27

айшето

преди 5 години

абре, чоджум, върни парите за изложбата ти в лондон, защото е кражба, вие отгерб сте нагли, и то свръх нагли,акъл не ни давай, имаме достатъчно, стига стекрали, цели 28 години.

26

бай ПЕТКО

преди 5 години

До 23 Точно такава е процедурата за получаване на истинско кисело мляко. Не жалете силите си, спазвате бабината технология и се радвайте на труда си! От 6 л. прясно мляко се получават точно 9 бурканчета от 680 гр. След подквасване и престой в хладилника 24 часа се получава елексир !

25

Кашкавала

преди 5 години

Веждито е голям българин и скулптор

24

муспи

преди 5 години

Какви Княжества, какви Румелии?! - 6 Септември е ден на българския милиционер, на бойците от тихия фронт, на самото ДС! Този турчин е крайно необразован - не случайно е министър на Културата. Че това е негов празник? Познавам хора при които е учил в художествената гимназия, - глупаво и необуздано дете, и като направи някоя пакост приема симпатичен вид, както Марадона ако си спомняте - захилено до уши джудже и рефера го съжалява.

23

Анонимен

преди 5 години

Непоносимостта на ГЕРБ се увеличава. Тази комунистическа партия успя да разсипе докрай българският народ! Не щастници, бо клуци, кра дци, из мекяри, мо шеници. Абсолютно същите са и няколко други партии включително и БСП

22

Поредният БСП бандит

преди 5 години

Поредният БСП/БКП милионер!Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схема за данъчни измами от 2009 до 2018 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печлят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - комунисти!

21

Анонимен

преди 5 години

До бай ПЕТКОНе си уточнил реда,първо се преваря млякото,а след това се изчаква температурата му да спадне до около 40 градуса,след което се подквасва с лъжици натурално кисело мляко,завива се с каквото имате под ръка - одеала,хавлии,завивки и се оставя така няколко часа докато млякото стане кисело.Процедурата е много проста и не отнема никакво време за направа.

20

бай ПЕТКО

преди 5 години

Купувайте прясно мляко от "бабите", преварявайте го, докато кутрето ви понася температуратата около 40-42 градуса, квасете го и яжте истинско кисело мляко, без консерванти за да живейте дълго !

19

Анонимен

преди 5 години

Ами докарахте народа до просешка тояга и сега защо това защо онова. Ами спрете да крадете, направете така че да се спазват законите от всички и еднакви за всички, подсигурете на народа една качествена и надежна здравно-осигурителна система и страната ни ще се оправи! Няма как хората с мизерни заплати да плащат ЕС цени. Е как тогава ще са щастливи и добри едни към други? Дразни ме факта че много добре знаете отговора но нали трябва да си чешате езиците за Бог да прости! БКП-то още ви ***!

18

бай ПЕТКО

преди 5 години

К.во се чудиш, бе наборе ? Тоя "***" Народ, според твоя работодател, всеки ден влиза в магазините и ежеминутно разбира, че вашата шайка ги краде или дава възможност на големите вериги магазини да скубят не със 85% , а даже с 850% Ако нашия Народ се зарече да не купува за няколко дни нещо дето е поскъпнало и с малко и стоката на търговците да залежи, тогава ще видите как ще се нормализират цените. Ама нали някои трябва да демонстрират "богатствата" си и парадират превъзходството си !

17

Анонимен

преди 5 години

Рашидов,такива като тебе разделят хората и насаждат непоносимост.Съжалявам,че преди години не бях на мястото на полицая,на когото разби носа,заради основателна забележка.Лошата болест щеше да те хване още на момента и никоя клиника,дори и на Марс,нямаше да ти помогне!

16

Анонимен

преди 5 години

Аз уважавам ББ, защото той ще види сметката на всички и всичко, а това ме прави безкрайно щастлив.

15

PRAZNIK

преди 5 години

Да не забравяме че Вежди Рашид е Турчин , агент на Турското ДС . И не трябва да забравяме че той е единствения човек в България , който си е взел обратно Парите от КТБ и Олимпик . Лош Човек е .Ходжа Маджиар .

14

Анонимен

преди 5 години

До ОсманГледам свикна с това име а ? Отива ти.

13

Анонимен

преди 5 години

Чиек: Непоносимостта към гроб се увеличава

12

Осман

преди 5 години

Главния мултак посягащ на полицай говори за непоносимост. Тя *** не става ама и от вас гербаджиите нищо не става вежди.

11

Жоро

преди 5 години

От главен Мултак в главен ГЕРБераст....

10

баба мара

преди 5 години

щял да става академик всичко ни идва в повече

9

Анонимен

преди 5 години

Вежди изядохте ли сужука от 4умавите прасета ве4е, вкусен ли беше?

8

Анонимен

преди 5 години

Вежди,взе ли си по втория начин парите от КТБ -взе ги?!Хайде не ми се прави на морален,че ни идваш малко прекален.