20

Анонимен

преди 5 години

Търсе и четете за BPA plastics и Xenoestrogen ! Това една значителна част от химическата война която се провежда на глобално ниво.

19

Анонимен

преди 5 години

Затова трябва да се позлва само стъкло за течностите и хартиени или конопени опаковни за другите храни. Почти всички останали опаковки съдържат химически субстанции които манипулират мозъка. Това е доказано! Търсете и четете. Има хиляди учени по света които от години бият тревога но големите медии ги ингорират (така им е наредено).

18

Анонимен

преди 5 години

ГМО Хормоните са аболютна реалност и това може всеки да го провери. Инрфомация има колкото искаш. (не мога да пусна линкове тука щото ги трият).Търсете и четете за BPA plastics и Xenoestrogen. Това ще ви изясни за какво става въпрос.Тези химикали ги има във почти всички опаковки. Консерви, и пластмасовите бутилки за напитки, вода, и др.

17

Ай ай

преди 5 години

Хомосексуализмът не е болест. Болни са тези, които го смятат за такава. Това, че аз имам други предпочитания, се дължи на гените. Плюс това вас изобщо не ви интересува дали съм гей или не съм. А и мъжете са далеч по-интересни от жените в много отношения :) Вие продължавайте да ги боготворите и после недейте се жалва от феминистките движения и решения, които пряко ви касаят, но не можете да го осъзнаете.

16

Анонимен

преди 5 години

ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ НАСЪРЧАВА!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА ИДНИЯ СЕ Е УВЕЛИЧИЛО 3 ПЪТИ САМО ЗА 50 ГОДИНИ ОТ 400 МИЛИОНА НА МИЛИАРД И 200 ХИЛЯДИТЕЗИ ЗА ОЩЕ 50 ГОДИНИ ЩЕ СА 4 МИЛИАРДА НАЙ-МАЛКО! ДО КРАЯ НА ВЕКА НИЩО ЧУДНО ЗЕМЯТА ДА Е ПРЕДИМНО ТЯХНА!

15

Анонимен

преди 5 години

Добра новина за Бойка Борисова и Цецка Шестачката.

14

Изидоро Балтазар

преди 5 години

До Анонимен :За социалното инженерство и намаляването на населението чрез насърчаване на Хомосексуализма съм съгласен. Но за ГМО-хормоните в храните , които правели мъжете обратни, а жените -феминистки - моля дайте доказателства! Защото според мен това са недоказани глупости и конспирации. Нали и семействата и децата на Елита също ядат от тези храни?! Приложете доказателства - статии, изследвания и други.

13

Гoшу

преди 5 години

До 14"Във много храни има вложени гмо хормони които променят поведението на хората. Правят мъжете обратни а жените започват да се държат като мъже."----Брей, какъв ще да е този гмо хормон с двойно действие :) Да няма изкуствен интелект в него? Ако го сложат викаш, в салама да речем, мъжете стават гейове, а жените феминистки :) И как разбира кой, какъв е? Може ли научно да го обясниш? Ами ако се обърка нещо и мъжете станат още по-мъже, а жените по-женствени? Все пак всички ядат салам :)))

12

И още нещо!

преди 5 години

Да не мислите че е случаен факта че все повече млади хора не могат да имат деца? Здрави, прави мъже и жени на по 25г страдат от стерилност! ХИМИЧЕСКА ВОЙНАВсичко това е планиранано още преди 70г и се изпълнява точка по точка. Предишните методи за намаляване на населението от началото на 20век, включваха промотиране на тютюнопушенето, и консумацията на редица вредни храни. Но тези методи се оказаха неефективни и не успяха да спрат нарастването на населението. Затова започнаха война.

11

Анонимен

преди 5 години

Освен социалното инженерство, другата мащабна стратегия която се прилага активно към момента е химическата и генната манипулация. Във много храни има вложени гмо хормони които променят поведението на хората. Правят мъжете обратни а жените започват да се държат като мъже. Също има и много химически субстанции от типа BPA които се влагат във пластмасите и опаковките на храните. Тези субстанции оказват влияние на развитието на мозъка при децата, като променят поведението чрез хормонал дисбаланс.

10

Гoшу

преди 5 години

До БисексуаленВлез във всички новини, да видиш, че почти навсякъде съм коментирал :) И тази с колата, и за зодия Риби и политика много коментирам, там за Курнелката и БСП. Според твоята логика съм инженер, политик и астролог...освен скрита лимонка :)))

9

Да се чете:

преди 5 години

Индия взема мерки за да спре нарастващото си население. Това е и целта на движенията ЛГБТ и Феминизма - да спрат нарастването на световното население което ако не бъде овладяно ще доведе то тотална касттрофа и унищожение на биосферата на планетата. Ще изгризем всички ресурси.Всичко това се нарича социално инженерство. И хората трябва да се радват че това е стратегията кото се прилага към момента! Защото алтернативата е трета световна война.

8

Анонимен

преди 5 години

Тези не бяха ли към свещенната организация БРИКС ?

7

Анонимен

преди 5 години

Не е престъпление, болест е. Но на тези им трябват повечко болести, за да понамалеят.

6

Анонимен

преди 5 години

ФОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ В ИНДИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО Е ТОЗИ В ЦЕЛИЯ ЕС!

5

Гoшу

преди 5 години

Абе какво се вълнувате толкова кой гей, кой трaвестит, кой транссексуален, кой трансджендър? Гледайте да правите пари по всякакъв начин, за да ги давате по жени. Това е моята философия. А другите какви са ама хич ми не дреме :) Отивам да си правя салата, че днес разнообразих, смених водката с ракия, че отдавна не бях пил. Ай, наздраве!

4

sasuno

преди 5 години

До месараМного хитро :)))))))))))))

3

разбира се

преди 5 години

Грешката не е престъпление!Но грешката си е грешка!

2

месара

преди 5 години

сега вече населението на индия ше намалее, няма да има нужда да правят деца, за да покажат че не са на другия бряг :)

1

Анонимен

преди 5 години

ха-ха-ха та там още от 20-30 века в някои села има поверие,че всяко мъжко трябва да го опъне вожда и старейшините на селото поне по веднъж преди да е станало мъж.Момичета е ясно що немат щот са много стиснати и като трябва да ги женят родителите на булката плащали пари за сватбата а техните сватби са като на бг ромалете по една сеемица дудуци и кючеци.И после я изплащат 10-15 години.Та затва като се роди женско-с мотиката в главата или го давят в реката.После циврат че нямат жени и стават ***