215

днд

преди 5 години

Реакцията на полицаите е разбираема ,макар и незаконна. повече ме възмущава поведението на Радев. Той не излезе от колата ,а явно е звънял по телефона ,за да се измъкне сух. Можеше поне да помогне на пострадалия. или да се извини. Такива нагли до простащина са нашите управници и ГРОБ и БКП.

214

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен225 В населено място се кара с внимание,дали не искаш да кажеш,че някой който "не трябва да е там",трябва да бъде премазан?При това,триколката е трябвало да бъде там.При път с предимство,се спира и изчаква,но за БСП това не важи.

213

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен227 Защо началникът ще вика социалиста,хората на президента са го изпратили там.

212

Анонимен

преди 5 години

До Е-е-е, а стига де226 Но бащата на президента блъсна инвалида,а активист на БСП се появи на мястото на произшествието,за да манипулира резултатите.По негова заповед милиционера не остави протокол в архива на МВР и случоат се покри ,от кадрите на БСП в държавата,които трябваше отдавна да бъдат остранени.

211

Анонимен

преди 5 години

Естествено че дългогодишния милиционер е уволнен ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ВИНОВНИТЕ в случая- началника на милицията- дал нарежданията, бившия кмет от БСП- дотърчал веднага на място

210

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

..... пак фалшифицират обстоятелствата. Но, така е. Глутница от мошеници - глутница от измамници - глутница от озверели, със стичащи по муцуните им ли*ги тарикати, или иначе казано ГЕРБ.

209

Анонимен

преди 5 години

Триколката е равностойна на велосипед .Т.е. станало е удар между велосипед и автомобил. И двамата са виновни -велосипедиста защото не се движи там където му е мястото ,а автомобилиста -защото не му е дал предимство и защото по принцип ,след като е по-защитен трябва да пази по-незащитените.

208

?

преди 5 години

До Анонимен 224Ако един си е порязал пръста а друг чака да му извадиш езика за да диша ти сигурно ше тичаш да превързваш пръста. Знаеш ли значението на думата приоритет!?

207

Анонимен

преди 5 години

До Смехурко221 Тези от МВР,които не са си свършили ралотата са уволнени.Отдавна трябваше да има лустрация за хората на БКП/БСП в държавата,от тях идват проблемите.Какво прави на мястото,на произшествието апаратчик на столетницата?

206

Анонимен

преди 5 години

До баба мара222 Всеки проблем трябва да се реши,този с убиеца-асфалт,триколката и привилегирования старец-джигит,както и много други...

205

-

преди 5 години

Прах в очите на раята. Дребнотемие за прикриване на съществените проблеми в държавата. Били се разбрали да правят "избори" 2 в 1 през май догодина. Да ни поднесат поредната порция помия. НАРОДЕ не стъпиш ли на краката си и не вземеш ли нещата в свои ръце не заслужаваш да имаш държава! Маса народ се изнесе извън територията, защото не иска да плаща с живота си за крадливия мутренски преход. На 16 ти септември ще стане ясно народ ли сме или ***.

204

баба мара

преди 5 години

изобщо не ме интересува президента интересува ме докога ще слагате варовик васфалта и ще убивате хората по пьтищата

203

Смехурко

преди 5 години

Искам да попитам онова *** дето е министър на вътрешните работи.След като неговите подчинени, написаха акт на мен невиновната страна, след като друг водач виновно ме удари. Дойдоха след 3 часа, не сложиха конуси и т.н. Държанието им няма да коментирам. А също и неуважението към съда. Всичко е заснето от камери и докунтирано.Ще ги уволни ли сега тези служители или пак ще ходи да върти орална любов на Мутрата?Искам да попитам и кой е предоставил записите? На мен категорично ми отказаха да ми ги дадат. Трябваше да заведа дело и адвокатът ми да ги изиска с приложен номер на делото.

202

Учуден

преди 5 години

Триколката преминала ли е ГТП,не виждам спирачен път!?

201

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До Анонимен 216Може - гази ,ти що не газиш!?

200

Анонимен

преди 5 години

Щом е баща на президент от БКП може да гази наред.

199

Активист на БКП

преди 5 години

А Антон Тодоров какво мисли по въпроса???

198

Ганчо

преди 5 години

Банално ПТП. Ако единия от участниците в ПТП-то не беше баща на Президента, изобщо никой нямаше да знае какво е станало. Но при този участник дресираните кученца на властта ще лаят поне една година. Жалка работа. Защо не наказаха и други от МВР-то. Гръмна старшината - жалка работа, бушон, предпазител както искате така го наречете. Относно триколката - този господин сече кръговото. Мястото му е на тротоара, а не там.

197

Анонимен

преди 5 години

Мен ме нерви, че са уволнили полицая!Началника го е похарчил, та да му се размине на него

196

ХАЙДЕ....

преди 5 години

ХАЙДЕ СПРЕТЕ СТЕЗИ КЛЮКИ- ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ДУПКАТА КОЯТО ПОГЪЛНА КОЛА И ТАМ ИМА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ НО... ВИ НАРЕДИХА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ С БАЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА - ВЕЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ ИЛИ ТЪЖНИ НЕЗНАМ КАКВИ НО ВСИЧКИ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ОТ НЕЩО МАЛКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ЦЯЛАТА СТРАНА И НИКОЙ НЕ РАЗБИРА - ДАААА ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ НЕ ХАРЕСВА ПРЕЗИДЕНТА И ЧРЕЗ БАЩА МУ СЕ МЪЧАТ ДА ГО ОЧЕРНЯТ - АКО ИСКАТЕ МЕ ИЗСТРИЙТЕ НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗСЪРДЯ НЯМА ДА ВИ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ