57

Фалш

преди 5 години

Ми те дърва не ползват , щом те не ползват на народа за какво са му.това като всички седнали на една маса напили се и накрая паднали под масата

56

НЕ

преди 5 години

СЕ ПЛАШЕТЕ ИМА ТИКВИ НА ПРОМОЦИЯ РАЗЛИЧНИ СОРТОВЕ--БОКО,ЦЕЦКО,ЦАЧЕВА-ГРАБИ НАРОДЕ,СЕ СЕ ПОЯВИ И НОВА ТИКВА НА ПАЗАРА--СОРТ РАДЕВ....

55

Анонимен

преди 5 години

*** мен ми е сладко сос дръвете, кеф ми е голем. Наджасъм каминцето, капнем скач шутлански, погалем редривъро по главата па палнем една Кохиба...

54

Анонимен

преди 5 години

Като са малко, доизсечете горите! Министърът на околната среда да си запази поста?

53

До Tiko

преди 5 години

Камините в градовете ,,работят" с дърва Тико.А по селата и малките градове огромната част от хората са на дърва и въглища.Каква икономика те гони? Ти на колко си годинки и в кой клас че правиш такива умозаключения бе пъпчив пубере? Не може да си друг.

52

Fallschirmspringer

преди 5 години

Няма другите страни да си секат горите,като може една тотално деиндустриализирана страна да ги доставя.Следващия етюд е следния:Водосборния район на една рекичка обхваща няколко стотин квадратни километра и обикновено е десетки километри от населеното място..След това следват три процеса слени в един,обезлесяване,свлачища и затрупване на пътя,приливна вълна защото няма кой да задържа водата ,тотално наводнение и най-накрая вой и рев.Докато са секли гората е било добре,ама трябва да се плаща

51

...

преди 5 години

бай *** ще направи прекрасната ни България до 10 години в Египет или Алжир. Не се наядохте.. да не говорим после, защо ви отнася водата къщите.. то това е закономерността..хубава държава с хора, които да я унищожат.. Терминал 2

50

Tiko

преди 5 години

21 век с дърве? Що за икономика ? И на всичкото отгоре стабилна !

49

До 41

преди 5 години

Това че територията на горите в България устойчиво нараства не е моя констатация, а факт документиран български, европейски и световни институции.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Дори това не си мислят тези. Те са преодолели типичното мислене на номадско племе - граби каквото може от там, откъдето минава и не го интересува какво ще стане после, защото едва ли някога пак ще мине оттам. Дори тези, които през последните 2-3 поколения са водили уседнал начин на живот, пак продължават да мислят така, както са разсъждавали прадядовците им-катунари.

47

До 46

преди 5 години

Да фиданките могат да свършат чудесна работа срещу свлачища и жълъдите не се берат, но това една градска примадона няма как да го знае.

46

До 45

преди 5 години

Да разбирам, че дърветата не могат да се размножават и след като загинат, край с вида им? Доста си куха, но пък виждам че си горда с това. Всяка гора има нужда да се обновява в определен период от време.

45

Анонимен

преди 5 години

БЕ ТВА ДА НЕ Е ПОРЕДНАТА МАСОВА ПАНИКА, ДЕТО РУСКИ АГЕНТИ ВСЯВАТ? НА МАЙКА МИ КУПИХМЕ ИЗГОДНО ДЪРВА БЕЗ ПРОБЛЕМ. ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА, ЧЕЕЕ... КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ НОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЕЗИ НЕЩА! ТАКА, КАКТО СТЕ БЕЗНАКАЗАНИ СЕГА, ИЗВЕДНЪЖ ЩЕ ИЗГОРИТЕ....

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Какво иначе да се изнася? Няма какво. Всичко нарязаха на скрап и изнесоха. Произвеждаме само банички, а те много, много не се търсят. Остана да довършим горите и сме до тук.Коментар на абсолютен ***, който не си подава мутрата от дома.

43

Анонимен

преди 5 години

само когато има опастност от свлачища и т.н. да речем. .Да, виждаме, че някъде е тръгнало свлачище. Вечерта залесяваме и на сутринта воала, гората разлистена и берем жълъди.

42

Анонимен

преди 5 години

Гората се възстановява сама, .Типичното мислене на едни мургавеляци. Дай сега да наберем колкото се може повече, то пак ще поникне или ще залесят от горското..

41

Анонимен

преди 5 години

От държавата на дърварите да изнесеш дървата е все едно от държавата на тикварите да изнесеш тиквата

40

Анонимен

преди 5 години

Гората се възстановява сама, .Възстановява се ама ако я оставиш да се възстанови.

39

Анонимен

преди 5 години

АКО ИМАШЕ ДЪРЖАВА, ЩЕШЕ ДА СПРЕ ИЗНОСА НА ТОЗИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО НА НАРОДА МАТЕРИАЛ!

38

Анонимен

преди 5 години

А горите в България не само, че не намалят, но стабилно увеличат територията си..Вярно. Расте мощна армия от кютуци. Ще залеем пазарите.