48

Анонимен

преди 5 години

Марая!? Защо не просто Мария?! Отвращава ме българският снобизъм и цялата тази помия от превземки и избиване на комплекси! Колкото и да им се иска на някой, Дългопол не е Монтекарло, нито Варна е Маями, нито София е Париж! Колкото и да стоим в пози и да се правим на това което не сме, истината е друга за жалост! Тези "певици" не са нищо повече от квартални ***! Толкова е смешно/тъжно като гледаш отстрани всички тези смешници! Елита на България!

47

Маро иди работи

преди 5 години

Маро отварачката, *** работи и ще си купиш кола на старо. Дърта си вече, не ти трябват нови коли.

46

Рашо

преди 5 години

"Омръзна ми да съм съпруга" , че тя никога не е била съпруга в традиционния смисъл. Тя е била държанка, каквато ще бъде и занапред.

45

Анонимен

преди 5 години

То Ти от къде ли не си минавала !

44

Анонимен

преди 5 години

Марче, кошмар е да работиш ВСЕКИ ден от 9 до 6 и да си купиш кола на старо и да си плащаш от заплатата всички разходи. И понеже заплатата не стига, да работиш и през почивните дни и през отпуската, за да имаш пари за качествено здравеопазване, за ремонти у дома и за малки пътешествия. Всъщност, Марче, това не е кошмар, а достоен живот - такъв, който никога няма да имаш.

43

Само питам

преди 5 години

Ще си вземе ли някой ден подарената кола на Мария настоящият господин, с който и е толкова хубаво ?

42

Анонимен

преди 5 години

Каква важна новина!

41

Жж

преди 5 години

Газ пикае, че опущи Хрисито и сега говори за него като за гаден рептил. Джудже-отварачка...

40

МАТЕРИАЛНА И ПОШЛА

преди 5 години

В превод на: "Бях се предала в последните шест месеца."Преведено: Бях се ПРЕДЛАГАЛА в последните шест месеца.ТОВА НЯМА НУЖДА ОТ ПРЕВОД:Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно.Гущера е разбрал що за стока е и се е развел. Това си е и отговорно и коректно. Що трябва да й оставя пари?

39

Анонимен

преди 5 години

Но така е в живота - има мъже, които знаят как да се отнасят към жените и момчета, които не знаят"............ХО-ХО, типичен изказ на рускиня/украинка-златотърсачка. Само като чуя подобни изречения и бягам с 200км/ч.П.П. Такова пуснеш ли в къщата си ..... спукана ти е работата.

38

Анонимен

преди 5 години

щом не показва новия сигурно е или от малцинствата или дебел чичак над 60 г.

37

Владо

преди 5 години

Каква драма само...шест месеца без спонсор.ТРАГЕДИЯ!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Открихме се случайно.... ХАХАХХА АХХАХАХА ХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХХАХА

35

Анонимен

преди 5 години

Прсълзихме се бе, Маре, такова мило момиче, а без никакъв късмет! Следващият път си хвани някой 89 годишен изветрял дедо, та като подари нещо да няма време да си го прибере!Оня козунак много хитър се оказа!

34

До Чегевара

преди 5 години

То пак добре,че можеш да си позволиш *** и роклички от шир употреба други и тва немоат. Така че свиркай си и хич да не ти пука пич.

33

До ха

преди 5 години

Ти пък намери какъв пример да даваш за Камелия леле мале и тя е същата познавам я много добре. Просто не може да има хем готин и 8 год. по млад от нея мъж и да е пачкар. Е тва е цялата работа мой човек.Всички певачки са един дол дренки :)

32

Чегевара

преди 5 години

Чесно ви казвам ако имам пари сичките ей тея секси фолк фурии ше ги спукам от еВане и на всички ше им остая по 1н апартамен и 1н жип тей или инак нищо немой да зема нагоре ама пуста съдба *** са с мене да съм *** бачкатор мога си позволя само *** и роклички от шир потреба да им подарявам и не съм финансово привлекателен а физически съм готьен хех

31

Цък

преди 5 години

Ми че те като ги натирят всичко си вземат и жипките и апартамените що поне тез чалга певици не са женят по сърце и по любов ами по финансов интерес, тей или инак не успяват да надхитрят мъжете и тез богатите големи цънцари прибират си жипките обратно смешна раута че той по хубаи силиконови простетутки да беше ходил 3 -4 години пак щеше да похарчи един жип а тей барем се е залъгвал че има любов и имал жена дето си я фъкаш сяка вечер закво тий простетутка и хоп дете кат имал ми то почти любоф бе

30

То

преди 5 години

То верно че къде къде по-бедни балъци от тоя подариха и жипове и апартамени тоз дебел цънцар банкер бил къф бил дъщеря има от тай фурия нищо не и оставил баси цънцара инак Марчето е ясна ама тоз *** ми стана малко тъпо за него все едно сз да си искам от бивши гаджета роклички или дрънкулки дет' съм им подарил ми тей съм искал подарил съм то и вечерите кат не я накарал да си върне добре баси трътльото банкерски една жипка едно апартаменче бълха го ухапала айде скъпа бегай и влачи приключихме

29

Фалш

преди 5 години

Ама вярно си е кошмар няма го Бентлито