14

Хиндо Миндов

преди 5 години

До ОбективноПо принцип политиците на тъпите народи са длъжни да правят по мякой маймунджилък и циркаджилък от време на време.Но това Шкембе явно е глупавичко, и е пресолило манджата без да иска.

13

Обективно

преди 5 години

Добре де, толкова години в политиката, би трябвало някакъв опит да има, някакъв ум,може ли сам да се застреля с такава снимка. не ми го побира акълът.

12

Драганов

преди 5 години

Ще е добре да си подаде оставката, но той по характер кокала не го пуска. Подобна му е ситуацията и във ВМРО. Там е несменяем с лакея си Джамбазки.

11

ГЕРБ 4ЕВЪР

преди 5 години

Супер министър, един от най-добрите, които сме имали, нищо, че не знае как се слага каска и май му е време за един 6 месечен запас, че е изгубил фината си осанка.

10

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Гусин министър,с военни атрибути,не може да се прави...внушение и...майтап.Това говори за несериозност и ...лош вкус.

9

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В следващото си...правителство,Боко Тиквата ще сложи за министър на...отбраната жена.МВР-то вече го...изработи по тази лайсна.Целта е поне да краси...кабинета,а този с...каската само се...дуе.

8

bolbov

преди 5 години

В смешен вид на същество приличащо на човек виждаме упадъка на България в пълния си вид

7

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ е по-зле даже и от бомбардировките над София. Цяла София е разкопана и хората трябва да ходят с каски.

6

Анонимен

преди 5 години

Ами Бате Ви Боко кога танцуваше със саби при емира не беше ли смешен? Този по смешен ли е? Цялото правителство като ги погледнеш пък все едно са с противогази на главите. *** грозниците смешни вееееее....пу!

5

Работник

преди 5 години

Карловски картоф, но май повече прилича на Карлсон който живее на покрива ама май перката му е счупена

4

Indigo

преди 5 години

Shkembe, pa oti ne mobilizirate futbolnite sadii po bul krastovistata...pone jalti i cherveni kartichki davat....i mnoooogo sviiiirkat....hem i te nesto polezno da praiat za vatreshnia red u taia dirijava...

3

Анонимен

преди 5 години

Македонеца от РусИ

2

Анонимен

преди 5 години

Управляват ни карикатури! Най-много са сред тъй наречените "патриоти"...Лошото е, че се оказва че патриотавите министри са по-недосегаеми от другите, защото ГЕРБ се страхуват че така може да падне правителството... Не случайно няма уволнен патриотав министър, въпреки че всичките са за уволнение.Излиза че Винкели, Болени, и пр. измамници, могат да си правят каквото си поискат без някой да може да им потърси сметка

1

Активист на БКП

преди 5 години

Какви претенции,бе !!! Да се маха тоя ***!