7

Анонимен

преди 5 години

Никакви оставки!!!Министрите не са виновни!!!Кой от БКП/БСП си е подал оставка досега при толкова катастрофи с много жертви по времето, когато бяха на власт??? Нег.одници лицемерни и лъжливи!

6

Анонимен

преди 5 години

какъв капитан бе другарю Радев? Та нали това е доцент и генерал Борисов! Понижавате в звание вожда?! Ето още един повод за оставка!

5

Кой?

преди 5 години

Капитана= Вожда= ВинетуКаква е разликата с тоталитаризма?? То оставките от първият ден са в касата на вожда без дата!! Какво значение има кой е министър,след като от тях нищо не зависи. Най много могат да сложат баджанака шофьор,дедото охрана и тук таме някоя любовница. За промени,за структурни реформи не.Министъра знае че е пътник от 1 вият ден ,затуй не смее и не прави нищо!!

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя военен с полирания мозък за какъв морал дрънка. Едно е шефа да ти поиска оставката и съвсем друго е сам да я хвърлиш и да напуснеш политиката така се поема отговорност, а не да се курдиса за дупетатин.

3

Анонимен

преди 5 години

Можеме да си убиваме и да си даваме оставките колкото си искаме, това е правилно и европейско, чували сме че тъй правят по света и ние тъй ще правим. Оставката измива позора

2

Иван Колев

преди 5 години

Този отново няма мнение! Каквото му кажат "отгоре" - това е!

1

бат Ицо

преди 5 години

То стана като виц - Борисов иска оставки, те ги дават, ама той не ги приема!