15

Анонимен

преди 5 години

Ами в кутии ще са. При тези мижви лихви по депозитите и тези фалиращи банки къде да ги държат?

14

анонимен

преди 5 години

А тези с мизерната заплата от 500 лева/80% от работещите в България/, всеки месец внасят в хазната по 50 лева, за сметка на тези с кутиите пачки! И докато тарикатите с пачките се развяват по света, мизерниците се чудят как да си нахранят децата, въпреки че работят! Проклета държава, проклети управници, проклета съдебна система!

13

Анонимен

преди 5 години

"Къде отидоха двата милиарда за електронно правителство и къде е то?"Отидоха в джобчетата на стотина неслучайни богаташи, а електронно правителство никой не е правил по разбираеми прични, да има за какво да се дават пари и в бъдеще. Лично познавам мошеници, които печелят обществени поръчки за направата на електронното правителство без да имат намерение да правят такова. Взеха парите и фалираха фирмите и никой не им търси отговорност и не се крият.

12

Анонимен

преди 5 години

Като се има в предвид, че към този момент инфраструктурата на туризма е в окаяно състояние ...Мисля хората отказват да плащат данъка. Влизането и в двата големи курорта е трагично с дупки , прах , липсват тротоари, осветление , подредени плажни ивици. Не виждам как се целите в богати туристи, а не полагате никакви усилия около туристическата база. Тази зима трябва да се на лят поне едно 300 000 в различни дейности за новия сезон.

11

Анонимен

преди 5 години

Колко ли милиона укриват Диневи

10

Анонимен

преди 5 години

Всички назначени от БСП "бизнесмемени" с куфарчетата са като Арабаджиеви.Не ми се изброяват фамилийте защото всички в България ги знаят а институцийте с широко затворени очи и отворени за подкупи дирници.

9

Анонимен

преди 5 години

Години наред никой не смее да мине бариерата на Елените да да стигне до храм паметника горе на хълма.Години наред се води двойно счетоводство,та данъчните дори не смеят да припарят до Ефтим щот си плаща ,а какво остава за боса два етажа по горе ?

8

ГЕРБ forever

преди 5 години

Мачкай Цецке тези,които обират държавата и народа!Укритите данъци са углавно престъпление и рефлектират върху всички нас,така че някой да искат оставката на правосъдния министър е меко казано несериозно.Единствено ГЕРБ работи за народа и прави всичко в името на народа!

7

zeus

преди 5 години

За 10 минимум милиона откраднати съда присъди гаранция от 20 000 лева...

6

Край

преди 5 години

Ми не го е проверявал за ДДС Арабаджиев - тоя дето спираше проверките за платен акциз на Мишо Бирата. Той си плащал на всички каза ББорисов.В България политиците обират народа си. Политиците от всички УЖпартии.

5

КНИГА ХАЙКА

преди 5 години

НЯМА КАМЕРИ ДА СЕ СНИМА КОЛКО ПАРИ НАМИРАТ ? Е НАЛИ ПОСЛЕ СЕ ВЗИМАТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ БИЛИ 10 МИЛИОНА И ХОП ОКАЗВА СЕ ЧЕ И ТОЙ БИЛ ЧОВЕК И ВЗИМА 8 МИЛИОНА ЗАПИС КАМЕРА НЯМА В БЪЛГАРИЯ СЕ КРАДЕ МНОГО НО ГЕРБ КАТО Е ТАКА ? КАКВО КАТО ГО УВОЛНИШ ТОЙ КАТО Е ОТКАРДНАЛ 20-600 МИЛИОНА ТОЙ СИ ИМА ПАРИ ?ДА ЖИВЕЕ С ТЯХ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЗАЩО НЕ ИМ СЕ ВЗИМАТ ? ГЕРБ ОЗНАЧАВА МИЗЕРИЯ ?? КНИГА ХАЙКА ??

4

анонимен

преди 5 години

Нямя такава държава като милата ни България! Айдук до айдука, 27 години крадоха и се ненаядоха, а народът оголял и обосял работи за жълти стотинки на такива като тези, криещи пачки в кутии за обувки!

3

НЕбългарин

преди 5 години

Българите не крадат, те берат!

2

КОЙ КОЙ КОЙ

преди 5 години

ЩЕ ПРОВЕРИ БОЙКО ???ФАНДЪКОВА ???ЦВЕТАНОВ ???И ТЕЯ ОТ ГЕРБ КОЙ ЩЕ ПРОВЕРИ ТЯХ ИЛИ ТЕ НЕ КРАДАТ ?? ДАГИ ОЖАЛИ ЧОВЕК ТЕ НЕВИНИТЕ ? ФАНДЪКОВА КОЛКО Е ??? ВЕЧЕ Е МИЛИАРДЕР ?

1

Анонимен

преди 5 години

Българска работа джебчии срама нямате ей