32

Анонимен

преди 5 години

Какво стана. Бях намразил доматите.Бяха в изобилие до към 90 та. Ходехме на бригади че не могат да ги оберат. В градината узряваха червени гиганти. Сега...природата виновна.Се.мето е виновно.

31

Анонимен

преди 5 години

Какви моркови бе? И картофено нишесте,сгъстителЕ1422 за доматеното пюре,калиев сорбат,натриев бензоат/Е 202,Е211/.......... КЛАСИЧЕСКАТА лютеница е чушки,домати ,*** сол,захар и доста олио. Всичко друго са варианти и пълнежи с какво ли не.Най близо горе-долу до истинската е ,,Велика " на Дерони,но цената е около 7лева за 515 грама. И спрете ,,Гербавите" и Бесепето да ги връзвате с лютеницата и нивото на река Дунав.

30

Анонимен

преди 5 години

Бай *** Българина всяка вечер се тупа в гърдите и разказва как е най-умен и най-можещ , а в същото време е на дъното нещо не се връзва май излиза,че е най- ***. Простотията беше въведена през 45 годишното управление на бай Ташунко простия селянин от Правец и сега ученика му Винету. Докарването на селяните в панелата и разрушаването на земеделието .

29

раз Хлабителний

преди 5 години

До кон СтипацийТи не я учи Веселина кое как е. Че аз се опитах да и обясня туй-унуй ама ме изтриха. Направо ме заличиха. В тоя сайт, за разлика от други по-посещавани с по-гледани реклами, авторите сами си модерират, очевидно. Каквото каже лелката - това е.

28

АТАКИСТ

преди 5 години

до 28 *** ви бяха виновни с нашата помощ, сега герберастите...За вас все АТАКА ви виновна.Смешници!

27

Супер

преди 5 години

Тъкмо ще се научите да ядате купешка. Тя е проверена и няма опасност да се отровите. А й ще ви излиза по-евтино. И си пише на етикета какво има и какво няма.Какъв ви е проблема?Пак?А, да. Наистина тая простоия с кода не е за България. Никой не е умрял да ви хаква умрелия сайт. Махнете я.

26

тряй бе.

преди 5 години

До АТАКИСТЩото всичко се вдига от герберите с ващата помощ, можеш да се пишеш герберова патерица вместо "атакист" . АТАКАААА към вдигане на цените...... пп. ще дойдат избори.

25

АТАКИСТ

преди 5 години

" С 36,6% по-скъпо ще струва килограм домашно приготвена лютеница през тази година спрямо миналата, показват изчисления на 24 часа."Къде по дяволите продават по магазините домашно приготвена лютеница, бе палячовци?Това е все едно да кажете, че по магазините продават домашна ракия.

24

Анонимен

преди 5 години

Повечето българи купешка лютеница не купуват. Герберастите нагли даже щели да и дигат цената.

23

Анонимен

преди 5 години

Колкото и скъпо да ми струва домашната лютеница, не ми е по-скъпа от здравето за да ям готовите ГМО "лютеници" по рафтовете на магазините ни.Поне знам какво слагам.За вкус изобщо не може и да става сравнение с купешките ментета.

22

Анонимен

преди 5 години

В съседна Сърбия качествтото на храните е доста по-високо, цената по-ниска! Ами за родните мутропрекупвачи и търгаши остава комбинация от три пръста с домимиращ среден или палец - в зависимост от предпочитанията.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Kaто им изтече срока, обратно в казана и хоп - ей ти я готова "новата" лютеница.

20

Анонимен

преди 5 години

Ако щете дигайте цените и 100%.Вече 3 години как всичко купувам от Сърбия.Цената на някои неща нее мърднала от миналата година ,а на едни продукти както бирата е отишла със 20% надолу (в Бг-то не помним нещо да поевтинело).Цените им за живота като ток ,вода и данаци са им смешни и със 300евро заплата там се живеят много по добре от тези които получават в България по 1000 евро заплата.

19

Селянин

преди 5 години

До АнонименМоята е 100 % домашни чушки,100% домашни домати,без консерванти и подобрители...е,няма как да си произвеждам солта,захарта и олиото...,но е истинска и много-много вкусна.

18

Дне3

преди 5 години

Софиянци си мислят че ядат лютеница , яж те си ГМО Е И химикалите с филия от фураж за гладни животни , гроздето и то замина ха сипете си и по една органик ракия от новата реколкта и си пуснете поп фолк ТВ ха ха ха ха ха ха ха ха ха .................

17

Анонимен

преди 5 години

А какво ще ги правят лютениците, които седят по щандовете и не се купуват, че и сега са скъпи?

16

Анонимен

преди 5 години

НЯКОИ СА ЯЛИ ФИЛИИ С МАС.

15

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРСКИ ЛЮТЕНИЦИ СА С КИТАЙСКО ДОМАТЕНО ПЮРЕ.+ 30 % нишесте.

14

Анонимен

преди 5 години

"Другари, 50 години сте яли филии с лютеница и още продължавате, кренвирша веднъж в седмицата, а банани само по коледа.Кой яде лютеница освен диви *** бе?"Джендро, яж кетчоп и се успокой!

13

mai mai

преди 5 години

D5kg ili 500gr. ???