрове и бели каски започнаха да оправдават вложените в тях средства. Ще ни информират за всеки инцидент, с който могат да обвинят Асад и Русия. Иначе за десетките убити деца в Йемен от СА и коалиция въоръжени от САЩ - тишина и медийно затъмнение.Главорезите трябва да бъдат унищожени. И както казват любимците ни от САЩ - има съпътстващи жертви.

93

Професор

преди 5 години

бой по американската терористична чутура

92

Руска работа

преди 5 години

Руснаците използват ГЛОНАС за насочване на бомбите по училища, в които децата на бунтовниците учат корана, детски пързалки с деца по тях, болници с родилни отделения и опашки за хляб с поне две бременни невинни жени. Абе да вземат да питат американците как с техния JPS целят в сърцето само мъже-врагове. Ето, в Мосул и Рака няма нито едно убито дете или жена, нито една болница или училище не са пострадали....Разлика!

91

Анонимен

преди 5 години

Всички говедари при Маккейн!

90

Анонимен

преди 5 години

Време е Сащ да напуснат Сирия. Стига са убивали деца. Нечовешки изррооооди!

89

Анонимен

преди 5 години

Време е Сащ да напуснат Сирия. Стига са убивали деца. Нечовешки ***!

88

ergen4ev

преди 5 години

интересно дали в България осъзнаваме какви късметлии сме да живеем в мир ?приемаме за даденост всичко около нас и нямаме никакви хуманни симпатии към нещастията случващи се извън нашите граници.

87

бб-бб

преди 5 години

Днес Ал се-*** е ударила христоянския град Махардия с реактивна артилерия и са убити 3 ДЕЦА, тяхната майка и баба.Така че днес.бг пишете ги и тия неща.или деца са само децата на тия от ал-*** а?ал-се *** убива децата на сирийци-християни, руснаците убиват техниоте деца.толкоз.алагер ком алагер.

86

putin fen

преди 5 години

zadmina stalin bate

85

Assasin creed

преди 5 години

Империята на убийците САЖД заклеймява убийствата. Смешки некви.

84

Solar Power

преди 5 години

ако не бяха руснаците, американците щяха да са подпалили половината свят. Американската мечта се храни с кръв, ама чужда. Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна, Косово, Чечня, опити в Египет...

83

Сата НАТО

преди 5 години

Часът на Америка удари. Никога повече американски терор