43

Анонимен

преди 5 години

Противен наглец!

42

Burzum

преди 5 години

Вече ще гласувам само за ГЕРБ ....крайно време е това племе да заминава в историята .... мачкай Цвъкиииииииии....

41

Е може ли

преди 5 години

Е може ли толкова прости хора, вече десет години да ни ръководят. Защо допуснахме Цвъ Цвъ, Бочко, тиквите и тъпите патрЕотари, които олицетворяват простотията да ни управляват?! Защо?

40

Я гледай....

преди 5 години

До Цецо 9-те апартамент 25 Апартаментите на Цецо вече станали 9 а парите на Бойко вече 4 милиарда. И всичко това измишльотини от един молоум..ник.*** що никой не се връзва ?

39

До Гражданин

преди 5 години

До Гражданин. Казваш,че:,,Само като чуя Нинова и ми се повръща, същото и със слугата й Радев"_ _ _А аз само като чуя за Бойко и Цецо ми се ходи по-голяма нужда. Това ще да е от постната пица и дето стягахме коланите при Костов.

38

Тинтири Минтири

преди 5 години

Господин Цвъ-Цвъ, има ли критика към катастрофиралата от вас държава, която да не е популизъм или фалшиви новини? Ако ви слушаме "истината"м то ние сме най-бързо растящата икономика, средната заплата е 1200 лв., всички българи пътуват по чужбина за празниците, имат по 2 коли, корупцията я борим като Румъния (Иванчева и бабата от Мездра с 30 нелегално свити цигари). А ей сегинка, само да направите тол-системата с дебелите такси и ще станем водеща икономика...

37

Дуро

преди 5 години

Летен пипон реколта 2018.Красив е на глед,,,....като тиква на плет.Аман от наглеци!

36

Червените милионери

преди 5 години

Това е много малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

35

Помним!

преди 5 години

Управлението след 1990 г.ГЕРБ управлява 7 г. - възход, възход и пак възход!!! Всеки път всичко започва от нулата, след всяко управление на хищниците от БКП/БСП, които ограбват и унищожават България.БКП/БСП управлява 10 г. - падение, падение и пак падение!!! Беднотия и фалити! След тях, всеки път е потоп!!!Други партии управляват 11.5 г. - не се сещам за нещо направено от тях!!!

34

До 17

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. Повечето фирми са техни и изстискват българите до дупка.

33

Гражданин

преди 5 години

Само като чуя Нинова и ми се повръща, същото и със слугата й Радев.

32

Анонимен

преди 5 години

Работете бе, Цветанов! Работете! Какво ви пречи? Имате мнозинство, имате европейски "ценности", коалицията е стабилна. Е, ще понамалите командировките заради кворума, но пък това си е икономия, нали? Та, запретнете ръкавите (като Вожда) и НА РАБОТА!

31

Анонимен

преди 5 години

КАТУ СТАНА ДУМА ЗА ВОЙНСТВАЩА ПОСРЕДСТВЕНОСТ- ОТВОРЕТЕ НА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАТО МЪЖЕ- ЩЯЛА ДА ХОДИ ПО КЪЩИ И ПАЛАНКИ И ДА РАЗДАВА ПАРИ ОТ ТЕХНОИНПЕКС- ИЗПЪЛНЯВАТ УСТАВА СИ ОТ 2.2017 Г ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА.

30

Анатема

преди 5 години

А трябваше отдавна да търкат наровете и да са започнали да лежат до животно - и Ниновица,и Ушев,и цялата червена шайка разбойници!

29

Анонимен

преди 5 години

Цяцо, като се каже "хора" се има предвид гласоподавателите и избирателите, а не далавераджиите от групичката или приятелите ти на хранилката. Парламента и той не се брои, както и гардовете от НСО.Капиш?

28

Анонимен

преди 5 години

РАЗБУТАХА ФИРМИТЕ НЕПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИ НО ПЛАЩАЩИ ДРУГО И БСП РАЗИГРА ОГРОМЕН ТЕАТЪР АЛА 2013 Г. ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ ЗА ИСТЕРИИ И БЕСОВЕ- АЛА ОНА ТАКОВА ОНАКОВА ОТ 2014Г- ВСИЧКИ НИЕ ЕДНИ 4/5 МИЛИАРДА.

27

Ха-ха

преди 5 години

Цецо-българския Маккейн!Войнстваща посредственост,наглост и...пари от баба и дядо(тъщата и тъста).С удоволствие ще му съберем пари за едно хубаво погребение с оръдейни салюти и разбира се афтърпарти!

26

Данъци

преди 5 години

Вече ме е страх да погледна календара, пукне ли първа пролет - увеличение на ток, вода, парно. За 11 месеца застраховката със 100 лв ми поскъпна на колата.Малко хора обърнаха внимание, че дори на основно жилище ще плащаме по-висок данък, не казаха смет или сграда.А остаряване на сграда, го нямат за нищо, може ли жилище на 50 г, да има данъчна основа на 2-год.Писна ми.С хиляда лева чиста заплата, не мога гадже да почерпя.То иска брак, с какво да гледам - с трици и новини за БСП.Писна ми!

25

Цецо 9-те апартамент

преди 5 години

Цецо, като толкова мислиш за народа,защо не вземеш да настаниш деца сираци или деца с увреждания в поне 2 от апартаментите,които имаш? И с Бойко в други ден да раздадете на всички пенсионери по 100 лева за Съединението на България? Само за Великден им хвърляте трохи по 20 лева и то не на всички. А къде беше като избиваха здравите животни в Ямболско? Бойко да изказа съболезнования след инцидента,при който загинаха 17 души? И ще ми говориш,че мислел за народа. Народът затова избяга.

24

Алекс2

преди 5 години

Тия *** стават за смях...и на лостове са готови да правят коремни само и само да докопат власта ! Акциите на Техноимпекс им изядоха главите а изцепките на *** Станишев ще се помнят още дълго ! Както са огладнели ако пак хората направят тая глупост да ги докарат на власт майко мила !Борисов е по малкото зло...