58

Анонимен

преди 5 години

Идлиб е Американски ! Свикнахте ли крадци на и окупатори на държави.

57

Анонимен

преди 5 години

До za RUСамо недоразбрал реалната ситуация може да постави Медведев в един ред с големите политици и държавници Путин Лавров.

56

Анонимен

преди 5 години

Слава на великия сирийски народ и президента Башар Асад................истински мъж и патриот!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Много бой по терористите в Сирия, и специално на тези в Идлиб................докато бъде убит и последният главорез от ИДИЛ!!Асад и руснаците си знаят работата в Сирия!!!

54

Анонимен

преди 5 години

Махайте главата на мустакатото чудовище. Всичко що е диктатор на дървото. Свобода за хората по света ! Go USARMY !

53

Анонимен

преди 5 години

В този сайт започвам да се чудя само психично болни хора ли пишат... егати коментарите аз...

52

za RU

преди 5 години

Слава на Русия...................големи политици са Путин, Медведев и Сергей Лавров!!!

51

za Syria

преди 5 години

Слава на великия сирийски народ и на президента Асад...............истински мъж и патриот!!

50

Анонимен

преди 5 години

Асад е законен президент на Сирия, свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България????

49

Анонимен

преди 5 години

Няма толкова плиткоумни селяци, колкото са руските....

48

Анонимен

преди 5 години

"Изводът на европа тепърва ще го гледаме."=========================Забелязвам, че началото е положено. От няколко дни първостепенни европейски лидери заговориха с думите и изреченията на Владимир Владимирович. Прислушайте се.

47

noFreeman

преди 5 години

тозипът ще падат хамериканските бракми дето летят и си мислят, че ще бомбят Сирия... повече няма прошка на хамериканския ф-а.шизъм!!!

46

qw

преди 5 години

Сирия, Либия, Ирак... процъфтяващи държави със стандарт на живот по висок от повечето европейски страни... преди да им спретнем цветни, пролетни и други революции.Хората в тези страни са живеели както само ние примерно можем да мечтаем.Либия:- образование и медицински/здравни грижи - 100% безплатни- всяко младо семейство получава подарък 50 хил. долара от правителството- всички битови сметки за сметка на държавата- нула държавен дълг, спестени 150 милиарда... сега там е един ад

45

Анонимен

преди 5 години

Вече изтече информация. Потвърдено е. Русия и главореза Асад планират химическа атака в Идлиб! Искат да прехвърлят отговорността от това, което ще направят на запада. Този филм вече е гледан. Пак руските терористи се готвят да избият хиляди...разбира се...пак ще летят томахавки над тъпите им кратуни :)

44

Анонимен

преди 5 години

Руското военно министерство има разузнаван е, внедрено сред ислямистите. То им докладва за намеренията им. Не четат в туитър или фейса, гарантирам ;))) Щото едни други си намират доказателствата с търсачки в нета и после ги представят пред света ;)))

43

Анонимен

преди 5 години

Сирия не изнудва Европа. Тя си го връща. Европа финансира, обучава и въоръжава сирийските терористи и сега сирийците им ги връщат обучени, обстреляни, с боен опит и с по няколко десетки убийства. Смятам, това е най - малкото, което изстрадалите сирийци могат да причинят на Европа, която разруши Сирия и изби милиони. А че им разруши живота за поне 10 поколения напред е ясно... Нали франсета и англичани усилено подкрепят ислямистите, да си ги вземат у тях.

42

Анонимен

преди 5 години

От къде руското военно министерство знае какво са планирали ?Нещо предварително ги информират или как ?

41

Анонимен

преди 5 години

Сирия е готова да предаде базата данни на терористите който са пристигнали в Европа но при условие .Т.е. Сирия се бори срещу терористите, но отказва да каже кои са, че никой друг да не се бори срещу тях. Нещо май никой няма в главата ти...

40

Анонимен

преди 5 години

Сирия удари звучен шамар на ЕС Сирия е готова да предаде базата данни на терористите който са пристигнали в Европа но при условие Аха.Тоест към момента Сирия ни изнудва, прикривайки терористите. Което значи, че тази терористична държава трябва да се разтури, заедно с помощниците и - терористичните държави Фашиска *** и Иран.

39

Анонимен

преди 5 години

Значи руснаците предварително казват къде ще пуснат новичока за да кажат после:ето, казахме ви...